Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

І сиділа ж там, ****а, цілих 50 хвилин. Мабуть, сподівалася, що їй перемогу присудять.
то чиста провокація. їй там наказали сидіти, щоб створити привід для дискваліфікації.

Так а в чому кавказець не правий? Маасквічі гуляють з собаками де попало, в тому числі й на дитячій площадці. Ще й без намордників.
Да я ж и не против, чтоб он им всадил гойду в их накачанные губы:D
Особенно, если они и без кулечков выгуливают бобиков.Во только этим малым собакенчиками намордников не надо, И я против если этот блюститель порядка травил бы и убивал невинную животинку . Пусть на бутыль садит скрепоносцев...

Переглянути вкладення 13405822

Факт перший. Спорт потерпає від корупції. Ще не забута справа проти керівництва Міжнародної федерації футболу (ФІФА), коли президент ФІФА Йозеф Блаттер зізнався що підіграв на користь Росії в наданні прав на проведення чемпіонату з футболу 2018 р. Росії. Багато фактів вказувало на те що керівництво ФІФА було підкуплене росіянами. Тобто – корумповане...

Факт другий. Двобій між Харлан і Смірновою стався після того як Мінспорту України дозволив українським спортсменам брати участь в турнірах де змагаються спортсмени з Росії та Білорусі, якщо вони виступають не під державним прапором. Тобто українські спортсмени мали зустрітися з росіянами та білорусами.

Ситуації коли спортсмени НЕ тиснуть руки одне одному, трапляються. Наприклад спортсмени з Ізраїлю не тиснуть руки противникам з багатьох арабських країн. Але хотів би я подивитися на дискваліфікацію ізраїльського спортсмена. Певно, в Ізраїлі Міністерство спорту живе в реально світі, а не… Секрет Полішинеля, росія – майстер цинічних і підступних провокацій. А принизити Україну для Росії – це форма героїзму.

Міністр спорту визнав, організаторів чемпіонату заздалегідь попередили що рукостискань зі спортсменами з Росії не буде. Питання – яка вірогідність, що росіяни знали про цей намір від самих же організаторів? І підготувалися…

Очевидно, вірогідність провокації з боку Москви була неймовірно висока. Мета – вибити українську спортсменку зі змагань юридично і психологічно, а також налякати інших українських спортсменів. Дивіться, мовляв, з вами те саме буде.

Очевидно й інше. Міністерство молоді та спорту України виявилося взагалі неготове до провокації Москви. У Мінспорту, схоже лише зараз помітили, що вони живуть у воюючій країні і що спорт та мистецтво – любимі теми Росії для спекуляцій.

Анна Лаврус.

В чем он не прав, ты максимум на репостера тянешь.
Мне пох на оценки диванных экспердов..Я говорил не об игрищах виртуала ХФ, А среагировал на банальность конкретной реплики насчёт окопов...

Ну и еще на эту же тему. Этот цинизм бесит *****.

Переглянути вкладення 13405827

У мене дико пригорає від ситуації навколо Ольги Харлан. Наскільки треба бути конченою істотою, щоб нахабно вимагати дискваліфікації нашої спортсменки після всього, що зробила йр з нашими спортсменами. Ще більшу огиду — бо в принципі йр вже не особливо дивує — викликає рішення спортивних функціонерів. ******и, під яким прапором чи без нього виступають спортсмени з йр. Тому що:

Від ракетного обстрілу Одеси загинула Людмила Чернецька, бодібілдерка.

Гравець ФК Гостомель Дмитро Мартиненко загинув у Київській області внаслідок вибуху російської бомби, яка влучила в його будинок.

У заблокованому Маріуполі під час обстрілів загинула 14-річна спортсменка з важкої атлетики Аліна Перегудова.

В Ірпені російські загарбники розстріляли українського боксера і дитячого тренера Олексія Джунковського.

У Харкові під час обстрілів російських окупантів загинув 19-річний Владислав Шаповалов. Займався гирьовим спортом.

В Ірпені загинув тренер збірної команди школярів України та Ірпінської дитячо-юнацької школи зі спортивного орієнтування Олександр Шеремет.

