Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Так я про украинцев читала в украинских книгах, а не про Израиль и НАТО. Когда приду домой, готова ручками набрать цитату.
Ну вы взрослый человек. Любая книга - это не истинная истина, а всего лишь выражение мироощущения её автора .
И автор - не пророк.

Есть надежные связи. Например, США - Британия, США - Израиль.
Там и политики соображают, как общаться. Когда давить, когда не надо.

И люди совершенно точно не полоскают США в хер, при этом ожидая помощи.
Это вообще за гранью понимания.
"За гранью понимания" ?? Друже, в тебе що від Фоксньюс вже логіка геть зовсім взагалі відключилась ? Яку допомогу ми чекаємо від США ?? Трамп обіцяв нам зброю хоч раз ? Чи це не він на півроку морозив виділення допомоги ? Вже ніхто нічого хорошого від штатів не очікує. Невже це не очевидно ? Тому просто називаємо речі своїми іменами - Штати таке ж зло, як і Московія. І сподіваюсь, що побачу, як історія змітає ті штати разом з *******тами. Я ж вже казав - Гітлер (***ло номер 0) відмовив Україні в самостійності і програв свою "боротьбу". Штати кинули нас. Цинічно і наглядно. То ж цілком природньо, що я, наприклад, з задоволенням буду вболівати за Китай, який перетворить ваші авіаносці на консервні банки на дні океану. Мені вже пох на оті всі лозунги про "свободу", "демократію", "а в них ЗМУ", "а ці хочуть Ізраїль уколошкати". Просто пох на все вже.

навряд чи відчуває та поділяє проблеми українців сходу, півночи та півдня, пов"язані із сусідством зі скаженими почварами
А ваші батьки відчували та поділяли проблеми українців заходу, коли батько Мирослава Дочинця Іван Дочинець отримав 25 років каторги, вілсидів років 7, був відпущений під час відлиги?

Синій зошит Мирослава Дочинця був виданий 2017 року.
Здаєиься там потрібна цитата щодо українців.

живе ***тьгородский хлопчик
И отсутствует понимание, что у нас война, реальная, и пишет он свои гневные проповеди людям, которые подвергаются обстрелам со всего возможного. Как на работу ходит. Больше негде проповедовать, какие мы плохие. Как здесь.

А ваші батьки відчували та поділяли проблеми українців заходу, коли батько Мирослава Дочинця Іван Дочинець отримав 25 років каторги, вілсидів років 7, був відпущений під час відлиги?
И теперь он оракул про украинцев и их недостатки?

Выглядело, как ваше личное мнение, а не цитата из книги.
Что я согласна с автором?
Таки да. Сколько меня тут клеймили за увлечение историей?

Кстати, эта ветка о Трампе и ветка о мобилизации - просто наглядная иллюстрация к книге Дочинця.
Сколько неоправдавшихся надежд и карикатур... сколько мемчиков...
Ну и предложение нанять африканцев или кого там вместо мобилизации.

Что я согласна с автором?
Таки да. Сколько меня тут клеймили за увлечение историей?

Кстати, эта ветка о Трампе и ветка о мобилизации - просто наглядная иллюстрация к книге Дочинця.
Сколько неоправдавшихся надежд и карикатур... сколько мемчиков...
Ну и предложение нанять африканцев или кого там вместо моьилизации.
Вот я и хотела от вас услышать - вы с ним согласны.
А я - нет.
Ничего страшного, можно и без цитат.

Це з книжки Дорога в небо - до людей, 2017 рік. Слова одного з героїв:
- Україна стане на ноги. Обов'язково стане. Вона ще буде годувати Європу. Я бачив різних людей по світу, але українці особливі. І надіятися їм треба тільки на себе. Не чекайте від заморських багачів подачок. Вони дорого обійдуться. Капіталіст задурно не дасть долар навіть братові чи синові. І вам не дадуть, не чекайте...

Боже какой позор.
Кстати, уверен что это ***ло попросил.
Легализуют вассала. Многое нужно успеть, пока агент у власти.
До чего же мы дожились, ****ец.

Останнє редагування:
це ж було вже...

5b1c705d-1c37-4570-a81d-efe1170164a0_cx0_cy13_cw0_w1023_r1_s.webp
download.webp

"проблеми українців заходу" наразі немає. і ми потерпаємо з півночі та сходу, чи не так?
А навіщо ви тягнете сюди карикатури на Трампа?
У нас інший президент, не Трамп.
І щоб двічі не вставати.
Прискіпливо придивляєтесь до нової влади в Німеччині. Чи не Редиску там обрали?
А Німеччина надала прихисток сотням тисяч наших громадян. Хоч за Редисок, хоч за кого там.
Не ви особисто, а юзери ХФ загалом.

Боже какой позор.
Кстати, уверен что это ***ло попросил.

ЄС вже слід поставити під санкції всю цю банду келогів, віткофів, трампів ....

Назад
Зверху Знизу