Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
прочитав у фейсбуці що для інвалідів які з дитинства ще немає доступу для онлайн відстрочки, що за маячня...
Поки так, як це написано. Оберіг має зв'язки з реєстром ПФУ, із реєстром Мінсоцполітики зв'язку немає.

або йти в тцк що вкрай не хочу це робити.
Скажемо так, якщо ти маєш право на відстрочку, то це у твоїх інтересах про це вчасно повідомити.
Якщо в онлайн у твоєму випадку відстрочка не реалізована, то збирай пакет документів (перелік зазначений в
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) і відвідай ТЦК (треба записатися на відповідну
). Також можеш спробувати квест відправити заяву (
) зі завіреними нотаріально фотокопіями документів на юридичну адресу ТЦК (рекомендований лист із описом укладення). Але є шанс, що прийдеться доказувати ТЦК своє право подати документи про відстрочку через пошту.

Якщо будуть проблеми, то звертайся до гарячої лінії ОТЦКтаСП, Сухопутних віськ, Міноборони.

Направлять на ВЛК -- сходи, окрім часу ти нічого не врачаєш. Або напишеш заяву на відмову від її проходження.

• Це лайк!
Реакції: Ah
Поки так, як це написано. Оберіг має зв'язки з реєстром ПФУ, із реєстром Мінсоцполітики зв'язку немає.

Скажемо так, якщо ти маєш право на відстрочку, то це у твоїх інтересах про це вчасно повідомити.
Якщо в онлайн у твоєму випадку відстрочка не реалізована, то збирай пакет документів (перелік зазначений в
) і відвідай ТЦК (треба записатися на відповідну
). Також можеш спробувати квест відправити заяву (
) зі завіреними нотаріально фотокопіями документів на юридичну адресу ТЦК (рекомендований лист із описом укладення). Але є шанс, що прийдеться доказувати ТЦК своє право подати документи про відстрочку через пошту.

Якщо будуть проблеми, то звертайся до гарячої лінії ОТЦКтаСП, Сухопутних віськ, Міноборони.

Направлять на ВЛК -- сходи, окрім часу ти нічого не врачаєш. Або напишеш заяву на відмову від її проходження.
Та ему уже раз пять писали, что сделать, но ныть на хф проще.

Там и инвали 1 группы годен будет
Знайомий інвалід 3 група, отримав наприкінці жовтня повістку для уточнення даних. Пакет документів для відстрочки при собі, направили на ВЛК -- погодився. Також розказали коли прийти з цими документами для оформлення відстрочки. ВЛК поклали його на пару днів у лікарню, на наступному тижні забрати результат ВЛК -- у ТЦК прийти під кінець місяця. Ну поки явних скарг на миттєве зцілення немає. :D
Сьогодні допоміг йому подати відстрочку через Резерв+ -- чекає на результат. Якщо ні (старе пенсійне -- хз у якому стані там дані по ньому в ПФУ), то прийдеться йти до ТЦК. Нове пенсійне виготовляється.

На іншому форумі читав, що інвалід відмовився від проходження ВЛК і про це він написав у заяві -- ТЦК до нього питань те ж немає.

я боюся, що мені випишуть штраф, у мене білий квиток у 2008 році був списаний і знятий з вигляду за станом здоров'я 29Б.
Під "білим квитком" треба уточнення -- це військовий квиток чи обліково-послужна картка? Якщо друге, то документ підлягає заміні й краще відвідати ТЦК до того моменту, як попадеш на патруль ТЦК із поліцією. Бо якщо прийдеш по повістці, то шанси отримати штраф можуть бути набагато більшими, ніж прийти самостійно.

і боюся, що на ВЛК пошлють, а я не хочу проходити ВЛК. Тому що маю життєдайну інвалідність ще отримав її у 2015 році.
А чого боятися? Ти ж інвалідність не купив і тобі її дали не за красиві очі? ВЛК фактично підтвердить твій стан інвалідності й завіксує в акті, інформацію з нього перепишуть у ВОД. Не я не бачу явного сенсу ігнорувати ВЛК.
Як думаєш, ...випишуть штраф... Ну інвалідності там немає там просто на обліку
Відомості про твою придатність до військової служби відноситься до персональних даних, при зміні яких ти повинен протягом 7-ми днів повідомити про це ТЦК. Тому тобі треба відвідати ТЦК, актуалізувати свої дані (за необхідності пройти ВЛК), отримати за необхідності новий ВОД і спати спокійно.

я не хочу бути мобілізований, друже зрозумій мене правильно
Якщо цього не хочеш, то ти повинен учасно подати документи на наявність свого права на відстрочку. Якщо в Оберегові будуть інформація про твій стан здоров'я (ВЛК) і наявність права на відстрочку, то це набагато зменшить ризики на будь-які маніпуляції. А поки ти не засвітиш свою інвалідність у ТЦК, то є шанси на пригоди.

Що вони не можуть просто відксерити мої документи?
Читав, що наче можна завірити ці копії власноруч "згідно з оригіналом. Ім'я, прізвіще, дата + підпис".
Забыл сказать что зависит от района.
Есть горячие линии, куда можно жаловаться и подход станет одинаковый. Но лучше этот вопрос решать по месту, так быстрее и меньше времени тратишь на это.

дійсно, дало оновити. Відправив запит, чекаю.
Після 18 годин обробки дало відстрочку на рік. Щось як по мені то повільний у них там автомат (казали в автоматичному режимі роблять обробку).
Інвалідність без строкова.

Після 18 годин обробки дало відстрочку на рік. Щось як по мені то повільний у них там автомат (казали в автоматичному режимі роблять обробку).
Інвалідність без строкова.
Просто много желающих. И система плохо справляется. Есть случаи и 10 минут.4 часа и 12 часов. Главное что получил
И не нужно идти в тцк на поклон.

а шо значит статус Знято? у меня у сотрудника висит

_viber_2024-11-10_13-13-18-458.webp

Знято з обліку. Тобто непридатний ніяк. Зазвичай внаслідок хвороби.

та в том то и дело что нет.. ВЛК пройдено - пригоден к службе, ВОЗ имеет, не инвалид

Знято з обліку — військовозобов’язані, які перебувають на спеціальному обліку (поліція, ДСНС тощо).
та в том то и дело, что у нас не спец бронь.. короче поеду узнаю, а то тормознут его с таким резервом - точняк повезут для уточнения

В последнем случае выключен и влк годен )))а причина исключения інша )))
Вот такие глюки ...

Он студент (второй скрин)и это вторая отсрочка.я думаю он натовский шпион.работает под прикрытием ))))шутки шутками.но и за глючной системы.многие не смогли подать на отсрочку...а получили вот такую хрень...а завтра то на работу идти...и как такую хрень показывать бусификаторам ??

Он студент (второй скрин)и это вторая отсрочка.я думаю он натовский шпион.работает под прикрытием ))))шутки шутками.но и за глючной системы.многие не смогли подать на отсрочку...а получили вот такую хрень...а завтра то на работу идти...и как такую хрень показывать бусификаторам ??
Завтра у всіх, хто не студент і не інвалід, не буде відстрочки

Назад
Зверху Знизу