россия напала на Украину

Ти дійсно такий тупорилий, що не вмієш відрізняти одне від іншого, чи тільки прикидаєшся?
Що спільного між заснуванням партії і його підписом за згоду надати громадянство?
Що саме злочинного було в тому підписі на той момент?

Общее то, что он был одним из членов команды.
Так в его действиях и сейчас ничего злочинного нет. И тогда ничего злочинного небыло, полную страну *******ов с России напускали, а те и скупили на газпромовские деньги ключевые предприятия. А так всё нормально.

Ты ответь прямо на вопрос, что из того что он обещал -сделал?

Будешь ко мне ещё *****ов или эту соску с косой приплетать пойдёшь *****.
В маленьких больных головках шоколадников помещается только такая корреляция: если против пэти - значит, против Украины, за ***ла и йулю.
Риторика очень похожа на *****скую, с которой мы когда-то стебались, те тоже ныли, шо ***ло - это и есть ***ляндия.

Ты ответь прямо на вопрос, что из того что он обещал -сделал?
Тебе турбує, що він не продав Рошен?:D
Серйозно?
Чи не закінчив війну у двотижневий строк, коли *****и офіційно ще не наважувались вводити війська?

Я вже казав, що з задоволенням обрав би іншого на наступних виборах, хто продовжить його курс Євро- та НАТО-інтеграції. І, звісно, не піде на мир з *****ами, як того бажають всілякі ****юлі, рабіновічі тощо. Аби тільки оця ****обратія завалила свої єбала, не дорвалася до влади і не здала нас з потрохами свинорилим. Тому, якщо не з'явиться така людина, буду голосовати за Пороха.

А ще попереду парламентські вибори.

Я зробив хоч якийсь вибір, збудований на попередніх висновках (з місяць тому писав велику тезу з цього приводу, не буду півторюватись). А що ти пропонуєш? За "нікого"? Як на *****ії?

отлижЫ у бздюльки !!! осЭл :браво:

a6dhfh.gif
Т.е. по 6-й колонне у шокоёба возражений нет. ЧИТД.

Про полизать у старухи - сколько там жене твоей, ты писал? Опыт, как видно, широченный глубочайший.
По Тимошенко .. смотрю, ты ссышься? Скоро ****ься начнешь. Но могу помочь немного, на памперсы подкинуть. Найди мой пост за Тимошенко-президента и получи сто долларов.
Ну и определитесь уже, кого там взяли. Может то ваши были?
Юлідроченцям ****.
..
Вот так выйдет недолитовец на перекур, а в соседнем кабинете облава. Доказывай потом.

Тебе турбує, що він не продав Рошен?:D
Серйозно?
Чи не закінчив війну у двотижневий строк, коли *****и офіційно ще не наважувались вводити війська?

Я вже казав, що з задоволенням обрав би іншого на наступних виборах, хто продовжить його курс Євро- та НАТО-інтеграції. І, звісно, не піде на мир з *****ами, як того бажають всілякі ****юлі, рабіновічі тощо. Аби тільки оця ****обратія завалила свої єбала, не дорвалася до влади і не здала нас з потрохами свинорилим. Тому, якщо не з'явиться така людина, буду голосовати за Пороха.

А ще попереду парламентські вибори.

Я зробив хоч якийсь вибір, збудований на попередніх висновках (з місяць тому писав велику тезу з цього приводу, не буду півторюватись). А що ти пропонуєш? За "нікого"? Як на *****ії?
Не появится конешно. Откуда ж ему взяться? Атошникам воевать надо, пенсам - выживать и доживать. Гастам - работать. Вот и выходит...

Прийшли кремлеботи зрадойби і по старій ФСБееешній методичці думають шо хаус утворюють.:іржач:
Методичку змініть,заодно в путлера відсмокчете,у люлі клітер полижете.:відстій:

Прийшли кремлеботи зрадойби і по старій ФСБееешній методичці думають шо хаус утворюють.
Методичку змініть,заодно в путлера відсмокчете,у люлі клітер полижете.
Ты на почве пэти помешался уже, по ходу.

Не появится конешно. Откуда ж ему взяться? Атошникам воевать надо, пенсам - выживать и доживать. Гастам - работать. Вот и выходит...
Пенси йдуть лісом так само, як і гастери. Оцінити вклад атошників неможливо - слава їм вічна! Але тотальна більшість народу ніколи не була навіть поряд з Донбасом, серед них є доволі розумні люди. На щастя, почали створюватись нові партії (Полтави, як приклад), тому я вірю, що все може статися. Якщо не цього разу, то хоча б наступного.
Ще б народ якось почав перетворюватись зі стада на людей та голосувати не за гречку.

Прийшли кремлеботи зрадойби і по старій ФСБееешній методичці думають шо хаус утворюють.:іржач:
Методичку змініть,заодно в путлера відсмокчете,у люлі клітер полижете.:відстій:

петябот, ти вже заїбав!

якщо ти дуже полюбляєш лизати шоколадну дупу або смоктати шоколадну цуцюрку, то це не є що ті хто не вірять вже в твого власника є кремлеботами, вони є справжіми патрїотами Украіни, кому небайдужа доля рідної батьківщини, на відміну таким як ти!

Ты на почве пэти помешался уже, по ходу.

Кто-то на Пете,кто-то на ЗРАДОФИЛИИ ...:рл:

якщо ти дуже полюбляєш лизати шоколадну дупу або смоктати шоколадну цуцюрку, то це не є що ті хто не вірять вже в твого власника є кремлеботами, вони є справжіми патрїотами Украіни, кому небайдужа доля рідної батьківщини, на відміну таким як ти!

****ец !!!Стилистика обычного *****обота про жопы (дупи) и письки(цюцюрки) только на украинском.
КУПЕР !Ты точно не ***** и не продавал свой акк за последние полгода,когда Жулька начала платную выборную кампанию???

P/S/"...доля рідної батьківщини..."

"БатькIвщина" (Родина по-вашеиу) пишется с большой буквы,а жулькина "батькiвщина" - с маленькой!!! Про какую "батькивщыну" ты тут нам втираешь ?!

Пенси йдуть лісом так само, як і гастери.
Отлично! :клас: Только тогда какие претензии к голосовавшим за гречку?

Ще б народ якось почав перетворюватись зі стада на людей та голосувати не за гречку.

На щастя, почали створюватись нові партії (Полтави, як приклад), тому я вірю, що все може статися. Якщо не цього разу, то хоча б наступного.
Блажен кто верует...

Але тотальна більшість народу ніколи не була навіть поряд з Донбасом,
А это ваще хто? Прогрессивное человечество?

Назад
Зверху Знизу