Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Люди, які мають громадянство РФ, не повинні мати українського - нехай живуть у Росії, - Зеленський
"Наше завдання, щоб усі люди, які на сьогодні мають подвійне чи потрійне громадянство, включаючи громадянство РФ, і які мають політичний чи духовний вплив на нашу державу - щоб усі ці люди обов'язково мали громадянство одне - РФ, якщо вони його також мають. Я думаю, нехай із цим громадянством вони у відповідній державі і живуть. Мені здається, це абсолютно справедливо", - заявив президент України () Володимир Зеленський.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Так президент відповів на запитання преси про те, яких рішень щодо позбавлення українського громадянства чекати попереду на тлі недавнього призупинення громадянства чотирьох народних депутатів України, включаючи Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна.
Водночас він зазначив, що не може розголошувати всіх деталей, якими СБУ забезпечує безпеку в Україні.
оказывается эта кринж труппа ещё даёт представления
Пытаешься волком выгрызать бюрократизм? Не поздновато?В красном паспорте было написано русский. Ну и?
Пусть ему на стекловату будет.Сцко он мне червонец должен остался
****ёж...Вроде михалков отправился на концерт кобзона.
Видел скришоты с какого-то российского паблика, короче там родственники Михалкова рвут на себе волосы, т.к. из-за путина и войны они не смогли договорится с клиникой в Германии, в которой лечился Кернес и Навальный, а были посланы *****.Вроде михалков отправился на концерт кобзона.
Ну как так? А как же лечение корой с дуба? А подорожник животворящий вырощенный зимой на МКС? Не ну на... Даже зелёнкой не обмазали? Ну ****... низабудимнипрастим...Видел скришоты с какого-то российского паблика, короче там родственники Михалкова рвут на себе волосы, т.к. из-за путина и войны они не смогли договорится с клиникой в Германии, в которой лечился Кернес и Навальный, а были посланы *****.
Щебнем обойдётся.Пусть ему на стекловату будет.
Відкопай і продай костюмчик в рахунок боргу.Сцко он мне червонец должен остался
Йудька сама підскочила, як тільки з Лук'янівки вивезли. Так і підскочила з возика.Там ещё Кэт рожала и Юльку на ноги поставили с тележки
Тільки огірок у дупу! Тільки треш, тільки Малахов!Ну как так? А как же лечение корой с дуба? А подорожник животворящий вырощенный зимой на МКС? Не ну на... Даже зелёнкой не обмазали? Ну ****... низабудимнипрастим...