Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Седьму Супрун НА КОЛ!

• Автор теми Автор теми Ydgeen
  • Дата створення Дата створення
А как ты хотел если ей работать толком не дают. Везде зрада и тотальный ****ец, мы все умрем. Никто не понимает что сначала надо въебать так чтобы было еще хуже - потом пройдет. Выкинуть все схемы, регистрации-лицензии и прочее. Угадай кто против всего этого?

Бедняжка. И зачем ей было занимать этот пост, если она не может со всем этим противодействием справиться. Так можно любому чиновнику списать всё его безделие и некомпетентность.
Я не вижу даже малейшей попытки с её стороны изменить саму систему. В поликлиниках по прежнему пытаются содрать деньги в "меценат" или карман за все обследования и ****изы. В больницах всё те же благотворительные поборы в фонд б-цы, отделения, за обследования и конечно же врачам. Операции по прежнему платные. Врачи при этом получают маленькие зарплаты и воют про это. В больницах аптеки с космическими ценами, которые выше городских на 20-30%. Постоянные скандалы с закупкой онко и других препаратов, которые или не куплены вовремя, или куплены по больным ценам. Вчера в Запорожье на *** людей послали, потому что в больнице ******ось обезболивающее. А люди годами ждали очереди на свои операции. И такая фигня в ленте новостей выскакивает чуть ли не каждый день.
Из плюсов - только электронная очередь.
Так это мы твари неблагодарные вечно ноющие, или всё же надо объективно смотреть на происходящее и давать этому честную оценку?

Хз. Вчера смотрел ictv- на западной украине все работает. Седня смотрел про киев, все что моз выделяет бесплатно ****ится в больничках и продается пациентам за бабло. Был месяц назад в ситенко мне врач предлагал поставить бесплатный протез в спину. Операция понятно за бабло, а протез бесплатный, он реально стоит от косаря зелени. Я конечно ****** и убежал, но он сказал все равно прихватит приползешь. Я понимаю что приползу...но только када прихватит, не готов я ставить железяки в себя...даже бесплатные.

Ну так а що чекати від оціх ось ь
Що вони самі собі руку відкусять?
У нас ще й медициною в області Допин дружбан Федак рулить. Яка така реформа з цими кадрами ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

:клас: це ж зрада зрадная!

100 тысяч

Давайте подивимось на #медреформу з іншої сторони, особливо на сільську медицину за яку всі найбільше хвилюються.

Принцип гроші йдуть за пацієнтом значить буквально наступне — Національна служба здоров'я України щомісяця виплачує закладам охорони здоров'я стільки грошей скільки пацієнтів вони обслуговували (уклали декларацій). Це може бути як лікарня так і звичайний ФОП що надає медичні послуги. Всі дані відкриті на сайті НСЗУ.

Візьмемо для прикладу Львівську область, дані про виплати за січень та лютий 2019 року, подивимось на тих лікарів, що оформили свою діяльність як ФОП, і надають послуги самостійно. Відсортуємо їх по сумі отриманих грошей…

І побачимо, що три з чотирьох лікарів, які отримують більше 100 тисяч в місяць прописані в селах, а четвертий в райцентрі (дані з реєстру ЄДРПОУ).

Перший лікар: ФЕДЕНКО НАТАЛІЯ, 1971 р.н., Львівська обл., Сколівський район, місто Сколе, отримано 225993 грн.

Другий лікар: НІКОНОРОВ ВАЛЕРІЙ, 1971 р.н., Львівська обл., Городоцький район, село Черляни, отримано 147149 грн.

Третій лікар: РОНДЯК ОЛЕКСАНДРА, 1966 р.н., Львівська обл., Стрийський район, село Слобідка, отримано 140723 грн.

Четвертий лікар: ЗУБРИЦЬКА НАДІЯ, 1966 р.н., Львівська обл., Городоцький район, село Переможне, отримано 92414 грн.

Подивіться уважно, лікар-фоп в селі, без хабарів, вже сьогодні здатен отримувати 100-200 тисяч гривень на місяць. Це не казка, не політичні обіцянки. Це вже реальність.

