Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, сучасний НАТІвський 7,62х51, і сучасні німецькі кулемети MG24/59 та італійські MG3 ( можу плутати, який зних німецький, який італійський- це одне і теж, лише виробник різний) вже під сучасний патрон 7,62х51, а оригінал, MG42 був, так, під 7,92х57. Ще є югославський Zastava-M…. (цифру не пам‘ятаю) це точна копія старго MG і під старий патрон.Натiвский начебто як в нiмецьких карабiнах Маузера використовувались? А там гiльза начебто трошки довша мосинськоi, i калiбр - 7,92х57.
Наверное свои яйца в штанах уже пересчитывают!Лица на заднем плане просто песня,

Спарту треба викреслити з історії давнього світу... вони молодих падаванів використовували замість жінок, спартанцам дозволялось женитись тільки з 43 років, якщо мені пам'ять не ****ить. До того - тільки очко бойового товарища.А остров Лесбос(родина лесбиянок) тоже пропал?
Це не звiдти пiшла поговорка - "Лучше нет влагалища, чем **** товарища!"(С)?До того - тільки очко бойового товарища.

Не знаю як це буде давньогрецькою. А, в спартанців же була своя мова - синтетичний бойовий суржик з дуже короткими словами.Це не звiдти пiшла поговорка - "Лучше нет влагалища, чем **** товарища!"(С)?![]()
"Скрєпи порока"Надо же. Гнездо разврата.
А скрепі шо?