Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
В Нью-Йорке застрелили СЕО одной из крупнейших медицинской страховой компаний, которая славится наибольшим числом отказов нуждающимся больным.

После убийства эмпатии в его адрес не последовало…

С Реддита (перевод)
———-

Я починаю це, кажучи, що якщо стрілка спіймають, його, звичайно, слід звинуватити у вбивстві згідно з нормами права. Мені шкода за родину генерального директора UHC. Йому було 50 років, а середня очікувана тривалість життя чоловіків у США становить близько 75 років, тож це 25 років, які у них відібрали. Але я навіть не можу припустити, скільки людино-років UHC забрав у пацієнтів та їхніх сімей через відмови. Це має бути близько мільйонів. Його смерть не зробить це краще, але мені важко співчувати, коли стільки людей постраждали через його компанію.

Крім того, як спеціаліст із педіатрії, який бачить насильство з використанням зброї, я просто збираюся сказати, що якби генеральні директори та політичні можновладці регулярно вбивали через насильство з використанням зброї так само, як і школярі в цій країні, у нас було б найсуворіше законодавство про контроль над зброєю. у світі.

———-

Я працюю у фармацевтиці майже десять років. Я бачив, як дорослі люди плачуть і благають альтернативи, тому що їхня страховка відмовила в цьому. Я бачив, як фармацевти змушували нас вийти з кімнати, щоб вони могли купити пацієнтам інсулін і дати їм його, тому що вони не отримували державної допомоги, як це називали «діркою від бублика».

Я спостерігав, як пацієнт із щасливого прогресу протягом дня перетворювався на спустошений, оскільки його страховка відмовилася покривати ліки, які їм призначив лікар.

На мій погляд, страхові компанії нарівні з торговцями зброєю та ****-торговцями. Вони довільно кидають людей у фізичне, емоційне та фінансове пекло, застосовуючи різні правила, як їм заманеться. Вони майже не контролюють, і вони ґвалтують американське населення на десятки мільярдів (317 мільярдів доларів цього року для United), і мені повинно бути прикро за людину, яка керує процесом скорочення витрат, винищуючи життя середніх американців? Як я можу пролити сльози за людиною, яка фізично втілила найбільш ненажерливе увічнення жадібності та егоїстичного підступу в історії Америки.

Його сім'я, ймовірно, загинула і постраждала, мені за них шкода. Але я сподіваюся, що вони усвідомлюють, що життя, яке вони прожили, було пов’язане з радісною відмовою від піклування про найбільш нужденних. Їхнє життя будувалося на спині хворих і вмираючих американців.

———-

I saw on another thread: “it’s easier to get a gun in the U.S. than an MRI.” That about sums things up.

Я бачив в іншій темі: «у США легше отримати зброю, ніж МРТ». Це приблизно підсумовує речі.

Останнє редагування:
В Нью-Йорке застрелили СЕО одной из крупнейших медицинской страховой компаний, которая славится наибольшим числом отказов нуждающимся больным.

После убийства эмпатии в его адрес не последовало…

С Реддита (перевод)
———-

Я починаю це, кажучи, що якщо стрілка спіймають, його, звичайно, слід звинуватити у вбивстві згідно з нормами права. Мені шкода за родину генерального директора UHC. Йому було 50 років, а середня очікувана тривалість життя чоловіків у США становить близько 75 років, тож це 25 років, які у них відібрали. Але я навіть не можу припустити, скільки людино-років UHC забрав у пацієнтів та їхніх сімей через відмови. Це має бути близько мільйонів. Його смерть не зробить це краще, але мені важко співчувати, коли стільки людей постраждали через його компанію.

Крім того, як спеціаліст із педіатрії, який бачить насильство з використанням зброї, я просто збираюся сказати, що якби генеральні директори та політичні можновладці регулярно вбивали через насильство з використанням зброї так само, як і школярі в цій країні, у нас було б найсуворіше законодавство про контроль над зброєю. у світі.

———-

Я працюю у фармацевтиці майже десять років. Я бачив, як дорослі люди плачуть і благають альтернативи, тому що їхня страховка відмовила в цьому. Я бачив, як фармацевти змушували нас вийти з кімнати, щоб вони могли купити пацієнтам інсулін і дати їм його, тому що вони не отримували державної допомоги, як це називали «діркою від бублика».

Я спостерігав, як пацієнт із щасливого прогресу протягом дня перетворювався на спустошений, оскільки його страховка відмовилася покривати ліки, які їм призначив лікар.

На мій погляд, страхові компанії нарівні з торговцями зброєю та ****-торговцями. Вони довільно кидають людей у фізичне, емоційне та фінансове пекло, застосовуючи різні правила, як їм заманеться. Вони майже не контролюють, і вони ґвалтують американське населення на десятки мільярдів (317 мільярдів доларів цього року для United), і мені повинно бути прикро за людину, яка керує процесом скорочення витрат, винищуючи життя середніх американців? Як я можу пролити сльози за людиною, яка фізично втілила найбільш ненажерливе увічнення жадібності та егоїстичного підступу в історії Америки.

Його сім'я, ймовірно, загинула і постраждала, мені за них шкода. Але я сподіваюся, що вони усвідомлюють, що життя, яке вони прожили, було пов’язане з радісною відмовою від піклування про найбільш нужденних. Їхнє життя будувалося на спині хворих і вмираючих американців.

———-

I saw on another thread: “it’s easier to get a gun in the U.S. than an MRI.” That about sums things up.

Я бачив в іншій темі: «у США легше отримати зброю, ніж МРТ». Це приблизно підсумовує речі.

А почему в США такой ****изм?

