Я? Какое отношение я имею к путенским собакам? Или тебя цепануло про ****ов?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я? Какое отношение я имею к путенским собакам? Или тебя цепануло про ****ов?
Как же мы без Великого Кормчего? Погибель!
та ладно всего 16%, не так и много![]()
Спокуха! Надо , что бы до них дошло , что они *******ы! Для этого есть Зеля , он им объяснит.![]()
на барабан сходи. Там все барыги, оказывается, были ущемлены всеми властями. Только Зе их лучик счета.От де б зустріти того, хто за зелену шмарклю голосував, і спитати чому. Бо в мене нікого такого нєма. Де взялися? І сусіди, і знайомі, і родичі всі голосували за Порошенко. У сина також.
на барабан сходи. Там все барыги, оказывается, были ущемлены всеми властями. Только Зе их лучик счета.
От де б зустріти того, хто за зелену шмарклю голосував, і спитати чому. Бо в мене нікого такого нєма. Де взялися? І сусіди, і знайомі, і родичі всі голосували за Порошенко. У сина також.
По сути сейчас это кот в мешке. Каждый додумывает за него все, что хочет.
Мої куми голосувала за нього. Освічені люди, нормально орієнтовані на Україну. З кумою заледве не посварилися, бо вона не може пробачити Порошенку імпотентну прокуратуру, відверту корупцію та комуналку, у них чотири кімнати - троє дітей і мама-пенсіонерка, і доходи не дозводяють субсидію, а без субсидії одна зарплата майже повністю йде на оплату комуналки. Меншу квартиру? А шестеро людей куди? Більше заробляти? Вони й так постійно на роботі. Я пояснювала: Зєля нічо не зробить, він фігура несамостійна, та марно.А я от спілкувалась з людьми, які за зеленського голосували.2 журналісти.
1)Дівчина, працювала у кількох відомих медіа-порталах, має в активах інтерв'ю з багатьма топовими політичними персонами.З кернесом також.Розумна.Рішення голосувати за зеленського з'явилось майже перед виборами вже.До того мала наміри за Петю голосувати.На моє питання "чого?" відповіла, що за таку відверту корупцію вдруге не проголосує.Її претензія- розкрадання грошей в оборонній сфері.
2)Журналіст КиївПост.*****, який переїхав сюди в кінці 2013, коли майдан набирав обертів.Має батька-******а, який його через це рішення прокляв.Цей був дуже емоційним.Мовляв, ви не помічаєте, як пер
А Зеля - ну просто дядя Стёпа милиционер, в сияющих доспехах щас как раздаст всем!!!!111адынвона не може пробачити Порошенку імпотентну прокуратуру, відверту корупцію та комуналку, ...