Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
20250924_140307.webp
20250924_140312.webp
20250924_140300.webp
Деменция..

Дякую американському народу більш ніж 100 років підтримки українців.
Дякую сенату та американському народу за поставки зброї для захисту від радянсько-російських окупантів.
Дякую американському народу за кожне добре слово за кожен донат для ЗСУ.

71 (1).webp

Дякую американському народу більш ніж 100 років підтримки українців.
Дякую сенату та американському народу за поставки зброї для захисту від радянсько-російських окупантів.
Дякую американському народу за кожне добре слово за кожен донат для ЗСУ.

71 (1).webp
Мало дякуєте:ги:

А ти у ШІ спросі.
Про якоє проізводство он меле? Наші бізнесмени просто замовляють у чайніков партії потрібного їм товара з своїми логотіпами. Тіпа Дніпро-М.
Я 30 років працюю в українських приватних компаніях, які виробляють продукцію світового рівня, яка постачається в Європу, США, Канаду, Австралію.
А ти, мабуть, життя на барабані продив?

Канал имени Цаплиенко просто не мог не **********, у редакторов инфопомойки это фирменный стиль :D

путін готується до ядерного удару. Не просто погрожує, а тримає палець на червоній кнопці, – аналітик військової розвідки США Коффлер для The Telegraph

Rebekah Koffler - БЫВШИЙ аналитик военной разведки, с ее ухода с должности прошло без малого 10 лет
А сейчас она писательница и медийная личность ... и, кстати, родилась в России, да
А еще ей очень надо продавать свои книги про путина и самая свежая выходит 30 октября 2025 года - всего 35$+доставка.
Ну просто совпало, бывает :D

1758722251286.webp

Я 30 років працюю в українських приватних компаніях, які виробляють продукцію світового рівня, яка постачається в Європу, США, Канаду, Австралію.
і що, хіба ви нічого не імпортуєте з КНР?

А ти, мабуть, життя на барабані продив?
Можна кілька прикладів?

Це кєрнєс.

Назад
Зверху Знизу