- Повідом.
- 35257
ні не читаю. давай посилання.ты что новости не читаешь?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ні не читаю. давай посилання.ты что новости не читаешь?
так вас не познакомили даже, могли бы хоть представить друг дружке....знаєш, чому, довобойоб? тому що я з ним не знайомий.
на что, награждение?не переживай приз найдет тебя, под градусником.ні не читаю. давай посилання.
ну давай на нагородження, на новини.. хоч за щось ти відповідаєш? хоча, чого я очикую від довбойоба-блядоруса?на что, награждение?
под градусник бежи быстрее, там все уже тебя ждут...ну давай на нагородження, на новини.. хоч за щось ти відповідаєш? хоча, чого я очикую від довбойоба-блядоруса?
хто не познайомив?так вас не познакомили даже, могли бы хоть представить друг дружке....
Только облом, все это на удаленке) Так что толку от тех девушекмне нравилось узнавать что то новое, и если что, вайкартана даст списать или порешает.
тем более там сейчас мужики кому за 40+, и девушки по 20....хорошая компания собралась.
под градусник бежи
посилання на новини, я так зрозумів, не буде... не здивованийтам все уже тебя ждут...
биомехольд тоже вон приз хочет, и с вайкартаной познакомится ближе, можно объединить их.Только облом, все это на удаленке) Так что толку от тех девушек![]()
від них блядорусу взагалі ніколи користі не було.Так что толку от тех девушек![]()
а об"єднувач хто? ти хіба, інвалід? ти шнурки об"єднати не зможеш, тцкшний бігунокможно объединить их.
ти пязднув. відповідай. але як завжди, все просто вимараєш у своє блядоруське ссикливе лайно.он требует ссылку на то, где его признали....
поздравляю ты подтвердил свое звание...... внеочередное.ти пязднув. відповідай. але як завжди, все просто вимараєш у своє блядоруське ссикливе лайно.
з ким сперечатися? ти що собі суперсилу прокачав? "мистецтво укладати угоди"? розчарую тебе: з твоєю шизофазією це не працює.о чем можно еще спорить....
яке званіє?поздравляю ты подтвердил свое звание......
беги под градусник, там ссылку найдешь...з ким сперечатися? ти що собі суперсилу прокачав? "мистецтво укладати угоди"? розчарую тебе: з твоєю шизофазією це не працює.
нахуя? тебе там хлопці з тцк відпиздили?беги под градусник,
а чому не у шушенське?там ссылку найдешь...
поздравляю...яке званіє?
з чим? у мене в серпні день народження.поздравляю...