Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Я теж завжди вважала, що те ***ло навальний - ГБшна макака.

Їм це не допоможе.
Що б не будувала *****, у них вийде лише півень з лайна.
І щоб нормально жити, треба мати бажання нормально жити. А люди, які не слідкують за зубами, пишуть з помилками і мають нікчемний побут, апріорі не здатні щось побудувати, вони такими категоріями навіть не мислять. І це не вчора почалося, там століттями таке.
Їм це кому? ГБ - дуже сильно допоможе залишитись живими.
Там не один ***ло... там ціла організація єбезна, і в неї є свій костяк, окремий від ***ла.
І саме він, цей костяк, треба нищити. Той костяк - це як секта. От римсько католицька церква мала дохуя пап. Багато з них робили усіляку ***ню, а потім - були під владою королів, але... Ватікан, як система, так і залишився стояти.
*****ія - те є деструктивна секта у чистому вигляді. Якщо не розламати костяк организацвї - вона швидко поверне позиції.
І ось, такі, як Єльцин і Навальний - існують, щоб заспокоювати світову спільноту і не давати приводу зробити висновок про необхідність зачищення естеблішменту.
Ось вони для чого.

Їм це кому? ГБ - дуже сильно допоможе залишитись живими.
Там не один ***ло... там ціла організація єбезна, і в неї є свій костяк, окремий від ***ла.
І саме він, цей костяк, треба нищити. Той костяк - це як секта. От римсько католицька церква мала дохуя пап. Багато з них робили усіляку ***ню, а потім - були під владою королів, але... Ватікан, як система, так і залишився стояти.
*****ія - те є деструктивна секта у чистому вигляді. Якщо не розламати костяк организацвї - вона швидко поверне позиції.
І ось, такі, як Єльцин і Навальний - існують, щоб заспокоювати світову спільноту і не давати приводу зробити висновок про необхідність зачищення естеблішменту.
Ось вони для чого.
Треба нищити геть всю русню.
Що там розбиратися -те лайно таке, а те інше.
Лайно - воно і є лайно.

Треба нищити геть всю русню.
Що там розбиратися -те лайно таке, а те інше.
Лайно - воно і є лайно.
там 120 млн реальних. Проста, якщо нищити в день по 1000 (як, скажімо, буває зараз, і-то не завжди) - це 120000 днів, або 328 років.
Це технічно важко виконуєма задача. Враховуючи те, що вони паралельно будуть плодитись.
Реальніше - проста забрати в них зброю і промисловість.
І нищити будь-які активні джерела централізації. ФСБ, олігархат, великий бізнес - так, їх треба обнулити, перших дві категорії - знищити фізично, армію - заборонити, існуючий вищий керівний склад - знищити.
І, так - усих, хто брав участь у війні - знищити фізично, якщо тут не вбили. Це міліон, теж багато, але реальніша цифра для виконання.

там 120 млн реальних. Проста, якщо нищити в день по 1000 (як, скажімо, буває зараз, і-то не завжди) - це 120000 днів, або 328 років.
Це технічно важко виконуєма задача. Враховуючи те, що вони паралельно будуть плодитись.
Реальніше - проста забрати в них зброю і промисловість.
І котиків.

І, так - усих, хто брав участь у війні - знищити фізично, якщо тут не вбили. Це міліон, теж багато, але реальніша цифра для виконання.
Однозначно.І їхніх самок з виблядками.

Справедливості заради - Невзоров чітко продемонстрував свою позицію - отримав громадянство України.
Кац сидить в *****ії і продовжує вважати себе руським. Невзоров зрікся і каже, що він не руський.
Кац, таки сидит в Израиле:D

А я знала это давно.
Когда они ввалились, я свою куму выпихнула из страны, у нее девочка - красотка, я ей сказала: если они войдут в город, Катьке не жить, они ее разорвут
Кума не верила, но внук совсем малыш, и она взяла в охапку дочку и внука, свалила в никуда - осела в Праге.
А потом случилась Буча и Ирпень. И остальное - по тому сценарию, что я ей и говорила: массовые убийства, пыточные, братские могилы, подвалы с трупами, на которых следы жутких пыток, массовые изнасилования, в том числе и деток, обстрелы городов.
Я точно ЗНАЛА, как ведет себя *****, что они творят там, куда вваливаются с войной и оккупацией.
А кума, которой я годами это говорила, мне никогда не верила, ей совковая пропаганда в подсознание влезла накрепко с этим вот братством, а когда все случилось, по итогу была в шоке, она так и сказала: я много лет считала, что ты на этой теме сумасшедшая, а вышло в точности как ты и говорила!
Я тоже не верил, но до 08 года, когда *****ы напали на Грузию...

Назад
Зверху Знизу