Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кац, таки сидит в ИзраилеСправедливості заради - Невзоров чітко продемонстрував свою позицію - отримав громадянство України.
Кац сидить в *****ії і продовжує вважати себе руським. Невзоров зрікся і каже, що він не руський.

Я тоже не верил, но до 08 года, когда *****ы напали на Грузию...А я знала это давно.
Когда они ввалились, я свою куму выпихнула из страны, у нее девочка - красотка, я ей сказала: если они войдут в город, Катьке не жить, они ее разорвут
Кума не верила, но внук совсем малыш, и она взяла в охапку дочку и внука, свалила в никуда - осела в Праге.
А потом случилась Буча и Ирпень. И остальное - по тому сценарию, что я ей и говорила: массовые убийства, пыточные, братские могилы, подвалы с трупами, на которых следы жутких пыток, массовые изнасилования, в том числе и деток, обстрелы городов.
Я точно ЗНАЛА, как ведет себя *****, что они творят там, куда вваливаются с войной и оккупацией.
А кума, которой я годами это говорила, мне никогда не верила, ей совковая пропаганда в подсознание влезла накрепко с этим вот братством, а когда все случилось, по итогу была в шоке, она так и сказала: я много лет считала, что ты на этой теме сумасшедшая, а вышло в точности как ты и говорила!
Кац одразу таким народивсяКац, таки сидит в Израиле![]()

Люди, які мають громадянство РФ, не повинні мати українського - нехай живуть у Росії, - Зеленський
"Наше завдання, щоб усі люди, які на сьогодні мають подвійне чи потрійне громадянство, включаючи громадянство РФ, і які мають політичний чи духовний вплив на нашу державу - щоб усі ці люди обов'язково мали громадянство одне - РФ, якщо вони його також мають. Я думаю, нехай із цим громадянством вони у відповідній державі і живуть. Мені здається, це абсолютно справедливо", - заявив президент України () Володимир Зеленський.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Так президент відповів на запитання преси про те, яких рішень щодо позбавлення українського громадянства чекати попереду на тлі недавнього призупинення громадянства чотирьох народних депутатів України, включаючи Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна.
Водночас він зазначив, що не може розголошувати всіх деталей, якими СБУ забезпечує безпеку в Україні.
оказывается эта кринж труппа ещё даёт представления
Пытаешься волком выгрызать бюрократизм? Не поздновато?В красном паспорте было написано русский. Ну и?