Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Як завжди, провокаційні питання. Коли навчишся сам за щось відповідати, га? Чи тільки перепости обсиралова та дурні мемасики. Нікчемна людина...А ти що цьому пiдроздiлу хiба не допомагаеш?![]()
"Ані самі сєбя обстрєлівают, у нас нєт такіх варужєній" - один харківській *****ідор, уїбавший в Курськ, лютий 2022.Шо у него с ****ом? Всё же идёт по плану.
"Попросить путина"!И даже если сбацать ему лезгинку и вылизать ботинки, шансов у осетин все равно не будет - не москвичей же отправлять на фронт, правда? Это в мацкве генофонд у росиянцев, а не в Сев. Осетии)
Хвилинку.А владу треба облизувати, хай там що, еге ж? Звичайно ж гниди не ті, хто краде під час війни, наприклад волонтерські гроші на охматдит, а той, хто це засуджує. Ну, ви таку заслужили, то ж насолоджуйтесь. А гнидам бач, не подобається така.
а насправді пусте глупе обсиралово. ОБК))
Тобто, все норм, не крадуть?Хвилинку.
Так а хто краде волонтерські гроші? Є прізвище, ім'я? Де, хто конкретно у владі?? Коли якийсь чиновник щось вкрав чи прохлопав - дайте його ім'я.
Чи оце узагальнені слова "вони крадуть" - буцімто якась інформація?а насправді пусте глупе обсиралово. ОБК))
Що накажете мені засуджувати, шановний, коли нема наявних фактів за поточну дату, прізвищ, а лише тупе засирання мізків проти влади тими нещасними 23%, що ніяк не заспокояться?
по ее логике раз тендеры отменены то значит не было ничего чур жулик в домикеТобто, все норм, не крадуть?
Это все равно что бы если вдруг стали на улице у ее дома угрожать изнасиловать и ***** она бы позвонила в полицию и там бы посоветовали не кипешовать пока ведь еще ничего плохого не сделали перезвоните как сделают 
Хвилинку.Хвилинку.
Так а хто краде волонтерські гроші? Є прізвище, ім'я? Де, хто конкретно у владі?? Коли якийсь чиновник щось вкрав чи прохлопав - дайте його ім'я.
Чи оце узагальнені слова "вони крадуть" - буцімто якась інформація?а насправді пусте глупе обсиралово. ОБК))
Що накажете мені засуджувати, шановний, коли нема наявних фактів за поточну дату, прізвищ, а лише тупе засирання мізків проти влади тими нещасними 23%, що ніяк не заспокояться?
Тобто,розмова перестала бути томною) будемо продовжувати лікбез: у того, хто вкрав, повинні бути прізвище, ім'я, що вкрав, коли та яка в того крадія посада.Тобто, все норм, не крадуть?
т.е. если попытка была а вы увернулись от карманика то ему можно еще разик когда вы заснете? Или если карманик обваровал вас а вы не знаете его ФИО то что полиция дело возбуждать не должна и камеры отсматривать так ведь?Тобто,розмова стала томною) будемо продовжувати лікбез: у того, хто вкрав, повинні бути прізвище, ім'я, що вкрав, коли та яка в того крадія посада.
Тоді розмова буде серйозною.
Звісно, що на всю країну хтось на своїй посаді має можливість красти - до пори, до часу. Середня ланка досвідчених чиновників пригрілися на своїх посадах десятки років назад і їх не так просто вхопити за сраку.
Та коли їх починають жваво "турбувати" - то вже дуже добре.
А коли отут закидають, що "вибрали - насолоджуйтесь", та "вони крадуть", то це смердить порошенківською тухлятиною.
Це тупезні маніпуляції - або давайте прізвище, сьогоднішню дату, посаду та що конкретно вкрав.
Ніяких ВОНИ бути не може.

демагогія так собі, скажу чесно. Нема ніякого креативу.т.е. если попытка была а вы увернулись от карманика то ему можно еще разик когда вы заснете? Или если карманик обваровал вас а вы не знаете его ФИО то что полиция дело возбуждать не должна и камеры отсматривать так ведь?![]()
мне по хую на то что ты "чемпион мира по продаже слона"демагогія так собі, скажу чесно. Нема ніякого креативу.
ты просто обосралась сейчас на виду у всего форумаТо я кажу ще раз, для ума: нема ніякого ВОНИ. Є прізвище, посада, а не одна баба у дворі сказала, а я підтвердив "вони крадуть")
Спокійної вам ночі, добродії.

Так **********, как это делает наша власть ежедневно, никакой Берёза не сможет. То охмадет, то защитные сооружения, девиз - ни дня без обсеру. Не, ну конечно ежели кроме телемарафона ни хрена не смотреть, то все у нас ПОТУЖНО.Береза ж погано бачить).Ще не туди заїде.
І в нього спеціалізація інша - обсирати владу хай там що....хоч і заразом з Україною. Гніда.
Молодец. ГордоХвилинку.
Угу. Обосралась, но головку держит. Потужномне по хую на то что ты "чемпион мира по продаже слона"
ты просто обосралась сейчас на виду у всего форума![]()