Статус: Офлайн
Повідом.: 6332
Повідом.: 6332
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Просто чтобы вы не были крайне разочарованы результатом.
Мечты-мечты, где ваша сладость?![]()
Я удивляюсь, с чего вы это берете? Вы уверены в том, что знаете о чем я мечтаю? Еще скажите, что мне нравятся невысокие брюнеты.
Яка непослідовна Пуля...Я удивляюсь, с чего вы это берете? Вы уверены в том, что знаете о чем я мечтаю? Еще скажите, что мне нравятся невысокие брюнеты.
Занимайтесь выборным процессом на своей лавочке у подьезда и не приставайте ко мне с выборами - мне только о выборах сейчас и осталось думать).
Нужно подумать - зебанута? других никого не видать)Зебануті, походу, вже до виборів готуються. Величні перемоги до блиску начищають та собі записують.
Пуля! Пролетайте мимо!Нужно подумать - зебанута? других никого не видать)
Она столько выборам внимания уделяет в одной этой теме))

на чем основано такое громкое утверждение?Вы уже сейчас боитесь Петра
так а де інші кандидати-Величні перемоги до блиску начищають та собі записують.
Незважаючи на тараканів у голові Трампа, які йому шепочуть про український нарід, що вимагає виборів, до реальних виборів ще далеко. Відповідно, заявлятися зараз кандидатом на них - ознака пришелепкуватості.так а де інші кандидати-"*****и"?![]()
На допысах троицы Пуля-Дозор-Хтивий.на чем основано такое громкое утверждение?
Так в тому і перевага Ізраілю: це маленька територія, її можна повністю закрити ППО. Також враховуй, що вони постійно воювали, а коли не воювали, то готувались до наступних війн та максимально серйозно відносились до модернізації ППО.Посмотрим на пример войны Израиля и Ирана который запускал сотни дронов и баллистических ракет по Израилю, а это очень маленькая страна, и даже Тель Авив не сильно пострадал, потому что эффективно работала авиация и системы ПВО, перехватывая и дроны и баллистику.
Авиацией наступательную войну не выиграешь, а остановить наступление авиацией можно, хотя никто не говорит про войну одной авиацией.
То ти вважаєш що в ЄС прилетіло 100500 шахедів???? Пусто в голове?

З Афганістану чому пішли? Першу Чеченську чому програли? Залізна завіса куди поділася? Прибалтика як змогла срср випхати, на той момент цілком живий ще? Зможеш відповісти на ці питання на своє знайдеш відповідь.За рахунок чого Україна зможе погнати *****ів так само,як у 2022 році?
Ви описали часи срср,коли був Горбачов.В магазинах тоді майже нічого не було.Кругом була бідося.Союз розвалювався через неефективне управління.З Афганістану чому пішли? Першу Чеченську чому програли? Залізна завіса куди поділася? Прибалтика як змогла срср випхати, на той момент цілком живий ще? Зможеш відповісти на ці питання на своє знайдеш відповідь.
и Ельцин далеко не такой твердый был как ***ло. Пытался, так сказать, в демократию тогдаВи описали часи срср,коли був Горбачов.В магазинах тоді майже нічого не було.Кругом була бідося.
Зараз ми бачимо ***ла,який ще проживе мінімум 10 років.*****и отримують великі гроші на війні(кіко там в афгані платили?)
Китаєць з північнокорейцем теж нікуди не дінуться.А ще трампу три роки сидіти на свому місті.
Тепер прошу Вас надати відповідь.
За рахунок чого Україна зможе погнати *****ів так само,як у 2022 році?
нету шизофрении, Славунтий. Что бы Украина выиграла, война должна быть не только на ее территории??? А шизофрении у тебя не наблюдалось никогда?? Ты точно написал то, что хотел?
Может, все таки не страх, а личная неприязнь?На допысах троицы Пуля-Дозор-Хтивий.
Петро сейчас рядовой депутат Рады, будь он трижды бывший президент, попэрэднык нынешнего, проигравший с разгромным счетом.
Откуда же постоянное упоминание шоколада? Откуда этот страх?
Я лично бы сейчас скорее проголосовал за Порошенко,чем за Зеленского.Может, все таки не страх, а личная неприязнь?