Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

А владу треба облизувати, хай там що, еге ж? Звичайно ж гниди не ті, хто краде під час війни, наприклад волонтерські гроші на охматдит, а той, хто це засуджує. Ну, ви таку заслужили, то ж насолоджуйтесь. А гнидам бач, не подобається така.
Хвилинку.
Так а хто краде волонтерські гроші? Є прізвище, ім'я? Де, хто конкретно у владі?? Коли якийсь чиновник щось вкрав чи прохлопав - дайте його ім'я.
Чи оце узагальнені слова "вони крадуть" - буцімто якась інформація? :D а насправді пусте глупе обсиралово. ОБК))
Що накажете мені засуджувати, шановний, коли нема наявних фактів за поточну дату, прізвищ, а лише тупе засирання мізків проти влади тими нещасними 23%, що ніяк не заспокояться?

Останнє редагування:
Хвилинку.
Так а хто краде волонтерські гроші? Є прізвище, ім'я? Де, хто конкретно у владі?? Коли якийсь чиновник щось вкрав чи прохлопав - дайте його ім'я.
Чи оце узагальнені слова "вони крадуть" - буцімто якась інформація? :D а насправді пусте глупе обсиралово. ОБК))
Що накажете мені засуджувати, шановний, коли нема наявних фактів за поточну дату, прізвищ, а лише тупе засирання мізків проти влади тими нещасними 23%, що ніяк не заспокояться?
Тобто, все норм, не крадуть?

по ее логике раз тендеры отменены то значит не было ничего чур жулик в домике :сарказм: Это все равно что бы если вдруг стали на улице у ее дома угрожать изнасиловать и ***** она бы позвонила в полицию и там бы посоветовали не кипешовать пока ведь еще ничего плохого не сделали перезвоните как сделают :D
ЗЫ ну не прокатило
Автосервис. Клиент смотрит счёт и спрашивает у мастера:— А что за пункт «Прокатило» — 10000 доларов?Мастер:— Не прокатило? Вычёркиваем…

Останнє редагування:
Хвилинку.
Хвилинку.
Ця методичка вже на ставку не тягне )). Знову про тi "23%". Точно так сюди колись волокли повiдомлення про бiльшiсть у "овоча".
Постійні граблі, на які має наступати Україна завдяки ботам з адміністрації. Боти ж не залишаться працювати в країні. Вони цього не вміють. Заробиш гривню, а втратиш десять, дурне створіння.
Регулярні спроби з України зробити невеличку копію *****ії.

Останнє редагування:
Тобто,розмова перестала бути томною) будемо продовжувати лікбез: у того, хто вкрав, повинні бути прізвище, ім'я, що вкрав, коли та яка в того крадія посада.
Тоді розмова буде серйозною.
Звісно, що на всю країну хтось на своїй посаді має можливість красти - до пори, до часу. Середня ланка досвідчених чиновників пригрілися на своїх посадах десятки років назад і їх не так просто вхопити за сраку.
Та коли їх починають жваво "турбувати" - то вже дуже добре.
А коли отут закидають, що "вибрали - насолоджуйтесь", та "вони крадуть", то це смердить порошенківською тухлятиною.
Це тупезні маніпуляції - або давайте прізвище, сьогоднішню дату, посаду та що конкретно вкрав.
Ніяких ВОНИ бути не може.

Тобто,розмова стала томною) будемо продовжувати лікбез: у того, хто вкрав, повинні бути прізвище, ім'я, що вкрав, коли та яка в того крадія посада.
Тоді розмова буде серйозною.
Звісно, що на всю країну хтось на своїй посаді має можливість красти - до пори, до часу. Середня ланка досвідчених чиновників пригрілися на своїх посадах десятки років назад і їх не так просто вхопити за сраку.
Та коли їх починають жваво "турбувати" - то вже дуже добре.
А коли отут закидають, що "вибрали - насолоджуйтесь", та "вони крадуть", то це смердить порошенківською тухлятиною.
Це тупезні маніпуляції - або давайте прізвище, сьогоднішню дату, посаду та що конкретно вкрав.
Ніяких ВОНИ бути не може.
т.е. если попытка была а вы увернулись от карманика то ему можно еще разик когда вы заснете? Или если карманик обваровал вас а вы не знаете его ФИО то что полиция дело возбуждать не должна и камеры отсматривать так ведь?:сарказм:

Так все ж таки, конкретики нема. А я що казала?:D
Так хто ж зпіздив волонтерські гроші, га? Відповідати будете?
Мою особу обговорювати нема сенсу, я людина проста - я і послати можу)

т.е. если попытка была а вы увернулись от карманика то ему можно еще разик когда вы заснете? Или если карманик обваровал вас а вы не знаете его ФИО то что полиция дело возбуждать не должна и камеры отсматривать так ведь?:сарказм:
демагогія так собі, скажу чесно. Нема ніякого креативу.
То я кажу ще раз, для ума: нема ніякого ВОНИ. Є прізвище, посада, а не одна баба у дворі сказала, а я підтвердив "вони крадуть")
Спокійної вам ночі, добродії.