У Мелітополі помер флорболіст Віктор Катанчик, який отримав важкі поранення під час ракетного обстрілу міста.

У Маріуполі на 39-му році життя загинув український спортсмен – колишній капітан збірної України з водного поло Євген Обедінський. Його на балконі власної квартири розстріляли російські військові.

У Маріуполі загинула 11-річна українська гімнастка Катерина Дяченко.

Внаслідок ракетного удару по житловому сектору міста Суми загинув самбіст Артем Прийменко.

Внаслідок обстрілу Інгулецького району загинула 20-річна чемпіонка України зі спортивних танців Дар’я Курдель.

Внаслідок російського ракетного удару по селищу Сергіївка в Одеській області загинув футбольний тренер Олександр Шишков.

Валентин Вознюк, тренер з легкої атлетики та директор Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №3 Дніпровської міської ради, загинув разом з дружиною під час теракту росії в місто Дніпро.

У Дніпрі унаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці загинула 15-річна Марія Лебідь, займалася бальними танцями.

Внаслідок теракту в Дніпрі загинула спортсменка, тренерка та суддя зі спортивної акробатики Анастасія Ігнатенко.
Під час обстрілів Харкова на вулиці загинула 21-річна Анастасія Гончарова, багаторазова чемпіонка України з велоспорту.

У Херсоні під час обстрілів загинула 12-річна Аріна Шнабська — вона здобула призове місце на чемпіонаті України серед юніорів у тхеквондо.

Під час обстрілу Києва загинула 9-річна Вікторія Івашко. Займалася дзюдо. Загинула у Міжнародний день захисту дітей.

І це не кажучи про спортсменів, яких покалічила йр.
І це не кажучи про спортсменів, які встали на захист України та загинули (їх близько 300). Є сайт, присвячений загиблим спортсменам під час війни
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо спорт поза політикою, то чому йр вбиває наших спортсменів? Хотілося б, щоб це запитання поставили собі представники міжнародних спортивних організацій, які дискваліфікують наших спортсменів за відмову потиснути руку вбивцям.

На фото — 7-річна гімнастка Олександра Паскаль із Чорноморська, яка втратила ногу через обстріл Одещини. Їй зробили протез, і дівчинка повернулася до змагань. Не здивуюся, якщо на одному з них якась чергова представниця «під нейтральним прапором» вимагатиме потиснути руку.

Марина Курильчук

Мне пох на оценки диванных экспердов..Я говорил не об игрищах виртуала ХФ, А среагировал на банальность конкретной реплики насчёт окопов...
Ты получил ответ ровно на уровне твоего высказывания :D

никто и предположить не мог, что *****ы пройдут эти 80 км парадным маршем и через 4 часа будут уже под Херсоном.
так это и очень *****. Нужно все таки "ПРЕДПОЛАГАТЬ"! Им вообще то народ ЖАЛОВАНИЕ платит, чтоб "предполагали"!
А нытье, типа "тов. Сталин не мог поверить в вероломное нападение....." Тупой, *** ? Не мог поверить.....

Ты получил ответ ровно на уровне твоего высказывания :D
Взгляни внимательней насчёт конкретики адресата моего высказывания.Я обычно практически никогда первым не адресую конкретному виртуальному персонажу ХФ. Хоть это все и смешные виртуальные игры, но стараюсь первым даже на виртуальные личности не переходить .
ЗЫ: полагаю, не стоит меряться количеством пройденных "окопов" по жизни с теми, кого не знаешь. Чтоб по итогу не ошибиться и не оказаться действительно смешным .Именно об этом я и намекнул

В чем он не прав, ты максимум на репостера тянешь.
Причем в основном *****ског гомна,
****ец...:рл:

Тольятти: бухающая мать бросила 3х-летнего сына и двухмесячного младенца в квартире на несколько дней.

Соседи слышали долгий неугомонный плач и вызвали полицию. После вскрытия квартиры, правоохранители пришли в шок: младенец был в критическом состоянии и по нему ползали тараканы и мухи.

