Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Два психопата так сконцентрировались на Зеленском, он им так поперек горла, что могут пойти на устранение физическое. А потом "сделают" нам "демократические" выборы: найдут своего кого-то - на кого сразу не подумаешь плохого,- может "патриота и помощника ВСУ", но с кем договорятся заранее, и сделают мощный промоушен, и пропихнут, сказав, что помогут с выборами и проведут "честные выборы" и в Крыму, и на других оккупированных территориях, и скажут что украинцы, кто убежал от войны в рашу ведь тоже должны проголосовать?
Трудно поверить, да, но сказать, что такое невозможно, глядя на происходящий невероятный ****ец - нельзя.:( Страна в хаосе и страхе, в руинах, без президента - можно делать что захотят...

Не хочется уподобляться всепропальщикам, просто тревожно. Но есть Конгресс, и все же респы не захотят вместе с Трампом пойти на дно так скоро...
На рыжего надежды нет, его достоинство, если оно было, растаяло в эфире, а в достоинство конгресса пока надежда не умерла.

Останнє редагування:
Очередной высер.

Это из серии "А вы знаете что ***ло еврей? Его настоящая фамилия Путцер, а его дед Хаим Путцер был кантором Санкт-Петербургской синагоги".
а у тебя какой позывной?:D

Трамп на боці Путіна, - шеф-редактор BILD Ронцхаймер

▪️У понеділок виповниться рівно три роки відтоді, як Україна була атакована Росією. Я був у Києві, коли російські солдати намагалися оточити місто. Я бачив багато загиблих мирних жителів. Вранці я бачив колег-журналістів, а ввечері їх уже не було в живих.
▪️І знову і знову я зустрічався із Зеленським. «Я не боюся. Чого боятися?» - сказав він, поки російські диверсійні групи полювали за ним. Він і його сім'я перебували у верхній частині смертного списку Путіна.
▪️Зеленський залишився, хоча всі уряди радили йому тікати. Так він захистив і врятував свою країну. Путін міг би захопити Україну і потім націлитися на інші європейські країни, але він цьому запобіг. Це залишиться назавжди.
▪️І Дональд Трамп не зможе цього в нього забрати. Слова, які Трамп вибрав щодо Зеленського, неймовірні. Трамп хоче позбавити Зеленського його гідності.
▪️Усе, що Трамп говорить і пише про Зеленського та Україну, походить від російської пропаганди. У Кремлі має панувати радість, якої не було десятиліттями.
▪️Трамп зробив свій вибір: він на боці Путіна. Наш ворог - його друг.
▪️По-перше, реакція на Трампа показує всю фальш колись гордих республіканців та їхніх прихильників у Німеччині: майже ніхто не обурений заявою про «диктатора» і скандальною фразою про те, що в Україні «керівництво, яке допустило війну, якої ніколи не повинно було бути».
▪️Це неймовірне спотворення. Образа вільного Заходу. Безсоромність по відношенню до українського президента, якого росія хотіла *****, але який все ж залишився у своїй країні. Важливо одне: хто не протистоїть Трампу в його заграванні з Путіним, хто продовжує вдавати, ніби все це цілком нормально, той не повинен більше говорити про цінності та мораль.
▪️Але що ще важливіше: нам потрібен великий європейський план для нашої безпеки, а отже, і для безпеки України, чиї солдати не дають російській армії наблизитися до нас.
▪️Нам потрібно те, у що ми самі ніколи не вірили, що зможемо зробити. Якщо не всі європейські партнери захочуть брати участь, тоді окремі країни повинні об'єднатися.
▪️Макрон уже подає приклад терміновими зустрічами в Парижі. Нам потрібні прямо зараз приготування до того, як Україна зможе вижити без США.
▪️У неділю в Німеччині відбудуться вибори. Після цього у нас не буде часу на довгі переговори. Наш уряд має бути сформований швидко, щоб разом із Францією, Польщею, Великою Британією та іншими країнами врятувати Україну і не допустити, щоб росія атакувала наступну країну.
▪️Йдеться про нашу безпеку, нашу свободу, наше життя.

