Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Що робити якщо Вам відмовляють у обслуговуванні українською?

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення

Як ви ставитесь до мовного закону?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    142
Да не вопрос, держись подальше. Тебе главное чтобы твою машину качественно сделали чи гарно обслугували на українській мові?

розумово відстала людина, що не змогла за 30 років вивчити пару сотень слів українською не може гарно ремонтувати авто, цеж логічно

рускій ізик дуже гарно маскує таких розумово відсталих шахраїв.
тепер стане легше.

32b5b379581e6d6e2e52.webp

Да не вопрос, держись подальше. Тебе главное чтобы твою машину качественно сделали чи гарно обслугували на українській мові?
Мне важно чтобы слесарь не быковал, соблюдал законы и инструкции, из за своей узкоязычности не ломал мою машину
А если слесарь быкует, "ярусскей паруске", ломает специально мою машину - то он идёт *****, потом я его засуживаю и он едет ****** *** моржу в Якутию.

розумово відстала людина, що не змогла за 30 років вивчити пару сотень слів українською не може гарно ремонтувати авто, цеж логічно
не логично, у многих работяг руки работают хорошо, а вот всякие там языки печалька

Ты бы лучше голову включил и подумал о том, что все украиномовные рабы уже уехали, кто в Польшу, кто в Германию, а кто ещё, куда смог, потому что работать прислугой лучше за тыщу евро в месяц, а не за 200 евро, которые *** тебе кто в Харькове предложит даже. А на место этих украиномовных рабов могли бы приехать рабы из стран Африки и Азии, которым Украина, единственная из европейских стран до сих пор даёт визы. И вот чтобы ты не ныл через пару лет вместо того чтобы нести патриотичную чушь, этим законом запретили брать на работу ****ов, индусов и других рабов из стран третьего мира. Ещё раз повторюсь, что единственный пока существующий путь миграции людей из стран третьего мира в Европу и Америку проходит через Украину. И в Украине же сложнее всего получить гражданство, если не сказать, что практически невозможно, не выйдя замуж за украинца. А твоя украиномовная жопка вообще никого не интересует. Им абсолютно *****, на какой мове тебя завтра ***** будут посылать якобы в твоей стране.

рускій ізик що, тримав тут рабочую силу?
Щось я не второпаю до чого тут ця софістика?

этим законом запретили брать на работу ****ов, индусов и других рабов из стран третьего мира
та ти шо?!
Діскрімінація!!! Ололо!!!
А у являєш, не можна влаштуватись працювати водієм не маючи відповідного посвідчення!!! Ололо!!!
не можна працювати вчителем - не маючи педагогічної освіти!!! Скільки індусів та пакістанців втратили можливість наповнювати бюджет України :підстолом:

****, не вмієш спілкуватись мовою держави в якій працюєш в сфері послуг - йди підмітай чи ще щось, де не треба відкривати рота до людей.

Я хуєю.

Ти чу коли небудь про таке як професійні вимоги до посади?
Знати та володіти мовою країни в які працюєш - це ж **** найпростіше та найбазовіше.

І я, заплакавши, назад

Поїхав знову на чужину.

І не в однім отім селі,

А скрізь на славній Україні

Людей у ярма запрягли

Пани лукаві... Гинуть! Гинуть!

У ярмах лицарські сини,

А препоганії пани

***ам, братам своїм хорошим,

Остатні продають штани...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Погано дуже, страх погано!

В оцій пустині пропадать.

А ще поганше на Украйні Дивитись, плакать — і мовчать!

А як не бачиш того лиха,

То скрізь здається любо, тихо,

І на Україні добро.

Меж горами старий Дніпро,

Неначе в молоці дитина,

Красується, любується

На всю Україну.

А понад ним зеленіють

Широкії села,

А у селах у веселих

І люде веселі.

Воно б, може, так і сталось,

Якби не осталось

Сліду панського в Украйні.

Сьогодні в Посаді дівчата розмовляли зі мною чистісінькою ріднесенькою...
Було дуже приємно. Ми зараз ще не усвідомлюємо, наскільки цей закон є важливим для нас!
Цей закон - один із осикових кілків у серце руського мира.
Ти зрозумів, ***ло?
Слава Україні!

Окей, как скажешь.
Если взять сто
Как я определю, какие законы он соблюдает, а какие нет? Например т- моменты затяжки болтов он соблюдает? А порядок сборки двигателя? У наставления по регулировке тормозной системы? Он же не соблюдает даже тот закон, нарушение которого бьёт по его карману. Как ему можно доверять?

Что ты там под столом сидишь опять? Такие же законы приняты и в других европейских странах. Если не знаешь языка, то на работу тебя не возьмут. При чём тут твой патриотизм?
Ну так и у нас - не знаешь языка - уебываешь в Якутию, в чем проблема?

Такие же законы приняты и в других европейских странах. Если не знаешь языка, то на работу тебя не возьмут. При чём тут твой патриотизм?
ну так заїбаст же.

То до чого тут мій патріотизм?
До чого тут твій висер що пакістанці втратили можливість працювати в Україні а всі ініші втекли?

У нас проблема в том, что говорят такие вот лозунги не каким-то эмигрантам, а таким же гражданам Украины, которые ничем не хуже тебя.

Якщо вони зневажають мову країни в якій живуть, і всіляко противляться її використанню. Вони не такі як я.
Для таких в розвинених країнах є статус "не громадянина".

У нас проблема в том, что говорят такие вот лозунги не каким-то эмигрантам, а таким же гражданам Украины, которые ничем не хуже тебя.

Нічим не гірше, але замість двох мов володіють тільки однією? По моєму це гірше.

Взагалі, як почитати форум, тут кожен філолог з української і глибоко її поважає, просто йому так зручніше - користуватись мовою окупанта.
А як треба з касиром поговорити українською, так одразу 100500 відмазок.
То де саме вони брешуть?
Не знають українську, чи вона їм бридка?

Ну а кто будет обслуживать твою жопку ты подумал? У бедных слуг нет.(с)

В Україні повно розвинених людей, яким не бридко користуватись своєю мовою.
Не бачу проблеми взагалі.

А українська в телебаченні, мережі та сервісі - це популярізація.
Що в рештірешт таких як ти позбавить комплексу меншовартості і заохотить користуватись своєю мовою, а не мовою країни що окупувала частину нашої країни.

Ну друг мой, жить в стране и не знать языка - это надо быть или мигрантом или оккупантом.

Назад
Зверху Знизу