Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Счастливая

• Автор теми Автор теми Leo#n
  • Дата створення Дата створення
читать может и приятно...
если бы мужчине было приятно, с такой барышней в отношениях, он бы её матом не посылал.
разве приятных посылают? у неё нет чувства собственного достоинства, развернуться и уйти по заданному направлению. послали - значит не нужна - иди. зачем держаться того, кто не ценит?
сама у себя отнимает шанс на любящего мужчину, семью, деток.

Тут дилемма рисуецца, неоднократно озвученная. У каждого из нас есть чувства, всевозможные. Судя по всему ее Чувство, заставляющее стойко переносить тяготы и лишения им порождаемые, сильнее чувства собственного достоинства. С ее же слов у нее были и любящие, но нелюбимые. Так шо это ее осознанный выбор.

вы,кстати тоже)
говоря о том,что он врет,когда утверждает,что никогда не врет:D

:) можно подумать, я когда-то говорила, что являюсь очень честным и порядочным существом...:незнаю:

Пусть будет так, как скажете. Не буду спорить - доказательств не будет ни у меня, ни у Вас.

отлично. мне нравится такой подход.

Дякую на доброму словi :)
Чесно кажучи, зовсiм не думала про гидоту, ви та "гидота" в мене не асоціюєтеся.
Навпаки, дуже вдячна за побажання того, чого насправдi, можливо, менi не вистачає.
Як гадаєте, реалiстам та цинiкам справдi легше жити, нiж оптимiстам та лiрикам?
Звичайно, що легше.
Не советую тебе со Станком мутить . Он не практичный. На войну пошел ...зарабатывать ...прости Господи. Вернулся , ему государство дает кусок земли в кооперативе- не берет . Короче , херовый мужик. Не хозяйственный. Намучаешься.
Васильефф, давай как-нибудь без вас...умненький и благоразумненький ви наш.
А как назвать женщину, которая живёт со ******ью? :)
ДУРРРРА!
Ну и что. Зато приятно читать! что ещё остались приличные женщины. Любящие, экономные и компактные.
Компактные - это помещаются без проблем в багажник?

Звичайно, що легше.
А менi здається, що навпаки.
Реалiсти та цинiки завжди не в гуморi, злi, нуднi та напружені.
А от оптимiсти та лiрики завжди в гарному настрої, з посмiшкою та вiрою в найкраще.

Чесно кажучи, щасливих цинiкiв я ще не бачила.

Расшифрую для тех кто в танке : "купи себе домашнюю зверушку"

ну кому как, в ы так говорите можно подумать, что когда мужчина оказывает женщине внимание и заботиться, то она ему в ответ только плюет в левый глаз..Вообще-то все не так

ну кому как, в ы так говорите можно подумать, что когда мужчина оказывает женщине внимание и заботиться, то она ему в ответ только плюет в левый глаз..Вообще-то все не так

Почему только в левый, бывает и в правый :D

А менi здається, що навпаки.
Реалiсти та цинiки завжди не в гуморi, злi, нуднi та напружені.
Це не зовсім так. Я, наприклад, зовсім не розумію більшість творчості 95 кварталу, кажуть, що це гумор, але мені чомусь не смішно. Проте чорний гумор сприймаю добре, комедії взагалі не дивлюсь, тому що там немає з чого сміятись, але фільм жахів - це дійсно комедія, тому що такого взагалі не існує в реальному житті, особливо смішно дивитись про зомбі...хоча вранці деякі громадяни не дуже відрізняються від цих потвор, повзучи до найближчої "заправки", щоб хильнути рідини для миття вікон. Смішно було, коли до нашої лікарні, де я працював деякий час, за дві години зібралось 10 (десять!!!!!) потерпілих з лампочкою у роті...А ви кажете, що реалісти нудьгуваті та напружені. Секрет у тому, що ми взагалі бачимо світ таким яким він є, потворним в один момент й найкращим в інший момент нашого життя.
А от оптимiсти та лiрики завжди в гарному настрої, з посмiшкою та вiрою в найкраще.
Найкраще тільки у твоїх власних руках, все інше - іллюзії.
Чесно кажучи, щасливих цинiкiв я ще не бачила.
Щастя - це коли один ****ець вже закінчено, а новий ще не почався.

якось все ж таки занадто реалiстично :D
Ще й як!
Наприклад, коли випробували "парк бойових уламків", це був один капець. Щастя було лише тоді, коли нарешті я полетів щучкою у багнюку з броні, бо водій БТР не впорався з керуванням та налетів на штучний вал землі. А потім прийшов інший п...ць, бо хоч навичок з останньої війни не втратив, але приземлення навіть у м'яку багнюку було занадто жорстким. Щастя було, коли зрозумів, що відкараськався лише грязною пикою, звичної більшість вояків отримують переломи кінцівок при таких ситуаціях.

Ще й як!
Наприклад, коли випробували "парк бойових уламків", це був один капець. Щастя було лише тоді, коли нарешті я полетів щучкою у багнюку з броні, бо водій БТР не впорався з керуванням та налетів на штучний вал землі. А потім прийшов інший п...ць, бо хоч навичок з останньої війни не втратив, але приземлення навіть у м'яку багнюку було занадто жорстким. Щастя було, коли зрозумів, що відкараськався лише грязною пикою, звичної більшість вояків отримують переломи кінцівок при таких ситуаціях.

Давай-давай , Станк :D

Веш, dziewczyny wiedzą o bagietką w spodniach(Девчушка должна знать про багет в споднем) Дословно,конечно.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу