Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

IMG_7167.webp
старые кашолки . старые клячи .

Я б не став іронізувати.. Лайно картина (не про цю тьотку, а взагалі, шо коїться ) 🫤
А для мене кожен дохлий окупант радість. Я їх сюди не кликав. *****и несуть і завжди несли розруху, смерть, і деградацію націі. Мені шкода українців, життя котрих ця *****асня перетворила на пекло, скалічила, вбила, лишила домівок, розбила родини... Мертвий ***** - гарантія того, що він вже нікому і ніколи не принесе біди. Немає жодної націі котра розв'язала більше війн за останнє сторічча чим вони. Чим цього гною менше, тим чистіше світ.

Останнє редагування:
А для мене кожен дохлий окупант радість. Я їх сюди не кликав. *****и несуть і завжди несли розруху, смерть, і деградацію націі. Мені шкода українців, циття котрих ця *****асня перетворила на пекло, скалічила, вбила, лишила домівок, розбила родини... Мертвий ***** - гарантія того, що він вже нікому і ніколи не принесе біди. Немає жодної націі котра розв'язала більше війн за останнє сторічча чим вони. Чим цого гною менше, тим чистіше світ.
Звісно, не адвокатуватиму їх. Проте й не радію їхнім смертям. Лайно це все...

Нє, ну, в принципі, я ж тільки за зменшення кількості людської біомаси... Але безвідносно громадянства 🐸

А для мене кожен дохлий окупант радість.
Ба більше. Для мене кожен дохлий ***** – радість.
Бо "тилові *****и" привели до влади ***ла і підтримують війну. Або ж нічого не роблять, щоб зупинити безумство своєї держави.
І кожен "тиловий *****" може дуже швидко перетворитися на "фронтового *****а". Тож їхня смерть будь-де і будь-коли – безумовне благо і привід порадіти.

Для мене кожен дохлий ***** – радість.
Ну, зайве оця ото зловтіха...
"тилові *****и" привели до влади ***ла і підтримують війну. Або ж нічого не роблять, щоб зупинити безумство своєї держави
То є так.

Проте, міг би обгрунтувати, шо за війну також відповідальні:
а) впороті українські глашатаї;
б) західні пупенмайстри. 🫤

Ну, зайве оця ото зловтіха...
Не зайва. Сучасні *****и – народ-гній і без них планета стане кращою.

Проте, міг би обгрунтувати, шо за війну також відповідальні:
а) впороті українські глашатаї;
б) західні пупенмайстри. 🫤
Ні. За війну відповідальна виключно ****а. Україна ніяк її не провокувала и тим більше жодним чином не загрожувала.
А те, що у *****ів свербить в дупі фантомний біль за імперією чи совком, то виключно їхні труднощі.
Ліки відомі. Провести "деімперіалізацію" за зразком німецької чи японської. На жаль, лікарів поки не видно.

Назад
Зверху Знизу