Я не знаю всіх подробиць, можливо у кожного фоп-а ще наймана медсестра або навіть лікар, але подумайте, скільки сімейних лікарів може мати фоп в селі?

Що це значить для нас з вами? Що ми, як пацієнти, для лікаря стали прямим прибутком. Якщо лікар втрачає пацієнта - він втратить і гроші.

При цьому ви більше не кріпосний, приписаний до полікліники, а самі, через декларацію, обираєте собі лікаря. І в будь-який момент можете його змінити.

Як такий лікар буде триматись за своїх пацієнтів? Чи буде він ризикувати цими грошима заради хабарів?

За часи незалежної України змінилось 22 (двадцять два!) міністра охорони здоров’я. Двадцять один не зміг запропонувати сільській медицині нічого. Доктор Уляна Супрун змогла. Покажіть цей пост знайомим лікарям.

Давайте подивимось на #медреформу з іншої сторони

Давайте :D :

На Харківщині викрили корупційну схему придбання ліків для лікарень

У Харківській області співробітники Нацполіції та прокуратури викрили корупційну схему визначення переможців під час проведення публічних закупівель лікарських засобів та медичних препаратів для закладів охорони здоров’я різних областей України.
Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.
Під час моніторингу публічних закупівель правоохоронці виявили, що за результатам проведення тендерів на закупівлю медтоварів переможцями завжди стають одній ті ж самі суб’єкти господарювання. Крім того, вартість, яку вони пропонують значно вища від пропозицій інших учасників та від загальних цін на ринку у даній сфері.
У подальшому під час слідства було встановлено, що група компаній, в яку входять декілька пов’язаних між собою підприємств, що займаються оптовою торгівлею лікарськими товарами, стають переможцями публічних закупівель не тільки на території Харківської області, але і в інших регіонах країни. Для одержання перемог на конкурсних торгах із закупівлі для медичних закладів лікарських засобів та препаратів, представники аптек звернулися із пропозицією до посадових осіб комунальних та державних закладів охорони здоров’я. У разі саме їх перемоги у тендерах, останні отримають від 5 до 25% "відкату" від загальної суми договору.
Так, свою частину посадовці медичних закладів щомісяця отримували одразу після перерахування на рахунки групи компаній бюджетних коштів за поставлені лікарські засоби. Останні отримували "винагороду" на власні карткові рахунки або безпосередньо "в руки". Щомісяця лікарі одержували понад чотири мільйонів гривень неправомірної вигоди.
Разом з тим було встановлено, що підприємствами групи компаній на всій території України реалізують бюджетним установам лікарські засоби та інші медпрепарати за завищеними цінами більш ніж на 40%.
В ході обшуків у фігурантів справи було вилучено понад 2,8 мільйони гривень та 30 тисяч доларів США, у тому числі підписані конверти з коштами, які призначалися для передачі у якості «відкатів» посадовцям медзакладів. Також було виявлено підтверджуючі документи про перерахування неправомірної вигоди за попередні перемоги у тендерах, "чорнові" записи та інші документи та речі, що мають значення для встановлення усіх обставин вчинення злочину.
Наразі двом особам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). А саме директору підприємства групи компаній та менеджеру, що надавали службовим особам закладів охорони здоров’я неправомірну вигоду.

Давайте :D :

На Харківщині викрили корупційну схему придбання ліків для лікарень

У Харківській області співробітники Нацполіції та прокуратури викрили корупційну схему визначення переможців під час проведення публічних закупівель лікарських засобів та медичних препаратів для закладів охорони здоров’я різних областей України.

к реформе отношения никакого не имеет, обычная коррупция, которая процветает из-за гнилой системы сдержек и противовесов

к реформе отношения никакого не имеет, обычная коррупция, которая процветает из-за гнилой системы сдержек и противовесов

Гениально!
Коррупция к реформам действительно никакого отношения не имеет т.к если они проводятся, то коррупция просто исчезает.
А, ну да, царь хороший, это просто бояре на местах воруют. Где-то я это уже слышал:D.

