Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Я думаю если он что-то будет мутить ему сразу позвонят из Белого Дома.
На камеру он и дальше будет рассказывать про узбеков и синигальцев аля "Мигранты всех стран объединяйтесь!"
А по факту ничего не изменится за 4 года, или сколько там срок длится.
В лучшем случае откроет нескольоко точек по помощи нуждающимся, где будут выдавать макароны

Нафта і томагавки.

В ціні нафти ми завжди розраховуємо на падіння російських доходів. Значно менше ми дивимося, що відбувається, коли ці доходи падають. А відбувається наступне - доходи компаній США та ЄС ростуть. Цього тижня Рейтерс опублікував дані про доходи провідних компаній за 3 квартал і вони виросли на 61%! Зокрема:

1.Exxon (США) +34% до 1,84 млрд дол

2.Chevron (США) +54% до 1,13 млдр дол

3.Totalenergies (Франція) +76% до 687 млн дол

4.Shell (Британія) +466% до 550 млн дол

Причин цьому дві: наші удари по переробним заводам рф і санкції Трампа.
Я постійно повторюю, що нам треба зрозуміти Трампа, щоб почати правильно говорити. Ось ці дані є найкращою аргументацією чому Україні треба дати томагавки. Адже завдяки цьому ми ще більше винесемо заводи нафтопереробки і ще більше доходів буде в західних компаній.

Якраз побачив про це...

Проф
Ссылку бы на оригинал этих высказываний профессора , больно стиль здесь не профессорский, а швондеровский.))

Прямо в твиттере сам профессор и написал в своем аккаунте? :ги: :ги: ? Есть такое высказывание в книге или фильме? Приписывание своей лапши Бисмарку, Наполеону или Преображенскому - это сейчас очень распространенный жульнический прием.))

Останнє редагування:
ну так у скандінавіях з німеччинами і є: налоги+страховки понад 40% від прибутку громадян, все дорого, зато безкоштовні школи і ***ова безкоштовна медицина
А откуда тебе известно, что она плохая именно потому, что бесплатная? Расскажи в двух словах.

Ты когда просил ссылку на оригинал ожидал увидеть цитату из фильма или книги?
Я уверен на 89 процентов, что это придумал какой-то аноним в интернете типа "Вячеслава Х"..))) Связал свой личный "афоризм" с проф.Преображенским , мог бы с Бисмарком или еще каким то авторитетом. Я хотел предупредить тех, кто может поверит "профессору" , которые может мог бы сказать подобное о социалистах , но те социалисты, которых он знал, совсем не такие , как есть сейчас.

что она плохая именно потому, что бесплатная?
тесть того року потрапив з передінсультом. спочатку лежав у безкоштовній палаті - там би і помер... потім підметушили його у платну - інша справа...
записатися на термін до фахового лікаря - майже безнадійна справа: можуть призначити за 5-7 тижнів...
про стоматологію всім відомо...
дитину із застудою до лікаря можна і не вести: порадять пити чай та парацетамол...

Я уверен на 89 процентов, что это придумал какой-то аноним в интернете типа "Вячеслава Х"..))) Связал свой личный "афоризм" с проф.Преображенским , мог бы с Бисмарком или еще каким то авторитетом.
Дед, че ты такой душный? С высказыванием согласен? Какая разница, кто это сказал? Или что-то умное могут только профессора выдавать?
У нас уже был один "проффесор" ;)

тесть того року потрапив з передінсультом. спочатку лежав у безкоштовній палаті - там би і помер... потім підметушили його у платну - інша справа...
записатися на термін до фахового лікаря - майже безнадійна справа: можуть призначити за 5-7 тижнів...
про стоматологію всім відомо...
дитину із застудою до лікаря можна і не вести: порадять пити чай та парацетамол...
Там медицина не така, як у нас була. Це єдине, що можна сказати впевнено. Гарно це чи погано вирішити не просто. Та радянська медицина створювала іллюзію, що на державі відповідальність за здоров'є людини. Це звично та приємно, але то брехня, моє здоров'є то моя власність, а не державна , а звідси питання про якість медицина становиться не таким вже й простим.

Це звично та приємно, але то брехня, моє здоров'є то моя власність, а не державна , а звідси питання про якість медицина становиться не таким вже й простим.
Оце так заговорив дідуган.
А тепер застосуй цю логіку до ненависних тобою "ухилянтів". Їхнє життя – це також їхня власність, а не державна. Проте держава вимагає йти її захищати і віддати життя за потреби.
Що пропонує натомість? Ось такі розповіді дідуганів про "не прості питання".
Чи "єта другоє"? ;)

Оце так заговорив дідуган.
А тепер застосуй цю логіку до ненависних тобою "ухилянтів". Їхнє життя – це також їхня власність, а не державна. Проте держава вимагає йти її захищати і віддати життя за потреби.
Що пропонує натомість? Ось такі розповіді дідуганів про "не прості питання".
Чи "єта другоє"? ;)
То зовсім інша справа, складна і може непідьйомна для тебе. Твоя філологічна гра слів тут зовсім ні до чого..

Тю..на городі бузина, а в Бердичеві Hitz всрався. ))) если никакой разницы нет, так почему не своим именем подписался. ))
Ради лайков таких старых пердунов, "ценителей классики".
Но ты пердун не только старый, но и хитрый, поэтому раскусил самозванца ;)

Там медицина не така, як у нас була. Це єдине, що можна сказати впевнено. Гарно це чи погано вирішити не просто. Та радянська медицина створювала іллюзію, що на державі відповідальність за здоров'є людини.
звичайно не така, і навіть краща за нашу сучасну. але вона в Німеччині перенавантажена і гостро відчувається брак фахівців усіх галузей... коротше - один з боків "соціальної держави"...

звичайно не така, і навіть краща за нашу сучасну. але вона в Німеччині перенавантажена і гостро відчувається брак фахівців усіх галузей... коротше - один з боків "соціальної держави"...
Ну, так то ж мабуть не з дешевизною медицини пов'язано, а з демографічною кризою..

Назад
Зверху Знизу