Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А для мене кожен дохлий окупант радість. Я їх сюди не кликав. *****и несуть і завжди несли розруху, ******, і деградацію націі. Мені шкода українців, життя котрих ця *****асня перетворила на пекло, скалічила, вбила, лишила домівок, розбила родини... Мертвий ***** - гарантія того, що він вже нікому і ніколи не принесе біди. Немає жодної націі котра розв'язала більше війн за останнє сторічча чим вони. Чим цього гною менше, тим чистіше світ.Я б не став іронізувати.. Лайно картина (не про цю тьотку, а взагалі, шо коїться ) ?
Ба більше. Для мене кожен дохлий ***** – радість.А для мене кожен дохлий окупант радість.
Зловтіха то втіха від зла. А тут суцільне добро жеНу, зайве оця ото зловтіха...
Не зайва. Сучасні *****и – народ-гній і без них планета стане кращою.Ну, зайве оця ото зловтіха...
Ні. За війну відповідальна виключно ****а. Україна ніяк її не провокувала и тим більше жодним чином не загрожувала.Проте, міг би обгрунтувати, шо за війну також відповідальні:
а) впороті українські глашатаї;
б) західні пупенмайстри. ?
Поділяєш думку, що коротка спідниця дівчини – це провокація для ************?Не загрожувала, так, проте не без провокування.
Роззброєння то, звісно, було провокування. Не можна було цього робити.проте не без провокування.
Бачиш, що він вкидає?Поділяєш думку, що коротка спідниця дівчини – це провокація для ************?
І варто розділити відповідальність?
Докладніше. Ми зараз говоримо про провокацію напасти на себе.Як дівчина у короткій спідниці ще починає плюватись на бидло, сподіваючись нібито на захист од шляхетного пана?