Олена Корецька
Мій пост називається " Лицеміри з українськими паспортами". Сьогодні одна жінка, біженка з Луганської області,(спілкувались з нею до сьогодні раза три, але теми політики і війни особливо не чіпали), так от....сьогодні вона в контексті розмови видала, що укрофашистів і ******ів терпіти не може, якщо без подробиць і враховуючи те, як вона ставиться до болгар і Болгарії ( а ставиться не дуже добре), то картина склалася така....вона жила в Україні і гадила на Україну, живе зараз в Болгарії і гадить на болгар і Болгарію, але при цьому вважає росію своєю вітчизною, а росіян співвітчизниками ( з розмови дослівно)....питання випливає дуже просте і очевидне...чому ти не в росіїї? І от цікаво, скільки ще таких горе українців потікали на Захід і тут страждають і мучаться від ностальгії за " доброзичливим" сусідом?
Я маю бажання, щоб таких "українців" в нашій державі більше не було, бо це біда для України.
Вот мне тоже всегда интересно. Какого х.я все эти "соотвечественники" предпочитают любить рассеюшку издалека? ****, но нравится тебе Раися, считаешь ты ее своей родиной - ну так
какого *** ты туда не ****уешь? Ото знаю шапочно одну врачиху молодую. Ну тут как-то не шло у ней, ****ла в Воронеж, и крутит пальцы как с ней там носятся, целуют в попку, зарплата больше 1000 долларов в пересчете.
Ну то таке. Х.й его знает, сколько там у нее правды, а сколько чтобы не было "ну и че ты **** туда поперлась?", но ведь правильно человек сделал. ***** ей в Украине было, нравилась Раися - ну так туда и съебала, а не куда нибудь в Германию, чтобы оттуда хаять Украину и любить Раисю. Ото хотелось бы, чтобы и все остальные *****колюбы именно так и делали, а не пытались Раисюшку сюда (или в другие страны) затянуть.