Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
навіть з 2024 року, коли ***ло літало у МонголіюА чого всі так збудилися? МКС де-факто не існує з квітня цього року.
ну, у людства дві гілки розвитку, як спільноти: "міжнародне право" та "право сильного""міжнародне право". І правильно роблять. Ні на що інше ця химера не заслуговує.
У нас багато україномовного якісного контенту просто треба його шукати. Якщо менше споживати контент російською в соцмережах чи на youtube, то алгоритми почнуть більше показувати кількість контенту українською. Мені YouTube жодного разу не запропонував російськомовний контент за останій 1 рік.Лайкать можно и Невзорова, и экономистов *****ских,которые говорят что экономика ихняя летит в ****у, как "ахуенно" живётся в *****ии где-то в алмазной столице и т.д.
Я его не защищяю, но если быть объективным ,то у нас контента украиномовного не так много как русскоговорящего. Но тенденция такая ,что его будет много!
. И это хорошо
Это всё чудесно, но посмотри сколько лайков *****ские новости собирают выше на страницеУ нас багато україномовного якісного контенту просто треба його шукати. Якщо менше споживати контент російською в соцмережах чи на youtube, то алгоритми почнуть більше показувати кількість контенту українською. Мені YouTube жодного разу не запропонував російськомовний контент за останій 1 рік.
Наоборот.Все же мне не верится, что пуйло не побоится лететь в Европу.
Найти снайпера разве проблема? Разработать операцию жаль времени маловато...
Если удастся пуйла заманить в Венгрию и там от него избавиться, как угодно, хоть на нары - вот это будет действительно достойно премии мира. От этого всем будет хорошо, и даже Орбану - за это простить можно многое)
Вот в этом случае войне сразу конец.
Це ілюзія, яку стровує інформаційна *******ка, в якій живе людина споживаючи російський контент.Это всё чудесно, но посмотри сколько лайков *****ские новости собирают выше на странице.