Переглянути вкладення 13405791
Дозор сам подумай кому интересно это гомно что ты притянул сюда в клювике, шляясь по рашапомойкам, все знают что там что там одни моральные ****ы, или ты хочешь что бы мы пожалеть эту *****скую личинку, так ты и сам понимаешь что от наших учасников форума ты этого *** дожёшся,

Я даже не знаю, осознают ли некоторые диванные воины языками всю глубину ситуации в Украине перед самым вторжением ****и..
Вот, к примеру Харьков, собирают на совещание, что есть указания дать предложения по эвакуации , скажем так материальных и иных ресурсов, для чего надо все подготовить, на случай вторжения.Ну, обсудили, почесали языками, кто-то - "на авось", кто то - "не может быть", а кто то и ждёт... Тут же мне после совещания тогда вторили то, что уже пошло с Запада, - да ****а за день два уже будет под Киевом, ну в общем Киев за три дня, и ...пауза..типа что ж его трепыхаться..Да именно так и говорили некоторые.Я отвечал, если это произойдет, будет страшная кровь, Украина будет биться.А на реплику действительно об опасности быстрого продвижения под самый Киев врага, мне отвечали " ну мы же русские люди":відстій:. Это уже потом такие переобулись в полете или в эвакуации. Возможно стали воинами языками

Поэтому, "после того как" хорошо говорить - что и как надо было сделать. Вопрос - кто бы сделал и сделал бы как требовалось.
Впрочем сделали именно те, кто сразу не языками, а 22 февраля уже были у военкоматов сами без повесток. И те, кто ещё чуть раньше уже готовились в прямом смысле и в Харькове в том числе конкретно .

Останнє редагування:
Мне так нравится вот это "кто хотел тот слышал".
Именно все постоянно слушают голос Америки.
Если ты днями сидишь в новостях это не значит что все так делают.
ну не всем же жить сутками в ТикТоке и Инстаграмме... если человек ***** и хотя бы раз в день не пролистывает новости, особенно когда у него на пороге война - то кто же ему доктор? про вторжение россии на полном серьезе начали говорить еще в январе 2022... а когда и посольства начали ускоренно эвакуироваться, то только полный баран не поймет, что очень скоро начнется война!

Причем в основном *****ског гомна,

Дозор сам подумай кому интересно это гомно что ты притянул сюда в клювике, шляясь по рашапомойкам, все знают что там что там одни моральные ****ы, или ты хочешь что бы мы пожалеть эту *****скую личинку, так ты и сам понимаешь что от наших учасников форума ты этого *** дожёшся,
А чего ты ждёшь в этой теме про *****ов? Ты, вообще готов давить даже таких "личинок" ? Могу тебе сказать по опыту своей жизни.Видел много эмоций и действий на их основе..Знаю о теориях генов, которые могут быть, как ты говоришь в "личинках". Так как ты сейчас, в силу возраста, далек от окопов, возможно и от самой Украины ( не следил где ты географически) то не суди .Что ты знаешь об эмоциях, поступках настоящих воинов Украины? Об их люти и благородстве.Воины не воюют с детьми, они не личинки.Воины воюют с врагом на своей земле, без пощады, пока враг не сдается И сохраняют ему жизнь , ради обмена на своих побратимов.
Те, кто по жизни добивал беззащитных "личинок" по итогу заканчивали плохо..Я это говорю по опыту.
Ты также был когда то "личинкой" и тебе повезло, что не было рядом с тобой какого-то носителя гневной эмоции. Поэтому и успел по жизни вырасти такой уважаемый дед - Клоун

Останнє редагування:
А шо ты в инстаграме делаешь? Это ж для девочек больше. 😁
это я про тебя написал... в ТТ и ИМ нет новостей, поэтому ты и не в курсе была, что "завтра была война"... небось маникюры, прически, прикольные ролики, и прочую ****у сутками напролет там сидела смотрела... а теперь тебе кто-то виноват. что не пришел лично к тебе домой и прямо в ухо не крикнул "****, бросай ***ней заниматься, завтра война!"

Назад
Зверху Знизу