Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Ох и хер...

«Яку угоду ми можемо укласти? Україна зруйнована. Люди мертві. Країна в руїнах»,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Він також заявив, що Україна мала піти на поступки росії за кілька місяців до її нападу у лютому 2022 року ?

Найгірша угода була б кращою за те, що ми маємо зараз.

? І ще декілька
Трампа:

➡️ «‎Що у вас залишилося тепер, після трьох років жахливих боїв? Країну повністю знищено. Мільйони і мільйони людей, включно з усіма цими великими солдатами, мертві. Ці чудові будівлі із золотими баштами знесені. Ви більше ніколи не побачите такого міста або селища. Ніколи! Вони ніколи не будуть відтворені, вони всі зруйновані, крім Києва. Ви ніколи не зможете відновити міста і містечка такими, як вони були. Їм були тисячі років. Тільки подумайте! Три роки тому у вас була прекрасна цивілізація. Зараз більшої частини країни немає. Так багато людей померло, багато людей виїхало в Польщу, в Угорщину, в інші місця, вони ніколи не повернуться. І всі ці втрати включають в себе багато російських солдатів, які мертві».

➡️«‎В Україні закінчуються солдати. Вони використовують на фронті маленьких дітей і людей похилого віку».

?? УС / Підписатися

Жаль республиканцев, что у них нет молодого кандидата

and also they eat cats, they eat dogs. they eat... pets
Не повсеместно, но прецеденты существуют.
Просто относительно цивилизованному индивиду тяжело представить, из каких дыр, какое ****** и в каких количествах сюда запустили.
А в этнических анклавах подобноая ***ня происходит на коммерческом уровне.
Чем больше анклав, тем меньше об этом пишут, так как блок изберателей.

Конечно, поржать тупо можно.
В свое время над бомбардировками Харькова 3/4 форума тоже ржало и кричали - снимите кастрюли с голов.
А сейчас никто не удивляется, что они унитазы сворачивают и ****ят трусы с веревок.

) Как и ожидалось :)

7 часов минус - 8 утра.
Утренний кофе, круассан, томная беседа о войне в Украине, чтоб жевалось вкуснее.

Следующая смена - с начала рабочего офисного дня зайдет, через час где-то.

:D

"Женщину вынули, автомат засунули" (с)

Если Трамп пролетит, она - вполне реальный кандидат на след выборы.

У чела вообще канал - огонь )

Там есть мегакрутые вещи )

є. але саме брехливий дон достукався до сердець багатьох пересічних американців.
Он достучался до самых активных, праймариз поэтому и выиграл.
Я уверен, что в общем пуле республиканцев (я тоже республиканец, например) он - в проигрыше.
Праймариз ****уто сделаны.

Насколько я знаю, были новости о том, что безхатьки хавают уток гусей с парков, но никак не домашних кошек собак у людей.
Ніхуя не так.
Трамп там був і йому давали пробувати.
Трамп у них купив шапку вушанку з пса і шубу з котів.

Насколько я знаю, были новости о том, что безхатьки хавают уток гусей с парков, но никак не домашних кошек собак у людей.
У нас китайцы и прочие вьетнамцы в свое время почти всех черепах из прудов повыловливали,
причем их ловили за этим даже в Ботаническом Саду.
Утки и гуси тоже пропадали.
Был шум газетный, но потом резко утих.

Насчет воровства домашних животных - тут дело темное.
Их всегда воровали, но на продажу или на корм - тут трудно сказать точно.
Так почему немного не пофантазировать, тем более, что эти фантазии вполне вероятны.

Другое дело, что в страну запустили миллионы больных, нобразованых, диких животных.
Это в лучшем случае.
Многие страны просто вытрусили тюрьмы и психушки, как в свое время Куба.
Этого не оспорить.

Их всегда воровали, но на продажу или на корм - тут трудно сказать точно.
Почти месяц назад. 2500 кг собачатины, не? Адресат?

Назад
Зверху Знизу