демагогія так собі, скажу чесно. Нема ніякого креативу.
мне по хую на то что ты "чемпион мира по продаже слона"
То я кажу ще раз, для ума: нема ніякого ВОНИ. Є прізвище, посада, а не одна баба у дворі сказала, а я підтвердив "вони крадуть")
Спокійної вам ночі, добродії.
ты просто обосралась сейчас на виду у всего форума :іржач:

Береза ж погано бачить).Ще не туди заїде :D.
І в нього спеціалізація інша - обсирати владу хай там що....хоч і заразом з Україною. Гніда.
Так **********, как это делает наша власть ежедневно, никакой Берёза не сможет. То охмадет, то защитные сооружения, девиз - ни дня без обсеру. Не, ну конечно ежели кроме телемарафона ни хрена не смотреть, то все у нас ПОТУЖНО.

Хвилинку.
Молодец. Гордо :)
мне по хую на то что ты "чемпион мира по продаже слона"

ты просто обосралась сейчас на виду у всего форума :іржач:
Угу. Обосралась, но головку держит. Потужно :)

⚡️"То, что мы начали СВО, так не всегда бывает важно, кто напал первым. Это следствие. Следствие того, что страну тридцать лет провоцировали. Как? Россию окружили страны НАТО, а Украину, можно сказать, воспитывали как анти-Россию. Я думаю, от Украины огромная опасность для России".

Знаете, чьи это слова?
Это слова матери пианиста Павла Кушнира.
Который 10 дней назад погиб в российском СИЗО.
Куда его бросили за то, что он был против войны. За то, что он не боялся называть войну преступной, а путинский режим ******ским.

******ский режим убил Павла за то, что он не боялся думать своей головой и говорить правду.
А родная мать Павла говорит словами из передач Первого канала.

Вот это страшно.
Когда мать фактически отрекается от сына в угоду великодержавному бреду.
И это именно то, чего добивается путинский режим.
Атомизировать общество.
Обесценить межчеловеческие связи.

Всех построить в вертикаль, где ценно только то, что наверху.
А наверху путин, империя и фашизм.

Ватное болото

Так **********, как это делает наша власть ежедневно, никакой Берёза не сможет. То охмадет, то защитные сооружения, девиз - ни дня без обсеру. Не, ну конечно ежели кроме телемарафона ни хрена не смотреть, то все у нас ПОТУЖНО.
получается раньше не воровали или воровали гораздо больше, при этом власть крышевала это.
Сейчас стало тяжелее воровать, вот при пете и яныке это можно было делать открыто, если конечно ты им заносил половину.У Петра и кличка была Половина, в приближенных кругах.
надеюсь что раньше не воровали или воровали чуть- чуть ты не напишешь, слишком убого будет выглядеть.

получается раньше не воровали или воровали гораздо больше, при этом власть крышевала это.
Сейчас стало тяжелее воровать, вот при пете и яныке это можно было делать открыто, если конечно ты им заносил половину.У Петра и кличка была Половина, в приближенных кругах.
надеюсь что раньше не воровали или воровали чуть- чуть ты не напишешь, слишком убого будет выглядеть.
У пiдроздiлi iдiотiв поповнення. )) Писець. Ще один пiшов в iгнор.

С тем количеством "піввареніків" которое было раньше в прессе, всё что ты говоришь про "тяжелее" - твой очередной болезненный бред. Расскажи мне хоть про какие нибудь "воровать", которые не раздували моментально. Вот такие вот разговоры про "половину ", замечу в 99% случаев на пустом месте , и возбудили 73% сделать свой выбор. Сейчас этих упоротых почти не найдёшь, таблички "Зе команда " давно не в моде. Разве что тут пара-тройка типа тебя и прочих хтивых

С тем количеством "піввареніків" которое было раньше в прессе, всё что ты говоришь про "тяжелее" - твой очередной болезненный бред. Расскажи мне хоть про какие нибудь "воровать", которые не раздавали моментально. Вот такие вот разговоры про "половину ", замечу в 99% случаев на пустом месте , и возбудили 73% сделать свой выбор. Сейчас этих упоротых почти не найдёшь, таблички "Зе команда " давно не в моде. Разве что тут пара-тройка типа тебя и прочих хтивых
так и ваших белкиных, немок и остальной шоколадной публики не стало, где это вся шоколадная братия делась, слиняла первая....
а щеки то надували, оказались просто заглатывали.

Назад
Зверху Знизу