это не караул . это наш праздник .
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
старые кашолки . старые клячи .
А для мене кожен дохлий окупант радість. Я їх сюди не кликав. *****и несуть і завжди несли розруху, смерть, і деградацію націі. Мені шкода українців, життя котрих ця *****асня перетворила на пекло, скалічила, вбила, лишила домівок, розбила родини... Мертвий ***** - гарантія того, що він вже нікому і ніколи не принесе біди. Немає жодної націі котра розв'язала більше війн за останнє сторічча чим вони. Чим цього гною менше, тим чистіше світ.Я б не став іронізувати.. Лайно картина (не про цю тьотку, а взагалі, шо коїться ) 🫤
Звісно, не адвокатуватиму їх. Проте й не радію їхнім смертям. Лайно це все...А для мене кожен дохлий окупант радість. Я їх сюди не кликав. *****и несуть і завжди несли розруху, смерть, і деградацію націі. Мені шкода українців, циття котрих ця *****асня перетворила на пекло, скалічила, вбила, лишила домівок, розбила родини... Мертвий ***** - гарантія того, що він вже нікому і ніколи не принесе біди. Немає жодної націі котра розв'язала більше війн за останнє сторічча чим вони. Чим цого гною менше, тим чистіше світ.
Ба більше. Для мене кожен дохлий ***** – радість.А для мене кожен дохлий окупант радість.
Ну, зайве оця ото зловтіха...Для мене кожен дохлий ***** – радість.
То є так."тилові *****и" привели до влади ***ла і підтримують війну. Або ж нічого не роблять, щоб зупинити безумство своєї держави
Зловтіха то втіха від зла. А тут суцільне добро жеНу, зайве оця ото зловтіха...
Не сперечатимусь...Зловтіха то втіха від зла. А тут суцільне добро же
Не зайва. Сучасні *****и – народ-гній і без них планета стане кращою.Ну, зайве оця ото зловтіха...
Ні. За війну відповідальна виключно ****а. Україна ніяк її не провокувала и тим більше жодним чином не загрожувала.Проте, міг би обгрунтувати, шо за війну також відповідальні:
а) впороті українські глашатаї;
б) західні пупенмайстри. 🫤