Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чайф? Не Чиж? Одного поля йагоды....
обоє ******
чиж більший звичайно

але, якщо чесно, то *****ську слухати взагалі взападло тупо. От реально, є групи, що ніби нормальні, підтримують нас та загалом, але ну просто якось бридко слухати *****ське.
В мене на велосипеді в колоночці основним є бт режим звичайно, де слухаю спотіфай, але інколи буває то інет глюкне десь в єбєнях, то просто влом зупинятись, щоб дістати та наклацати телефон. І висить там картка з дофіга різного музла, вже років дофіга висить, яку можна легко врубити в таких випадках, та там є окремі *****ські треки з правдавніх давен - мотаю ***, навтіь інструментали без слів.

На iz.tv один раз бегущей строкой проскочило сообщение, что х.йло наградил начальника военного отдела РПЦ (!!!) чем-то там. Одинаковые тексты крутят с интервалом в считанные минуты, но этого я так и не дождался. Держа наготове пульт, чтобы начать запись. В Инете в тот день этой новости также не нашёл.

Впрочем, о чём говорить, если на типа христианском якобы церковном (да, попов там показывают) канале "Спас" постоянно крутят фильмы о войне. Судите сами:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

обоє ******
чиж більший звичайно
Пам'ятаю, як це *** поїхало з Харкова до *****бурга, в інтерв'ю нарочито підкреслювало, що "я нє с Харькова, а с Днєпрадзєржинска". Якась у нього образа залишилася на наше місто, наче через те, що квартиру такій зірці не підігнали безкоштовно чи щось таке.

Пам'ятаю, як це *** поїхало з Харкова до *****бурга, в інтерв'ю нарочито підкреслювало, що "я нє с Харькова, а с Днєпрадзєржинска". Якась у нього образа залишилася на наше місто, наче через те, що квартиру такій зірці не підігнали безкоштовно чи щось таке.
Это про Чигракова? Он родом из Дзержинска Горьковской области

Назад
Зверху Знизу