Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

bgb6cj.webp

Технічний рапорт Польської Комісії: Вибухівка товщиною 1 мм і шириною 5 мм у баку лівого крила
Ось така бомба, закладена в промислових умовах, а не береза, відірвала крило у польського літака.

А потім був вибух у центроплані - перед контактом з землею, він став знаряддям вбивства еліти Європейської країни, члена НАТО.
Двері вилетіли з швидкістю 125 м/с і увійшли в землю на метр...
Це не ******, бо коли такий вибух вчиняється державою стосовно іншої держави, це називається диверсією, тобто військовою агресією проти країни НАТО.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1. Після вибухове руйнування крило на шматочки.
а) Після вибухове скручування більше одного повороту.
б) Деформація деталей через високий внутрішній тиск.
в) розсіювання багатьох частин у всіх можливих напрямках з посиланням на напрям польоту (також назад та сторони).
г) Виявлення внутрішніх частин крила, що висять на деревах.
Д) Руйнування гребінців та частин носа знімної частини крила, вказуючи на внутрішній тиск.
2. Немає слідів потрапляння на перешкоду місцевості на передній край крила.
3. Експерименти, проведені Комітетом, підтверджують можливість розрізання крила з вибуховим матеріалом та заподіяння пошкоджень, ****огічних тим, що спостерігаються у випадку руйнування крила ТУ-154М.

Вибух коробки центрального крила (рис. 37) була головною причиною знищення ТУ-154М, перш ніж потрапити в землю. Вибух, що стався на цьому місці, зруйнував коробку, що означав фрагмент лівого центрального крила, разом з переднім шпантом і заспокоєні ребрами. Шпари пролетіли на захід 70. Третій шпат був зруйнований також. Вибух зруйнував салон 3, вбивши всіх пасажирів всередині і розкидав частини тіл по всьому місцю катастрофи і в районі, перш ніж фюзеляж зробив контакт з землею.
У той же час хвиля вибуху вистрелила двері лівої пасажира, забивши її на 1 метр в землю, і вибила тисячі шматочків, які поширювалися на 1/3 частини катастрофи. Вибухова хвиля, що рухалась до хвоста, зруйнувала цю частину центрального крила і зігнула ліворуч і правою стороною літака зовні з дахом назовні.

Нормальные люди просто не хотят проводить свой отпуск там, где можно встретить дикарей из *****стана:

Шотакое?:)Вот чувак из Филлипин пишет,что бывает и хуже !:yahoo:

Асиабаб : Я думаю, что все богатые туристы ведут себя так.
Многие приезжают в мою родную страну Филиппин, действуют так, как будто мы их слуги. Думайте, что все девушки должны прыгать в свои объятия (или кровати).
Хуже того, я видел американских военных.:іржач:

"С" - стабильность ???

прекрасный рузге мир...

gf4fdc.webp

это целенаправленное втирание кривославного садизма.. с детства..

Икси, мне все-таки кажется, что это какой-то фейк...Не могу я поверить, что мордва, при всей своей "цивилизованности" такое в учебники пишет :(
******ам привет :пиво:

РИА Новости. Кремль не будет приглашать иностранных лидеров в Москву на парад 9 мая.

Глубокое разочарование, шок. Так иностранные лидеры ведущих стран мира восприняли новость из Москвы.

*****ы есть? Отзовись, есть разговор.

Ну поцелуй его в очко тогда. Он же военврач, он заслужил.

Да ладно, Карлсон, чего в бой кидаешься? Старый еврей нормальный музыкант, стихи хорошие пишет, артист не плохой, мне нравится лично; а если политику цеплять, то я не особо следил за его высказываниями, он что, про Украину что-то не то плел?

ну тада их личинки, завёрнутые в военную форму, и в колясках под Т-34 - тоже фейк.. :браво::браво::браво:

Не, личинок в колясках так не отфотошопишь, там даже мне, дилетанту во всех этих делах понятно, что фото настоящее, а этот рассказ про ******** собачки в учебниках под рубрикой "любовь к животным" - это же какой-то диссонанс когнитивный (так тяжело терять веру в людей, я все себя пытаюсь убедить, что мордва не совсем отбитая мозгами).

Назад
Зверху Знизу