Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Я знаю единицы,кто обновил данные и то,это люди с бронью или инвалидностью.
Остальные положили болт и не будут платить и штрафы,до конца войны.
Права,карточка и мнимый арест имущества,который никто не выставит с молотка - никого не пугает.
Ты уверен, что твоя выборка репрезентативна?

Вітаю, бродяги ! :)
Хтось може розтлумачити по Резерв + ?

1.Скачав прогу на телефон.
2. Вибрав банк. (мене перекинуло на банк і все)

Знову зайшов в прогу, вибрав інший банк, знову перекину на банк.

А ЩО ДАЛІ ??

Вітаю, бродяги ! :)
Хтось може розтлумачити по Резерв + ?

1.Скачав прогу на телефон.
2. Вибрав банк. (мене перекинуло на банк і все)

Знову зайшов в прогу, вибрав інший банк, знову перекину на банк.

А ЩО ДАЛІ ??
А пароль "ПАЛЯНИЦЯ" сказали? Ну або ж від банку пароль на крайній випадок спробуйте.

а в банке нужно сказать "ТАК, згоден, забирайте мене, бісові діти"...
Ні не так. Спершу оформити кредит, потім сплатити з кредитних грошей штраф, зняти залишки коштів, сходити купити лопату, щоб було чим захищати Україну, а вже тоді йти воювати.
А пароль "ПАЛЯНИЦЯ" сказали? Ну або ж від банку пароль на крайній випадок спробуйте.
От падлюки!
Та шо б ви всі нажерлися горілки та обригалися на похоронах В.В.Путіна (***ла ) !

Ты уверен, что твоя выборка репрезентативна?
Да у меня тоже самое по знакомым - многодетные, инвалиды, бронь. Есть конечно кто обновил, но идти по повестке не планируют. Говорят, типа два месяца иммунитет от бусификации. Одного из них в бусе отбуцкали и выкинули, на скорой потом увезли.

Да у меня тоже самое по знакомым - многодетные, инвалиды, бронь. Есть конечно кто обновил, но идти по повестке не планируют. Говорят, типа два месяца иммунитет от бусификации. Одного из них в бусе отбуцкали и выкинули, на скорой потом увезли.
После первых штрафов подтянутся.

Військовозобов'язаний може отримати окремий штраф, якщо він оновив дані, але не пройшов ВЛК,

Міноборони: При поновленні даних проходження військово-лікарської комісії не вимагається. Проходження ВЛК необхідне лише після отримання повістки на проходження військово-лікарської комісії.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

? Військовозобов'язаний може отримати окремий штраф, якщо він оновив дані, але не пройшов ВЛК, — Міноборони

Виписувати штраф за неоновлення даних має право ТЦК і СП. Побачити правопорушення технічний працівник центру може в реєстрі «Оберіг». Далі він це документально оформить і передасть дані керівнику ТЦК для складання протоколу.
————————-
Т.е. те кто воспользовался только услугами ЦНАП или Резерв+ и обновили просто данные о себе и не прошли ВЛК, - тоже получат штраф.
Т. е. те, которые вообще на стоят на учете в ТЦК и не обновили данных, штрафа не получат:D

Т. е. те, которые вообще на стоят на учете в ТЦК и не обновили данных, штрафа не получат:D
Обериг собирает данные с разных источников. Пенсионный фонд, банки - везде есть данные о людях. И выписать повестку не проблема. Вопрос как это будет происходить - это уже отдельная история.

Назад
Зверху Знизу