Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"Оплот" - це модернізований т-84 (1993), це 90-х років випуску.
Там навіть башту виливали для нього, автозпряджання, інші "плюшки".
Якщо виливали башту, то все інше також, я думаю. Як ззовні, так і зсередини має дуже багато відмінностей.
Тож це не модернізація, а повноцінний новий танк "з нуля", від розробки, до виробництва.
Я пам'ятаю, як на початку 2000-х дивився репортажі по зомбоящику про нього, там показували "дугову" автоматичну систему заряджання в башті ще не зібраного танку, на Малишева. Укладка як патрони в "ріжку".
Що до модернізовного т-64, то це ти з "Булатом" переплутав.
Я тобі про рік випуску, а ти мені про концепцію.Не переплутав, бо механізм заряджання у т64, т80 та Оплота майже однаковий. Т80 це ходова від т72 та начиння від т64. Т84 це модернізація т80 під сугубо українську збірку. БмюМ Оплот максимально що можна витиснути з радянської танкової моделі. Відмінність від т90 в тому, що расіяни не змогли довести свій танк до сучасного рівня, тож покинули цю ідею і намагаються одразу стрибнути через голову з Арматою. Тож у росіян або завідома гірший т90, або теоретично кращий т14, якого нема.
Можем, чтобы не отвлекать Трампа по пустякам, подъехать всей страной и достроить стену. Думаю, до обеда управились бы. А он пусть делом занимается - деньги и ****** для Украины, санкции для РФ и т.д.Вирішив трохи проаналізувати поведінку трампнаша, конкретно щодо ситуації з "Великим американським муром"