да эта **** скорее всего думает . что Сибирь - это Украина .Это все понятно, но почему "в Сибири". Это не кошерно, по классике сбрасывать атомную бомбу надо непременно на Воронеж!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
да эта **** скорее всего думает . что Сибирь - это Украина .Это все понятно, но почему "в Сибири". Это не кошерно, по классике сбрасывать атомную бомбу надо непременно на Воронеж!
Пусть предложит сбросить над Арменией. Чего мелочиться.да эта **** скорее всего думает . что Сибирь - это Украина .
ні мені не здається. паралельно з моєю групою на ін/мові в університеті була группа англійська/кітайська. я товаришував зі слухачами (та слухачками)... звачайно, не на власному досвіді, але наслухався багато чого про кітайську мову за п"ть років... і це при наявності викладачів-кітайців...Вам так кажется.
реджеп буде проти... коротше - ідеальний варіант Йо-бург: і від цивілізацій далеко і мільоннік і погоджувати ні з ким не потрібно...Пусть предложит сбросить над Арменией. Чего мелочиться.
Для *****а это роскошь.
Черный воронок, темной ночью, приезжает во двор, и увозит людей на колоноскопию...Для *****а это роскошь.
Ну а що вони хотіли, герої СВО повернулися додому. Їм ще "афганський сіндром" і "ліхіє 90-є" квіточками здаватимуться.«Дальнобойщики России пожаловались на «возвращение 90-х». По словам водителей, неизвестные вымогатели появились в городах.
Они утверждают, что за проезд нужно платить деньги «смотрящим». Отказавшимся дальнобойщикам угрожают проколотыми колесами, проблемами на дорогах и даже «расправой»
Це була спроба цитувати пост вище про додіка Мілонова, яка чомусь не спрацювала й запостилося як окремий пост. А щодо "анальних карателів" - були такі персонажі у Файній Юкрайні, одного з яких грав відомий сьогодні волонтер.Кто эт, просветите?
ХЗ... В мене немає, але... якщо людина робить це добровільно, то який шанс, що їй це не подобається? Якби не подобалося, мабуть, не пхали б?Овва, люди, а у когось з ХФ є знайомі гомосексуалісти ?
їм ДІЙСНО подобається коли їм у сраку пхнуть всілякі речі, живи та неживі ???