То еще цветочки дроновая революция пока не захватила мир терактов, хотя как показывает практика носители уже доступны широким массам. Рецепты как сделать какое то гомно на дрон были и раньше мб не открытые но думаю в даркнете все есть. Это вопрос времени

На днях бачу кілька історій про американські страхові. Думаю, сходити на американський форум запитати, чи правда справи настільки погані.

Читаю вчора новини. Ага, зрозумів. На американський форум можна не заходити.

Аж не шкода, що того мудака завалили.

1733480557003.webp

Я в США никогда не был :)
Хз... Наверно началось это давно и прогрессирует...

Деньги, большие деньги и очень большие деньги...

"UnitedHealthcare, которой руководил Томпсон, получила в 2023 году доход в размере 281 миллиарда долларов, что сделало ее крупнейшей дочерней компанией UnitedHealth Group. Годовой заработок Томпсона составил 10,2 миллиона долларов"

281 млрд в год это:
770 млн долларов в сутки.
32 млн долларов каждый час
500 тыс. долларов за 1 минуту

Доход...

Хороший бизнес

Останнє редагування:
На днях бачу кілька історій про американські страхові. Думаю, сходити на американський форум запитати, чи правда справи настільки погані.

Читаю вчора новини. Ага, зрозумів. На американський форум можна не заходити.

Аж не шкода, що того мудака завалили.
Не оправдываю страховые компании и их руководителей, хотя мочить их среди бела дня это слишком, при любых раскладах.

Но, многие люди не понимают что 1) страховая компания это бизнес а не благотворительность и 2) страховка не может покрывать неограниченные затраты всем, она просто разориться и люди не смогут получать лекарства вообще.

Говорить что "дела плохи" с страховками в США - *****изм, есть проблемы которые нужно понимать и решать.

Говорю это как человек который только что своими глазами наблюдал как близкому сделали элективную операцию в одном из ведущих центров США на $500 тыс, которую просто не делали бы ни в Европе, ни в Канаде, страховка оплатила.

Потому, что мертвые не могут пойти в суд?
В суд могут пойти родственники, я лично знаю примеры когда отсуживали миллионы, но там должно быть доказуемое нарушение.

Люди у которыx близкий человек болеет или умирает (а это буквально ВСЕ) готовы судить или ***** кого угодно возложив на них ответственность за своё несчастье. Это факт жизни.

Говорить что "дела плохи" с страховками в США - *****изм, есть проблемы которые нужно понимать и решать.

Говорю это как человек который только что своими глазами наблюдал как близкому сделали элективную операцию в одном из ведущих центров США на $500 тыс, которую просто не делали бы ни в Европе, ни в Канаде, страховка оплатила.
З того що чув, то проблема системна:

1. Медзаклад намагається зависити ціну послуг, так що страхова має бодатись із медзакладом за ціну та ймовірно зайві послуги. Тут страхова і пацієнт на одній стороні проти медзакладу.

2. Якщо випадок не покривається, або пацієнт не має страховки, то медзаклад виставляє довільну ціну. Тоді пацієнт сам на сам проти свавілля медзакладу.

3. А також, страхова може найобувати пацієнта. Тут страхова свідомо проти пацієнта.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

З того що чув, то проблема системна:

1. Медзаклад намагається зависити ціну послуг, так що страхова має бодатись із медзакладом за ціну та ймовірно зайві послуги. Тут страхова і пацієнт на одній стороні проти медзакладу.

2. Якщо випадок не покривається, або пацієнт не має страховки, то медзаклад виставляє довільну ціну. Тоді пацієнт сам на сам проти свавілля медзакладу.

3. А також, страхова може найобувати пацієнта. Тут страхова свідомо проти пацієнта.

Да, так оно и работает. Медзаклад пытается выбить побольше, страховка - заплатить поменьше. Чаще всего действуют оговоренные заранее тарифы, ну и пациент в этой торговле не участвует.

В теории это так. На практике мало кто в состоянии платить за дорогое лечение если не имеет страховки, поэтому такому жизнь спасать будут, операцию необходимую для этого сделают, а элективную операцию не будут делать. При этом если старый (св. 65 лет) то имеет Medicare, а если бедный то Medicaid, которые покрывают большинство процедуp. Часто человека полечили на 200 тыс. а у него нечем платить, он заполняет анкету и платят благотворительные организации. Скачать большой медицинский долг с небогатого человека очень сложно.

Ну, про обман пациента я не слышал, зачем это страховой компании? Там всё прозрачно, и если отказ в покрытии то он соответствует заранее указанным правилам, т. е. его подгоняют под них. Пациент или адвокат пациента может бороться и доказать что в соответсвии с законом и правилами страховая обязана покрыть. Но, в общем, всё бывает.

За 30 лет я изучил различные способы борьбы с страховыми компаниями, это огромные машины и часто правая рука не знает что делает левая, это можно использовать против них, часто они просто махают рукой, им некогда возиться с конкретным человеком из за нескольких тысяч $$.

я лично знаю примеры когда отсуживали миллионы
Именно у страховой? Не у врачей которые лечили?
Ну хз... Не все имеют родтсвенников. Не все родственники готовы бодаться с многомиллиардной корпорацией. Да и доказательства должны быть...

Критика UnitedHealthcare, на яку звернули увагу після смерті CEO компанії, стосується судового позову, в якому стверджується, що компанія використовує штучний інтелект для відмови у покритті деяким літнім пацієнтам, які перебувають у програмі Medicare Advantage. Зазначається, що UnitedHealthcare нібито знала, що алгоритм має 90% ймовірність помилки.

Назад
Зверху Знизу