Статус: Онлайн
Повідом.: 10299
Повідом.: 10299
Скорее там чиновников поменяют на других...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Деменция..
або симуляція деменції. мовляв, яка відповідальність з дурняДеменция..
Мало дякуєтеДякую американському народу більш ніж 100 років підтримки українців.
Дякую сенату та американському народу за поставки зброї для захисту від радянсько-російських окупантів.
Дякую американському народу за кожне добре слово за кожен донат для ЗСУ.
![]()

Я 30 років працюю в українських приватних компаніях, які виробляють продукцію світового рівня, яка постачається в Європу, США, Канаду, Австралію.А ти у ШІ спросі.
Про якоє проізводство он меле? Наші бізнесмени просто замовляють у чайніков партії потрібного їм товара з своїми логотіпами. Тіпа Дніпро-М.

путін готується до ядерного удару. Не просто погрожує, а тримає палець на червоній кнопці, – аналітик військової розвідки США Коффлер для The Telegraph

і що, хіба ви нічого не імпортуєте з КНР?Я 30 років працюю в українських приватних компаніях, які виробляють продукцію світового рівня, яка постачається в Європу, США, Канаду, Австралію.
Можна кілька прикладів?Я 30 років працюю в українських приватних компаніях, які виробляють продукцію світового рівня, яка постачається в Європу, США, Канаду, Австралію.
А ти, мабуть, життя на барабані продив?
Можна.Можна кілька прикладів?