Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

1758132627894.webp

Й ніхто не звернув уваги на вік осіб, яких планують мобілізувати.

Ані 55+, ані 50. Навіть не 40 або 35+.

18...30. Бо розуміють значення слів "фізуха" та "ефективність у бою".
Я обратил внимание на возраст

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та не, я не за балы. :)
Я за то , что они говорят, какой ужасы , они геймизировали войну, травят людей на людей!!!
А кто эту войну начал? Они, ****, такой вопрос не задают? Причинно следственные связи отсутствуют напрочь! *******ы. А ещё большие *******ы те ,кто эту ***ню будет смотреть по телеку и осуждать нас! Не тех кто напал,а тех кто защищается!

Останнє редагування:
Как они такую ***ню несут!?!?!
***,это ****ец какой-то
А в чем, собственно, проблема? Нужно повышать эффективность работы наилучших подразделений. Е-балы от Мадяра - самых простой вариант вести отчётность. Просто той стороне не нравится, что их в циферки пересчитывают с соответвующими коэффициентом. Им, видите-ли обидно на свою цену смотреть - один труп = какая-то доля Вампира.

Та не, я не за балы. :)
Я за то , что они говорят, какой ужасы , они геймизировали войну, травят людей на людей!!!
А кто эту войну начал? Они, ****, такой вопрос не задают? Причинно следственные связи отсутствуют напрочь! *******ы. А ещё большие *******ы те ,кто эту ***ню будет смотреть по телеку и осуждать нас! Не тех кто напал,а тех кто защищается!
Ти забуваєш, вони вважають що вони захищаються. З момента коли вони присвоїли чотири українські області, в хворому мозку *****а Україна стала агресором.

Останнє редагування:
А в чем, собственно, проблема? Нужно повышать эффективность работы наилучших подразделений. Е-балы от Мадяра - самых простой вариант вести отчётность. Просто той стороне не нравится, что их в циферки пересчитывают с соответвующими коэффициентом. Им, видите-ли обидно на свою цену смотреть - один труп = какая-то доля Вампира.
Я не за балы написал.

Втрати ворога станом на 18.09.2025 р. :yahoo:
  • ****сти: 1 098 380 (+930)
  • Танки: 11 191 (+2)
  • Бойові броньовані машини: 23 277
  • Артилерійські системи: 32 879 (+33)
  • РСЗВ: 1 491 (+1)
  • Автомобільна техніка: 62 000 (+122)
  • Спеціальна техніка: 3 965
  • Засоби ППО: 1 217
  • Літаки: 422
  • Гівнокоптери: 341
  • БПЛА: 60 469 (+390)
  • Крилаті ракети: 3 718
  • Кораблі: 28
  • Підводні човни: 1
Коли танки рахують, як коти мишей,
Ворог весело йде на вечірку в небі,
Але знову без запрошень — тільки з втратами, хе-хе!

Назад
Зверху Знизу