Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Група російських штурмовиків на мотоциклі та баггі потрапляє під удар FPV-дронів на східному напрямку

"Нас с братишкою рыбак на крючок воткнул, м.дак
И закинул в водоём. Что ж, с достоинством умрём!
Мне не жаль своей души: знают лишь опарыши,
Что я умер как герой и навоз не предал СВОй!

Смесь из грязи и г@вн@ - это родина моя..."

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. ©1996. "Сектор газа".

Актуальненько!

Щоб ви здохли медіа і блогери, які продовжують тягнути цього *****аса в український інфопростір.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Він критикував дії Росії. Тепер він говорить про напад на Польщу.

Російські пропагандисти знову погрожують Польщі застосуванням ядерної зброї. Михайло Ходаренок , який колись публічно критикував політику Володимира Путіна, тепер обрав мішені проти Польщі та України. Він оголосив, що у разі розгортання європейських військ росія може застосувати тактичну ядерну зброю.

«Вони все більше наближають момент, коли буде завдано ядерного удару по території або України, або Польщі, куди будуть задіяні всі сили. Спочатку це буде із застосуванням тактичної ядерної зброї. Тому я хотів би сказати і політикам, і військовим офіцерам, що ви наближаєте цей момент», – сказав Ходаренок, звертаючись до іноземних лідерів.

17 вересня 1939 року розпочалася ******сько-радянська окупація Польщі

Armia-Czerwona-przekracza-polsk-granic.webp

img-k8v-K2m20qua.webp

интересно: так же будут негодовать и требовать правильного вручения повесток как с тцк?))
У кого будуть претензії, тому просто дадуть ****и. Потім мобілізація і здохнуть десь під Запоріжжям.

На окупаваних теріторія залишилось не так багато українців. В Енергодарі більшість місцевих (80%) покинуло місто після окупації.
У окупованому Мелітополі половина мешканців, це вже приїжджі Азії та Московії.

Назад
Зверху Знизу