Статус:
Повідом.: 1886
Повідом.: 1886
- 🟢 05:28 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Я щось не так зрозумів?А цього - я не казав, не треба перекручувати.
А що тоді малося на увазі отут -
сейчас эрефия, все поголовно её граждане - в ответе. В разной степени - но все до единого. После войны пройдёт 5... или 50... или 100 лет - тогда будет видно. Пока - вы все - до единого - агрессоры, убийцы, воры и лжецы.
Хай. А поки що ми сповідуватимемо біблейське "Око за око, зуб за зуб" - виключно буквально тлумачачи це?Оцим потім нехай Гаага займається.
Навіть не заперечую.Слова - лишень слова. А є - справи. І їх справи - на приведеному у моєму пості фото.
Але, ввважаю, якщо тут, в інтернеті, казати, що будь-який росіянин є падлюкою та сволотою лише тому, що він є громадянином Росії, це не надто відрязнятиметься від того, як поводяться в інеті йобнуті рашисти, що кажуть про нас - хунта, бандерівці і т.ін.
Коротше кажучи, я не прибічник тези категоричності. Особливо, якщо йдеться про цілий народ. Хай навіть зараз моя позиція вважатиметься помилковою та шкідливою.
Це було свідоме перебільшення - виключно заради того, аби пояснити сенс.Де таке є?
Хай так. Але, що вони повинні зробити, аби їх не варто було б рівняти з отою самою "86%-вою більшістю"?Ні. Але - теж винні. Менш за інших, але - винні. До речі - саме ці - знають про свою провину.