Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Маловато трагізма, містєр Моран, нєубєдітєльно. Нужно хотя бі так: "Єслі он пожмєт руку ***ла, моя чікагская душа нє відєржіт єтово позора, і от імєні всєй Амєрікі я отрєкусь от нєє і пєрєєду на Вануату, штобі нє відєть єє бєсславній конєц!".
Та краще в Україну, так би мовити спокупити провину

все, що він намагається зробити, це припинити вогонь за будь яку ціну. ніякої у цьому зацікавленності ані США ані України немає.
***ло йому це по-братські владнає. на деякий час.
і дійсно, чи чув хтось про якись вимоги до московії?
Выглядит всё неоднозначно, но:

я всё же предполагаю что есть некий план, стратегия переговоров, призванная получить

какую то выгоду как минимум для США. Как то не верится что Трамп не планирует извлечь из ситуации

никакой выгоды, а хочет просто прекратить войну любой ценой, несмотря на его такие заявления.

В данный момент особых выгод для х-ла от прекращения войны нет, его нужно как то завлечь за стол переговоров.

Делая такие жесты по отношению к РФ Трамп использует "пряник", чтобы потом можно было сказать - вот на что мы были готовы пойти, мы не ставили никаких предварительных условий, а они отказались, или не пошли на те уступки которые требовали мы. И тогда уже пойдёт в дело кнут.

Повторю свой поступлат - я (ПОКА) не считаю Трампа наивным *****ом.

Достаточно много.
Причем тех, кто "там" дольше, чем , к примеру, вы. :(
да я взагалі так собі воєн - связюк, переважно в штабі бату весь час просидів. Бував в сраці, щоправда, нуйогонах. Але це не означає, що моя робота не важлива, що я не втомився та не хочу додому. Там дуже швидко розумієш, що хочеш додому. Щоб все просто скінчилось та щоб просто додому.

Погуглите, или найдите в бумаге (если шо - дам почитать 🐸): ©Веллер М.; ©Буровский А. "Безумная история гражданской войны" М. "Издательство АСТ" 2007

Не так, чтобы совсем уж "pop-history"; канало бы за академический труд, если б не фамилии соавторов... Но мне в своё время на энном десятке лет помогло начать складывать паззл из разрозненных впечатлений то от фильмов, наподобие "Сердце Бонивура", то от школьных учебников...

Плюс иллюстрации - карты ex-РИ в тот или иной период, прости Господи, "визвольних змагань" с обозначением "реалий на земле".
Поправка: "Гражданская история безумной войны".

Але це не означає, що моя робота не важлива, що я не втомився та не хочу додому.
Какой Ваш личный взгляд на необходимость прекращения войны, с условием некоего обмена территориями, но сохранением оккупации Крыма и части Донбасса?

Какой, по Вашему мнению, взгляд основной массы людей находящихся на передовой, в гуще боёв?

Головне - встигнути усі прем'єри фільмів Marvel подивитись. Їх багато в 25 році виходить
А потім вже можна й ядерну єскалацію вчинити
Если они такие же, как в последние два года, то и хер с ними. Тем более Дєдпула четвертого уже не будет.

Если они такие же, как в последние два года, то и хер с ними. Тем более Дєдпула четвертого уже не будет.
Зато Вєном будєт, впрочєм, шо то ***ня, шо єто. Ну ладно, Дєдпул вієхал на полшішєчкі за счєт парі пєсєн.

Вполне возможно что этот же прокурор пытался преследовать американцев и израильтян.
Возможно.
Но у *****ов белая полоса.
Они могут ***** сказать, вот смотрите, это не легитимное решение, даже судья под санкциями.

Какой Ваш личный взгляд на необходимость прекращения войны, с условием некоего обмена территориями, но сохранением оккупации Крыма и части Донбасса?
а що не зрозуміло було в минулому пості?
1 - я хочу додому = тобто щоб все скінчилось.
2 - я не хочу туди знову, та жити в постійному очікуванні = я хочу конкретних гарантій безпеки.
Відвойовувати якісь ватні розхерачені території особисто я не хочу.
Взагалі Україна там, де українці. В 21 столітті триматись за території тупо. Лише ***лу то треба.

Паралельно я розумію, що без нормального нагинання *****ії, відшкодування нею збитків - все повториться. Як мінімум вона не заспокоїться та буде хитати Україну.
Плюс хитати будуть в світі всі підряд - ну а чого б ні, за це нічого не буде. Подзвонить президент америки та щось порішає.
Так собі буде жити в такому світі. Хз де никатись.

От завтра китайці почнуть мутити чи північні корейці, чи в південній америці що - а що, якщо максимум це псевдосанкції, а потім запрошення в америку.
А під шумок й ***ло уктивізується у нас.
***ова перспектива.
І все лише тому, що сильні світу цього не можуть прийняти рішення заспокоїти *****а. Десь році в 38 то вже було.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу