То-то они беснуются, бедныевот тут как раз можно тех ебнутых бабок постить
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То-то они беснуются, бедныевот тут как раз можно тех ебнутых бабок постить
Андріївка зараз.
Повністю всіяна ямами від снарядів. Територія, за яку йшла боротьба не один місяць.
Для спостерігачів - це просто невелика ділянка землі на карті та приємна новина про звільнення. Для учасників - імена друзів та побратимів, що здобули вічне життя в бою.
В боях за Андріївку активно приймала участь Третя окрема штурмова бригада.
Я ещё 10 лет назад включал Первый Канал и охреневал от того как они старое ****о тянут в эфир. Уже того это выглядело очень странно.Какой ****ец
Піхуй.И никто не вспомнил, что ровно 30 лет назад из танков херачили по Белому дому.
Современная транскрипциячуть раньше говорили
Какой из них?неможливо вчити кітайську і паралельно ще щось...
Я б сказал, лучше сразу над масквабадом - бей своих чтоб чужие боялись.
В этой связи вспомнился анекдот как муж застал жену с любовником, взял ********, приставил к своей голове и говорит им "нечего смеятся - вы следующие".
На москву было бы эффектнее.Это все понятно, но почему "в Сибири". Это не кошерно, по классике сбрасывать атомную бомбу надо непременно на Воронеж!
да эта **** скорее всего думает . что Сибирь - это Украина .Это все понятно, но почему "в Сибири". Это не кошерно, по классике сбрасывать атомную бомбу надо непременно на Воронеж!
Пусть предложит сбросить над Арменией. Чего мелочиться.да эта **** скорее всего думает . что Сибирь - это Украина .
ні мені не здається. паралельно з моєю групою на ін/мові в університеті була группа англійська/кітайська. я товаришував зі слухачами (та слухачками)... звачайно, не на власному досвіді, але наслухався багато чого про кітайську мову за п"ть років... і це при наявності викладачів-кітайців...Вам так кажется.
реджеп буде проти... коротше - ідеальний варіант Йо-бург: і від цивілізацій далеко і мільоннік і погоджувати ні з ким не потрібно...Пусть предложит сбросить над Арменией. Чего мелочиться.
Для *****а это роскошь.