Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У 89 році, на весь Херсон, було десяток - два персоналок (ДВК-2 та 3, кілька ЄС 1030, та "Нейрони") з флопі дисками на 120 кілобайт. І, це, було круто! Про які датацентри тут можна говорити?на початку 89 треба було не лихтеровози будувати, а датацентри.
)Можливо і були. Сперечатись не буду. Але, що це змінює, в рамках дискусії про датацентри? В ті часи, навіть слова "інтернет" я не чув, не кажучи вже, про датацентри. В кінці 80-их можна було спостерігати лише найпримітивніші зародки того що ми сьогодні називаємо комп'ютеризацією.Та були й спектруми, і не мало.
ти багато чого не чув, не знав, та не бачив.У 89 році, на весь Херсон, було десяток - два персоналок (ДВК-2 та 3, кілька ЄС 1030, та "Нейрони") з флопі дисками на 120 кілобайт. І, це, було круто! Про які датацентри тут можна говорити?)
Можливо і були. Сперечатись не буду. Але, що це змінює, в рамках дискусії про датацентри? В ті часи, навіть слова "інтернет" я не чув, не кажучи вже, про датацентри. В кінці 80-их можна було спостерігати лише найпримітивніші зародки того що ми сьогодні називаємо комп'ютеризацією.
Вибачте, це як розуміти?... кораблі, які не можуть конкурувати ... з верфами.
ти що, пуп землі? технологіям до сраки, що ти щось про них не чув. першій сервер - 91й рік. так само як і перший лінукс. як раз як совок розвалився. к моменту вихода на ринок він95, датацентри вже були окремою і розвинутою індустрією.я не чув
було FIDO!!!!111адінУ 89 році, на весь Херсон, було десяток - два персоналок (ДВК-2 та 3, кілька ЄС 1030, та "Нейрони") з флопі дисками на 120 кілобайт. І, це, було круто! Про які датацентри тут можна говорити?)
Можливо і були. Сперечатись не буду. Але, що це змінює, в рамках дискусії про датацентри? В ті часи, навіть слова "інтернет" я не чув, не кажучи вже, про датацентри. В кінці 80-их можна було спостерігати лише найпримітивніші зародки того що ми сьогодні називаємо комп'ютеризацією.
Можливо, але мова йшла про 89 рік.ти що, пуп землі? технологіям до сраки, що ти щось про них не чув. першій сервер - 91й рік. так само як і перший лінукс. як раз як совок розвалився. к моменту вихода на ринок він95, датацентри вже були окремою і розвинутою індустрією.
О! Так, щось таке пригадую. Був у нашому будинку один молодик. Захоплювався комп'ютерами. Він же і створив першу мережу, між мешканцями цього ж будинку, у якій було 6 користувачів в т.ч. і я. Пригадую що в його лексиконі було це ФІДО, модем і т.п. Але, це було, мабуть, в року 95 чи 96-му.було FIDO!!!!111адін
Возле подъезда поговорить нельзя было?. Він же і створив першу мережу, між мешканцями цього ж будинку, у якій було 6 користувачів в т.ч. і я.
На Марсе что ли, Я 89 пяти дюймовые дискеты по роспись сотрудникам выдавал, Хотя у нас Зерновой на тот момент ВЦ был не ***ский, В нас в отделе даже Электроника 60 была, В этом же году я ездил в Воронеж забирать Электронику 80 аналог ХТ хотя это было редкое гомно кондёры три в одном на плате питания взрывались раз в месяц, хоть завод купили на корню у финов, В общем из 5шт ни одна толком не работала,ти що, пуп землі? технологіям до сраки, що ти щось про них не чув. першій сервер - 91й рік. так само як і перший лінукс. як раз як совок розвалився. к моменту вихода на ринок він95, датацентри вже були окремою і розвинутою індустрією.
Ну, звісно, можна було б.Возле подъезда поговорить нельзя было?
) Але, якби Ліклайдер у свій час прийняв би уваги аналогічне твердження то, можливо, ми б сьогодні не спілкувалися з Вами подібним чином.
Можна, але, потім з фінгалом ходиш тижденьВозле подъезда поговорить нельзя было?

вот об этом и речь. у тебя были терминалы в ВЦ, по сути, предтеча клиент-серверной архитектуры. а через буквально пару лет это все или загнулось или трансформировалось в датацентры. пусть и примитивные по сегодняшним меркам, но нереально мощные по тем временам. виндоус 3.11 уже работал с локальной сетью и работал нихуево.ВЦ был не ***ский
у нас тоже есть... И Дегтяревы...росіяни воюють із кулеметом Максим