Гениально!
Коррупция к реформам действительно никакого отношения не имеет т.к если они проводятся, то коррупция просто исчезает.
А, ну да, царь хороший, это просто бояре на местах воруют. Где-то я это уже слышал:D.

у тебя проблемы с причинно-следственной связью, ватоголовый :D

у тебя проблемы с причинно-следственной связью, ватоголовый :D

*******.
Вата у тебя в качестве прокладки между ног болталась, пока не переместилась на замену серому веществу в голове. Для таких как ты *****ы придумали очень точное определение - вышивата. Вреда от вас больше, чем от реальной ваты т.к. декларируя свой патриотизм вы делаете всё, что бы Украина скатилась на уровень ***лостана или ниже.
Иди проспись и попытайся научиться смотреть на вещи объективно, а не повторять мантры тех или иных политиков.

Гениально!

при папередниках много ты помнишь случаев чтобы щемили фармакологическую мафию? а сейчас они вкладывают миллионы гривен в дискредитацию МОЗ...ибо Супрун сильно прищемила им доходы от продажи лекарств в 2-3 раза дороже импортных ****огов

при папередниках много ты помнишь случаев чтобы щемили фармакологическую мафию? а сейчас они вкладывают миллионы гривен в дискредитацию МОЗ...ибо Супрун сильно прищемила им доходы от продажи лекарств в 2-3 раза дороже импортных ****огов

Отлистай на пару страниц назад в этой теме и взгляни на те ссылки, которые я выкладывал про стоимость одного препарата, котрой я иногда помогаю приобрести родственнику.
В начале 2015г Гройсман заявил, что система сертификации и закупок импортных лекарств будет существенно изменена и все импортные препараты будут стоить у нас, как в стране изготовителе, плюс 10 - 15%. Курс доллара с тех пор не изменился, а многие препараты подорожали и стоят теперь в 2-3 раза выше. Это про розницу. Про гос закупки читай моё сообщение чуть выше. И таких скандалов было уже просто дофига.
Кто вас убедил, что в системе закупок у нас что то изменилось в лучшую сторону?

Отлистай на пару страниц назад в этой теме и взгляни на те ссылки, которые я выкладывал про стоимость одного препарата, котрой я иногда помогаю приобрести родственнику.
В начале 2015г Гройсман заявил, что система сертификации и закупок импортных лекарств будет существенно изменена и все импортные препараты будут стоить у нас, как в стране изготовителе, плюс 10 - 15%. Курс доллара с тех пор не изменился, а многие препараты подорожали и стоят теперь в 2-3 раза выше. Это про розницу. Про гос закупки читай моё сообщение чуть выше. И таких скандалов было уже просто дофига.
Кто вас убедил, что в системе закупок у нас что то изменилось в лучшую сторону?

бред

благодаря Супрун государство с 2015 года закупает на 40% больше лекарств,
в количественном эквиваленте,
потому как ранее просто ****или 40% бабла.

Вот тут все хвалят Супрун, типа, молодец, борется с фармацевтической мафией. Возможно, как-то где-то борется, но сегодня я столкнулся с такой ***нёй, что один и тот же препарат стоит в сраной расшке в пять раз дешевле, чем у нас. Не ****ог, а именно один и тот же. В пять. Ёбаных. Раз.
Выглядит всё это, как какая-то хуёвая бугагашечка.
Значит, как-то ***** она борется, или я не знаю :незнаю:.

Вот тут все хвалят Супрун, типа, молодец, борется с фармацевтической мафией. Возможно, как-то где-то борется, но сегодня я столкнулся с такой ***нёй, что один и тот же препарат стоит в сраной расшке в пять раз дешевле, чем у нас. Не ****ог, а именно один и тот же. В пять. Ёбаных. Раз.

Тебе не повезло, крысчане вон тарятся на неньке чемоданами лекарств

назови этот препарат

Назад
Зверху Знизу