Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Велика зона це коли на звалище вилазиш.А Велика зона це дальше пошуків Припоя і Баті?
Так якби ж була та "складність"! А то монстри тупо кулевловлювачі пересувні. Кровососа із небезппечного, напівлегендарного монстра зробили якогось лошка, що бігає в інвізі і збирає кулі. Є в тебе набої і аптечки - живеш, скінчились - кабзда! В тому ж "Зові Прип'яті він був більш безпечним.Складність починає бісити. Йдеш на ничку, а там два бюрери. І це одразу -12к.
Йду, стоять двоє. Очевидно щас тригер зловлю на якогось мутанта. І це знову мінус купа бабла. Тому я тупо розвертаюсь і йду.
Їм треба або мутантів не такими жирними робити, або з мутантів щоб трофеї збирати можна було.
Ну от я засовую в себе калаші, в труп калаші і тягну на продаж, бо потрібні бабки, щоб з кровоцицем повоювати. Складність в тому, що бій з мутантом жере нереальну кількість бабла.Так якби ж була та "складність"! А то монстри тупо кулевловлювачі пересувні. Кровососа із небезппечного, напівлегендарного монстра зробили якогось лошка, що бігає в інвізі і збирає кулі. Є в тебе набої і аптечки - живеш, скінчились - кабзда! В тому ж "Зові Прип'яті він був більш безпечним.
Постійно порівнюю з попередніми іграми серії і все більше нагадує "Чисте Небо" - ті ж натовпи нєпісі, постійні перестрілки то тут, то там, назбираєш, як дурник, пушек з трупаків і тягнеш здавати, як бомжик пляшки! Блять! Ти ж тіпа Сталкер, ти полюєш на рідкісні речі і артефакти з Зони! А не на всраті "калаші"!
Тоді норм, мій компуктєр ще може трохи. i7 4770k + RX 5600XT + DDR3 4x4Gb 2000 MHzВелика зона це коли на звалище вилазиш.