Ти неперевершений по потужностi пиздiти, а от воювати ти непридатний!Тебе це не обходить, ти ж непридатний ні до чого, окрім як тут потужно пиздіти!
Ыыыыыы, ох и хитрый пидорас.
А сами будут вооружатся))
На відміну від тебе - придатний. Про це у мене написано у висновку ВЛК. І я знаходжуся на обліку. А ти сидиш у підвалі і пиздиш про свою непридатність та особливість. То ж стули пельку.Ти неперевершений по потужностi пиздiти, а от воювати ти непридатний!
На вiдмiну вiд мене ти за зрив мобiлiзацii в Украiнi, а я не вiйськовозобовьязаний на вiдмiну вiд тебе придатного.На відміну від тебе - придатний. Про це у мене написано у висновку ВЛК. І я знаходжуся на обліку. А ти сидиш у підвалі і пиздиш про свою непридатність та особливість. То ж стули пельку.
Це тобі твоя хвора уява розповіла? Ти непридатний з наявності психічного розладу? Бо в іншому випадку ти маєш сидіти і не пиздіти. Розумію, що для доступу на форум справку про адекватність не тільки не треба, тут навіть такі "двіжуни" вітаються, але із агресивними дурнями спілкуватися нема бажання.На вiдмiну вiд мене ти за зрив мобiлiзацii в Украiнi, а я не вiйськовозобовьязаний на вiдмiну вiд тебе придатного.
Ыыыыыы, ох и хитрый пидорас.
А сами будут вооружатся))
Я не вiйськовозобовьязаний вабэнэ? I без сопливих знаю що менi робити.Це тобі твоя хвора уява розповіла? Ти непридатний з наявності психічного розладу? Бо в іншому випадку ти маєш сидіти і не пиздіти.
Можно погодится та продовжати робити свою справу.З ними треба такими ж методами як і вони.окак лошадь заговорила, а.
Нам давайте время на перевооружение, а Укране - нет
Хитер Бобер, курва.
Даывай, поистери еще, неубедительно!Я не вiйськовозобовьязаний вабэнэ? I без сопливих знаю що менi робити.
А я думаю в основе того что сейчас происходит с США лежит страх.
Они ищут другие выходы, а их нет.
И вариант будет реально в наложении каких-то бессмысленных санкций на кацапов для виду (в лучшем случае) и слитии с процесса.
Или просто слиться.
Вы ж видели что там их разведка при Байдене несла. Там мама дорогая.
Каждый резкий шаг - это опасность и боязнь хуйла.
А хуйла можно сломать только смелостью, ломить не обращая внимание на их тухлые пугалки. И никак иначе.
В. Черчилль або хтось інший сказав(ла):Американці завжди знаходять правильне рішення після того, як вичерпають усі інші можливості.
Даывай, поистери еще, неубедительно!
А физически?А хуйла можно сломать только смелостью, ломить не обращая внимание на их тухлые пугалки. И никак иначе.
Нашi хлопцi на нулi це й роблять! Дай боже iм здоров'я та сили перемогти ворога!А хуйла можно сломать только смелостью, ломить не обращая внимание на их тухлые пугалки. И никак иначе.
Это на какого ПаПа ты сейчас намекаешь?Там сейча с женой делить имущество надо, жизнь только начинается!Жаль що папа один, а так ще на наступних похоронах вже домовилися б що кориснi копалини штатiв вже будуть украiнськими!
Та помощь выделялась не безвозмездной основе, я ХЗ как Трамп вообще ее протянуть хочет.Нормальна переговорна тактика.
Нехай тепер Бесент з Лунтіком виправдовуються, що вони ні про що таке зі Шмигою не домовлялися.
Вчитися, так у найкращих.
Сейчас кто то понимает что у трампа в голове, может на него маск и венс так влияют, когда их нет, у него пропадает рашевский акцентТа помощь выделялась не безвозмездной основе, я ХЗ как Трамп вообще ее протянуть хочет.
Вот за новую - пусть договариваются. Будет у Трампа интерес по баблу не только в сторону рфии.