?? Україна | Новини ‼️

Ты ж вроде выпрыгнул давно. S&P 500 и год назад был "дико перегретый", и может ещё больше перегреться.

Но перегреты в основном крупные техкомпании, есть огромные сегменты рынка где высокие дивиденды и низкий коэффициент P/E, есть в конце концов иностранные рынки где совсем не перегрето.
Выпрыгнул в большей части. Сейчас просто в оперделенных секторах, не солянка.

Два психопата так сконцентрировались на Зеленском, он им так поперек горла, что могут пойти на устранение физическое. А потом "сделают" нам "демократические" выборы: найдут своего кого-то - на кого сразу не подумаешь плохого,- может "патриота и помощника ВСУ", но с кем договорятся заранее, и сделают мощный промоушен, и пропихнут, сказав, что помогут с выборами и проведут "честные выборы" и в Крыму, и на других оккупированных территориях, и скажут что украинцы, кто убежал от войны в рашу ведь тоже должны проголосовать?
Трудно поверить, да, но сказать, что такое невозможно, глядя на происходящий невероятный ****ец - нельзя.:( Страна в хаосе и страхе, в руинах, без президента - можно делать что захотят...
Внутренние гниды, и от политики и в инфополе, ряженые в патриотов по конформизму и с жаждой власти будут и не против

Не хочется уподобляться всепропальщикам, просто тревожно. Но есть Конгресс, и все же респы не захотят вместе с Трампом пойти на дно так скоро...
На рыжего надежды нет, его достоинство, если оно было, растаяло в эфире, а в достоинство конгресса пока надежда не умерла.
ИМХО от убийства не будет никакого профита никому. Будет народный герой, оно им надо?

Вi шо обсуждаєтє, господа, чью нєубiтую шкуру дєлiтє, побойтєсь Трампа!

Да все отлично - хрен она ложила на трамповские анти-иммигрантские законы. На антирадужные, думаю, тоже.
Да? А мне врали что технокомпании сделали резкий поворот от DEI, а они это двигатель в Калифорнии, как и в Штатах в целом. Да и прошло только несколько недель с Трампом в Белом Доме.

Да? А мне врали что технокомпании сделали резкий поворот от DEI, а они это двигатель в Калифорнии, как и в Штатах в целом. Да и прошло только несколько недель с Трампом в Белом Доме.
Мы про бизнес или про политику штата? Или ты уже не помнишь, на что отвечал? ;)

Выпрыгнул в большей части. Сейчас просто в оперделенных секторах, не солянка.
А я не выпрыгнул, та часть которая была в S&P 500 там и остаётся.

За последние 3 месяца возврат 6%, за полгода больше 9%.

Но, есть и другие части портфеля, в S&P где то четверть.

Мы про бизнес или про политику штата? Или ты уже не помнишь, на что отвечал? ;)
Политика Штата не поменяется за месяц, а действия корпоораций влияют на весь Штат. Говорить о том что Калифорния и в ус не дует по поводу Трампа и политики Федеральных властей нельзя. Уверен что депортации проводятся, например.

Политика Штата не поменяется за месяц, а действия корпоораций влияют на весь Штат. Говорить о том что Калифорния и в ус не дует по поводу Трампа и политики Федеральных властей нельзя. Уверен что депортации проводятся, например.
Депортируют федералы, а не власти штата. А власти штата дают раздают водительские права - AB 60 driver's license. И не только. Читай, просвещайся...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

А я не выпрыгнул, та часть которая была в S&P 500 там и остаётся.

За последние 3 месяца возврат 6%, за полгода больше 9%.

Но, есть и другие части портфеля, в S&P где то четверть.
Сколько с этих 6% заплатить нужно налогов, в процентах ?

Назад
Зверху Знизу