Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

🔴 21:36 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:36 Повітряна тривога в Харків.обл.
Перші
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
вже в наявності :D
Спойлер - це мод від NexusMod комьюніті

Дуже ржачна ситуація з батоном була та Припоєм

S.T.A.L.K.E.R-2_002.jpg

Ля, кого знайшов
1732447344128.png

Їбать старий він.

З картою накінець розібрався. Спочатку здавалося, що забагато наліплено, а тепер видно старі локації. Не міг повірити вчора своїм очам , коли депо штурмували. А це побачив базу Свободи і все стало на свої місця

Докупив оперативки і прям краще стало

Сталкер рушій прогресу! У мене два варіанта, це чекати ПС5 версію, або вкидати в комп, що я не дуже хочу робити

Складність починає бісити. Йдеш на ничку, а там два бюрери. І це одразу -12к.
Йду, стоять двоє. Очевидно щас тригер зловлю на якогось мутанта. І це знову мінус купа бабла. Тому я тупо розвертаюсь і йду.
Їм треба або мутантів не такими жирними робити, або з мутантів щоб трофеї збирати можна було.

Складність починає бісити. Йдеш на ничку, а там два бюрери. І це одразу -12к.
Йду, стоять двоє. Очевидно щас тригер зловлю на якогось мутанта. І це знову мінус купа бабла. Тому я тупо розвертаюсь і йду.
Їм треба або мутантів не такими жирними робити, або з мутантів щоб трофеї збирати можна було.
Так якби ж була та "складність"! А то монстри тупо кулевловлювачі пересувні. Кровососа із небезппечного, напівлегендарного монстра зробили якогось лошка, що бігає в інвізі і збирає кулі. Є в тебе набої і аптечки - живеш, скінчились - кабзда! В тому ж "Зові Прип'яті він був більш безпечним.
Постійно порівнюю з попередніми іграми серії і все більше нагадує "Чисте Небо" - ті ж натовпи нєпісі, постійні перестрілки то тут, то там, назбираєш, як дурник, пушек з трупаків і тягнеш здавати, як бомжик пляшки! Блять! Ти ж тіпа Сталкер, ти полюєш на рідкісні речі і артефакти з Зони! А не на всраті "калаші"!

Так якби ж була та "складність"! А то монстри тупо кулевловлювачі пересувні. Кровососа із небезппечного, напівлегендарного монстра зробили якогось лошка, що бігає в інвізі і збирає кулі. Є в тебе набої і аптечки - живеш, скінчились - кабзда! В тому ж "Зові Прип'яті він був більш безпечним.
Постійно порівнюю з попередніми іграми серії і все більше нагадує "Чисте Небо" - ті ж натовпи нєпісі, постійні перестрілки то тут, то там, назбираєш, як дурник, пушек з трупаків і тягнеш здавати, як бомжик пляшки! Блять! Ти ж тіпа Сталкер, ти полюєш на рідкісні речі і артефакти з Зони! А не на всраті "калаші"!
Ну от я засовую в себе калаші, в труп калаші і тягну на продаж, бо потрібні бабки, щоб з кровоцицем повоювати. Складність в тому, що бій з мутантом жере нереальну кількість бабла.
Я почав тупо бігати від монстрів, щоб дешевше було.

Останнє редагування:
Отож, а якби трофеї монстри дропали і можна їх продати приблизно як артефакти, то ганялись би за ними :)

Велика зона це коли на звалище вилазиш.
Тоді норм, мій компуктєр ще може трохи. i7 4770k + RX 5600XT + DDR3 4x4Gb 2000 MHz

Знав би, що вони розродяться грою, то взяв би 5700ХТ, а так брав чисто під Батлу 2042 на мінімалці бігати

Ще один старий знаомий.
1732566979013.png

Іду такий, а тут 20 собак, 10 плотей... ну не варіант було з ними воювати... а потім я прифігів, що в тому гурті ще й химера була
1732688976265.png

Важко, мабуть, було бігти с рюкзаком калашей і трупом на шиї? ;) Я зараз на Градирні лажу СВД і ВСС фармить і долговцям на Цементном продаю. Хоч трохи в + вилажу, навіть костюм трохи апнув.

Я труп 10 хвилин пер до бази, а він задиспавнився:ги:

Було таке теж... Біля бази заспавнились плоті, я взяв дробовик, перестріляв їх, але коли брав драбаш до рук труп зник.
Бюрери єбучі, ані гранати їх не беруть, ані дробовик... Вони ж тебе гасять з однієї подачі лялькой-неваляшкою невідомо звідки прилетівшею.

Я на затоні назбирав 100к, трохи проапгрейдив костюм. Пішов на болота, вийшов звідти, вся снаряга - в гівно. Проте там знайшов нову. Вирішив нічого не ремонтувати. Одяг все нове. -100к:D

Цікаво карту так зробили... Кордон ну майже 1:1 перемалювали. Інші локації - або "по мотивам", або деякі будівлі, на зразок - цементний завод, очисні, дуже схожі на те, що було в попередніх частинах, але розпихані по карті.

Назад
Зверху Знизу