Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Видно ты тоже не хочешь... А чего тебе можно опасаться, если примут? Кстати, по коррупцию сейчас уже не стоит много говорить, на фоне тех чудес, что творить Тромб..только *******я костьми ляжет?? там по моему тоже не особо хотят принимать нищего и коррумпированного соседа с похеренной промышленностью и в целом экономикой
Больше чем ты? ))Йобнуті.
ембарго називаються. але, як часто буває, постраждають від цього дещо всі... тому й не роблять радикальних кроків. ну плюс кітай, не підтримає і буде підтримувати штини ***лу до останньогоА если реально существуют санкции, за которые *****ня готова стать на колени и ******...
так вже послали. ***ло з посмішкою людожера повідомив, що сектор енергетики стабільний як ніколи. а сакнції, як відомо, "вони лише на користь". трамп сказав, що він радий...Если *****ня сейчас пошлет США ***** с этими санкциями,
Шалом...
цікаво, що це взагалі за маркер такий юридично "російськомовний"... от я наприклад, який?Ну і хто вбиває цих російськомовних?
Это обоснование нападения и больше ничего.цікаво, що це взагалі за маркер такий юридично "російськомовний"... от я наприклад, який?
та зрозуміло. но ці ж уйобки будуть пропихувати цей пунктик у мирних угодах...Это предлог
Против ціх уйобків потрібна постійна праця дипломатів ,пхати в рило в міжнародних колах фото,відео як захищають російськомовних.та зрозуміло. но ці ж уйобки будуть пропихувати цей пунктик у мирних угодах...