ЕМНИП то про снегопад и все шо с ним связано машины вылетели и т.п.А что там было?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ЕМНИП то про снегопад и все шо с ним связано машины вылетели и т.п.А что там было?
Там похоже таки был ворованый контент, судя по зеркальному отображению.На видео уже жалобу кинули
Всякий недавний снегопад в нуёрке.А что там было?
Я в США никогда не былА почему в США такой ****изм?

Потому, что мертвые не могут пойти в суд?А почему в США такой ****изм?
Не оправдываю страховые компании и их руководителей, хотя мочить их среди бела дня это слишком, при любых раскладах.На днях бачу кілька історій про американські страхові. Думаю, сходити на американський форум запитати, чи правда справи настільки погані.
Читаю вчора новини. Ага, зрозумів. На американський форум можна не заходити.
Аж не шкода, що того мудака завалили.
В суд могут пойти родственники, я лично знаю примеры когда отсуживали миллионы, но там должно быть доказуемое нарушение.Потому, что мертвые не могут пойти в суд?
Я задал вопрос, а потом увидел, что не КРАКу?Потому, что мертвые не могут пойти в суд?
З того що чув, то проблема системна:Говорить что "дела плохи" с страховками в США - *****изм, есть проблемы которые нужно понимать и решать.
Говорю это как человек который только что своими глазами наблюдал как близкому сделали элективную операцию в одном из ведущих центров США на $500 тыс, которую просто не делали бы ни в Европе, ни в Канаде, страховка оплатила.
Да, так оно и работает. Медзаклад пытается выбить побольше, страховка - заплатить поменьше. Чаще всего действуют оговоренные заранее тарифы, ну и пациент в этой торговле не участвует.З того що чув, то проблема системна:
1. Медзаклад намагається зависити ціну послуг, так що страхова має бодатись із медзакладом за ціну та ймовірно зайві послуги. Тут страхова і пацієнт на одній стороні проти медзакладу.
2. Якщо випадок не покривається, або пацієнт не має страховки, то медзаклад виставляє довільну ціну. Тоді пацієнт сам на сам проти свавілля медзакладу.
3. А також, страхова може найобувати пацієнта. Тут страхова свідомо проти пацієнта.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Именно у страховой? Не у врачей которые лечили?я лично знаю примеры когда отсуживали миллионы
Критика UnitedHealthcare, на яку звернули увагу після смерті CEO компанії, стосується судового позову, в якому стверджується, що компанія використовує штучний інтелект для відмови у покритті деяким літнім пацієнтам, які перебувають у програмі Medicare Advantage. Зазначається, що UnitedHealthcare нібито знала, що алгоритм має 90% ймовірність помилки.
Разные вещи.Именно у страховой? Не у врачей которые лечили?
Ну хз... Не все имеют родтсвенников. Не все родственники готовы бодаться с многомиллиардной корпорацией. Да и доказательства должны быть...
Баг репорт кулею в лоб. Суворі QA в USA.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Все ще не доходитьЄС просить США пом'якшити санкції щодо російського Газпромбанку, —⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Їм це необхідно для забезпечення постачання російського природного газу до Європи.
І це насправді добре.Мені заборонено висловлювати свою думку в темі про мобілізацію
Никакого риска - заказы идут не немцам а их дочернему американскому предприятию.Рисковые с января изоляционисты дадут 0 заказов