Допомагаємо ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
Давно купил второй раз, надо скачать )

Кто уже бегает? Там болотная тварь возле бункера ученых ... Очень изворотливою Немного привыкнуть к горячим клавишам :-)

Красіво, графоністо і 60 фпс в 2к є. От тільки моїх 16 гігов озп вже малувато:(

Кто уже бегает? Там болотная тварь возле бункера ученых ... Очень изворотливою Немного привыкнуть к горячим клавишам :-)
Кровосос прямо сходу зустрічає.

Ще цікаво, що Калаш не потрапляє автоматично у слот, коли підбираєш, а от М-ка одразу в слот для зброї

бля, хз коли зможу пограти
компа нормального нема
тягнути з дому... - таке
да й де грати - в штабі бату? сильно
але ж вдача така, що одразу десь в сраку відправлять в бліндаж якийсь.

напевно пас поки
на деку поки
Кажуть дек видає 20-25 фпс, грати можна:D

В мене просадки, коли катсцени закінчуються. Чи допоможе збільшення оперативи, цікаво.

Щось картинка дуже рябить. На відстані дуже рихла, як наче FSR/DLSS з мінімального апскейл робить

Знімок екрана (23).png

Графіку крутив по всякому. Помірно видає в середньому 40 кадрів. Масштабування нативне

Допомагав тіпу трупи шманати на маковому полі, а він мій ствол спиздив... падла. Будьте обережні

Так кровососа пройшов. Тепер після пролога взяв квест у вояки не можу вбити бандюков .... Так буває що сразу не попадає у слот калаш не дуже зручно керувати аптечками та зброєю ...

Так кровососа пройшов. Тепер після пролога взяв квест у вояки не можу вбити бандюков .... Так буває що сразу не попадає у слот калаш не дуже зручно керувати аптечками та зброєю ...
Використовуй укриття та нахили в сторону, почекай щоб постріляли вони там себе, а потім з кущіків в голову. Саме головне, щоб вони перші не побачили тебе. З Макаровим ходжу

Оце прям дуже круто вони зробили
1732262876093.png

Уже глянув огляд, наче непогано вийшло, на 1 раз та що б підтримати розробників точно піде)

Буфер обміну01.jpg

4 години грузилось, нарешті спробував запустити ругнулось що недостатньо відеопам'яті, але з другої спроби запустилось, пограв два дні, все швиденько грузилось, 45-50 ФПС видавав, тіки пішов на велику зону - виліт і кабзда, більше не робе :( Пічалька :( Чекаю патч.

4 години грузилось, нарешті спробував запустити ругнулось що недостатньо відеопам'яті, але з другої спроби запустилось, пограв два дні, все швиденько грузилось, 45-50 ФПС видавав, тіки пішов на велику зону - виліт і кабзда, більше не робе :( Пічалька :( Чекаю патч.
А Велика зона це дальше пошуків Припоя і Баті?

У них до речі був патч першого дня, але з релізом вийшов. Розмір патча - 140гб

Провожу аналогію з Кіберпанк, також анонсована ще хрін зна коли, на виході мала проблеми. Тільки одна деталь - це проблеми не гри, а хуйового заліза))) Вирішувати теж не разрабам. З виходом таких ігор відпадають всілякі 1060 вже точно, скільки б вони там не тащили. На цей раз відпадуть старічкі 1080ti і вище, про нижче казати нема що.
Думка особиста і не претендує на істину

Останнє редагування:
На третій день гри в мене виникло питання, де обіцяні бонуси.
Виявилось, що треба було сюжет штовхнути вперед:ги:

Чесно кажучи, я зовсім не розумію, що ГГ робить у Зоні. Побічні квести зводяться до того, щоб щось комусь принести або когось вбити. І це повторюється по колу. Спочатку тебе відправляють знайти когось, а той, у свою чергу, відправляє ще щось шукати.

Здається, хлопцям із ГСЦ потрібно було ще кілька років роботи над грою, але, очевидно, інвестори вимагають швидких результатів. Баланс у грі кульгає: ти новачок у Зоні, але вже стикаєшся з кровососами, цілою купою нечисті, а літаюча плоть — це взагалі жах. Навіть страшно уявити, що буде, якщо зустріти снорка. З іншого боку, спорядження навалом: купа зброї, аптечок, патронів. У мене вже є СВД, АК із прицілом, Гадюка, вісім гранат — і це лише початок гри.

Про сюжет... здається, я десь його загубив.

Ще одна проблема — мерехтіння, коли світить сонце. Воно просто нестерпне й сильно подразнює очі.

Графіка 2018 року приблизно. Можна порівняти з Фар край 5 плюс мінус

Хтось лампочку забув намалювати:D
1732306496574.png

Назад
Зверху Знизу