Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Русский язык теряет популярность

• Автор теми Автор теми Айвенgо
  • Дата створення Дата створення
У меня родственники с западной, Но за такой украинский на котором они говорят честно стыдно. Гвизьдь и так далее и польский слов немеряно.

Хто це так говорить - гвіздь? Сам придумав?

какой язык в Украине русскоязычные ее граждане используют.
Мову вбивць.
Це не критично, проте значно краще користуватись у побуті своєю - українською.
А державна, ЗМІ, реклама, послуги - там без варіантів - лише Українська.

У меня родственники с западной, Но за такой украинский на котором они говорят честно стыдно. Гвизьдь и так далее и польский слов немеряно.

В його мові трапляються іншомовні слова. В твоїй же мові не трапляються українські, вона вся складається з іншомовних слів.
То хто з вас гірший?

В його мові трапляються іншомовні слова. В твоїй же мові не трапляються українські, вона вся складається з іншомовних слів.
То хто з вас гірший?

я не горжусь тем что не знаю язык в совершенстве. По крайней мере я его не коверкаю. Лет через 10 будем все говорить на мове, все к этому идет.

А на Полтавщине в мове полно русизмов,

Да, бабушка говорила, что русизмы пошли именно после Голодомора - тогда начали и переселять этнических русских в Полтавскую область, достаточно массово.

я не горжусь тем что не знаю язык в совершенстве. По крайней мере я его не коверкаю. Лет через 10 будем все говорить на мове, все к этому идет.

А ти вважаєш що він саме пишається тим що знає мову не досконало?

Напевно для тебе буде відкриттям те що мова вдосконалюється виключно практикою.
Ти ніколи не зможеш розмовляти мвою добре, якщо не будеш постійно і наполегливо практикувати.
Також людина яка буде в україномовному середовищі практикувати українську автоматично буде її вдосконалювати.

Тобто я на 99% впевнений що те що ти озвучив - лише відмазка.
Переважна більшість так відмазується - мовляв не зочуть коверкати, мовляв із поваги. Все це відмазки.
Спробуй жінці так скажи, ти дуже мені подобаєшся, але я не хочу тебе трахнути бо не певен що зможу трахнути досконало :)

Мову вбивць.
Це не критично, проте значно краще користуватись у побуті своєю - українською.
А державна, ЗМІ, реклама, послуги - там без варіантів - лише Українська.

то есть, все русскоязычные это убийцы? А вот если кто не вор, ни чинуша, ни прокурор, ни судья и не депутат, то есть не вор, ему зачем мовой корыстуватысь? Ворье дружно мову вывчило, щоб Неньку спидручней обворовывать було

В мене так само як і у вас є комплекс меншовартості за мовним признаком.
Я також жертва пропаганди другосортності української мови. Дякую совку - гори він в пеклі!

Проте об'єктивно - це нонсенс.
Тому більше року вирішив перейти на українську мову спілкування в інтернеті.

В мене було край багато русизмів.
Якийсь час я реально перекладав в голові речення.
Мені було вкрай незручно користуватись українською в росіськомовному Харкові на вулицях чи кафе\магазинах.

Проте зараз я сам помічаю наскільки моя мова стала кращою і більш українською.
Я перейшов на всі україномовні та англомовні інтерфейси на всих дівайсах. Виключив рускій взагалі скрізь де тільки зміг.
Зараз я роблю паузи підбираючи російський аналог слова в розмові з російськомовним ) мізки остаточно перейшли на українську.
Я почав без страху користуватсиь українською в магазинах та сфері обслуги, тощо.

Все це автоматично, просто завдяки постійній практиці.

:)

Борітеся - поборете! (с)

то есть, все русскоязычные это убийцы?
не всі, проте переважна більшість - так.

Якщо брати наш сучасний час, то україномовні, чи англомовні не вбили і відсотка порівняно з вбивствами росіськомовних.

Да, бабушка говорила, что русизмы пошли именно после Голодомора - тогда начали и переселять этнических русских в Полтавскую область, достаточно массово.

Здесь, у себя, на Полтавщине, ни разу от дидив не чув, что бы хтось сюды россиян переселял, а вот что свои же односельчане, этнические украинцы, помогали залетным большевицким упырям, последнее у сусидив выгребать, чув многократно. Может "коренные" пусть сначала со своим прошлым разберутся, кто из них комунякам сраки лизал

не всі, проте переважна більшість - так.

Якщо брати наш сучасний час, то україномовні, чи англомовні не вбили і відсотка порівняно з вбивствами росіськомовних.

А поляки и татары украинцев убивали7 Ну вот восстание украинцев при батьке Хмеле, проты кого було? А ОУН и УПА против кого создавалось? Бандера какого министра МВД убил? В какой тюрьме сидел?

А поляки и татары украинцев убивали7 Ну вот восстание украинцев при батьке Хмеле, проты кого було? А ОУН и УПА против кого создавалось? Бандера какого министра МВД убил? В какой тюрьме сидел?

рускій, я знаю що ви тупа нація, проте перечитай ще раз мій пост, який ти процитував.
Ти несеш хуйню.

рускій, я знаю що ви тупа нація, проте перечитай ще раз мій пост, який ти процитував.
Ти несеш хуйню.

Степан Бандера в чей тюрьме сидел? ОУН против кого создавался? Вы хоть бы свою историю знали, вместо того что бы других поучать, как им жить, на каком языке говорить

Здесь, у себя, на Полтавщине, ни разу от дидив не чув, что бы хтось сюды россиян переселял, а вот что свои же односельчане, этнические украинцы, помогали залетным большевицким упырям, последнее у сусидив выгребать, чув многократно. Может "коренные" пусть сначала со своим прошлым разберутся, кто из них комунякам сраки лизал

Ну знаешь, как Холокост проходил? "Пианиста" видел? Там еврейская же полиция загоняет в вагоны на Освенцим евреев. И в Лодизнском гетто юденрат сам составлял списки, а глава юденрата просил остальных отдать детей на депортацию - почитай хотя бы роман основанный на реальных событиях "Отдайте мне ваших детей!" Так что даже при тотальном геноциде получилось находить коллаборантов. И такое в любом народе найдется. Русские мало немцам помогали во Вторую мировую?

А ти вважаєш що він саме пишається тим що знає мову не досконало?

Напевно для тебе буде відкриттям те що мова вдосконалюється виключно практикою.
Ти ніколи не зможеш розмовляти мвою добре, якщо не будеш постійно і наполегливо практикувати.
Також людина яка буде в україномовному середовищі практикувати українську автоматично буде її вдосконалювати.

Тобто я на 99% впевнений що те що ти озвучив - лише відмазка.
Переважна більшість так відмазується - мовляв не зочуть коверкати, мовляв із поваги. Все це відмазки.
Спробуй жінці так скажи, ти дуже мені подобаєшся, але я не хочу тебе трахнути бо не певен що зможу трахнути досконало :)

чувак, говорить на суржике и бить себя в грудь со словами я говорю на украинском? Пожалуй я пас.

Назад
Зверху Знизу