Статус: Офлайн
Повідом.: 40031
Повідом.: 40031
яке званіє?поздравляю ты подтвердил свое звание......
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
яке званіє?поздравляю ты подтвердил свое звание......
беги под градусник, там ссылку найдешь...з ким сперечатися? ти що собі суперсилу прокачав? "мистецтво укладати угоди"? розчарую тебе: з твоєю шизофазією це не працює.
нахуя? тебе там хлопці з тцк відпиздили?беги под градусник,
а чому не у шушенське?там ссылку найдешь...
поздравляю...яке званіє?
з чим? у мене в серпні день народження.поздравляю...
но родился ты явно раньше...... наверное где то в мае.з чим? у мене в серпні день народження.
раніше чого? подивився у свідоцтво, паспорт: серпень.но родился ты явно раньше......
пока до серпня дойдет......раніше чого? подивився у свідоцтво, паспорт: серпень.
хто тобі у скроню інформацію транслює?
Таракани,раніше чого? подивився у свідоцтво, паспорт: серпень.
а хто тобі у скроню інформацію транслює?
синий птиц серани на биомехольда как ты можешь.....может ему повезет.Таракани,
насолоджуйся, ментальний содоміт.. я дуже зрідка сюди заходжу і звертаю увагу на міцелій..в редкие моменты общения с биомехольдом,
мне столько тормозной жидкости не нужно..... ты просто фонтанируешь.насолоджуйся, ментальний содоміт..
так, 150 і на сьогодні вистачить. ти і так бельмочеш, наче усі 400 в"їбав. хоча ти можеш і ректально. у блядорусів таке зустрічається.мне столько тормозной жидкости не нужно.....
понятно, уже заплетаться язык начал..., видно что узким поперло....так, 150 і на сьогодні вистачить. ти і так бельмочеш, наче усі 400 в"їбав. хоча ти можеш і ректально. у блядорусів таке зустрічається.
що вчергове і підтвердилося.видно что узким поперло....
не пей больше сегодня, потому что уже начал в доктора играть.... еще операцию себе проведешь внеплановую, что то себе откромсаешь.що вчергове і підтвердилося.
шизофазія - симптом психічних розладів. виражається в мовній розірваності — порушенні структури мови, при цьому фрази будуються правильно, однак не несуть жодного змістовного навантаження, а зміст мовлення відповідає змісту марення. Цей розлад мови відбиває розірваність мислення хворих. Слова, що вживаються при шизофазії, випадкові й хаотичні
вільний на сьогодні, бульба. гуляй...
це так ти свою аутопедерастію називаєш? добре, зробимо вигляд, що "блядорус робить уроки"мне еще уроки делать,
це тому, що ти хуйово свої уроки вчиш. але сподіватися на прогрес на твоєму 5му десятку вже марно. але ти добре вдеєш свій ідиотизм. скоріше за все, до кінця війни пропетляєш..так что я тебя все равно не пойму
ты ж попрощался уже, неужели забыл?це так ти свою аутопедерастію називаєш? добре, зробимо вигляд, що "блядорус робить уроки"
це тому, що ти хуйово свої уроки вчиш. але сподіватися на прогрес на твоєму 5му десятку вже марно. але ти добре вдеєш свій ідиотизм. скоріше за все, до кінця війни пропетляєш..