Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Ну заходжу у цей Резерв. Там Сталася якась халепа. Треба обновитися. Обновився. Це зайняло декілька хвилин. А шо буде якщо халепа станеться, як раз під час перевірки?
Ну так сходи до ТЦК, отримай бумажку з печаткою і винен буде той, хто тобі ту бумажку видав

Наверное сюда ,это же касается обновления данных ,хз
суд скасував штраф ТЦК у 25,5 тисяч грн, який чоловік отримав, бо не повідомив про одруження і народження дітей
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Если шо, я тоже так считаю, у них есть доступ до всех реестров, они сами могут собрать о тебе данные ,если нужно, не выходя из-за стола за пять минут.

Если шо, я тоже так считаю, у них есть доступ до всех реестров, они сами могут собрать о тебе данные ,если нужно, не выходя из-за стола за пять минут.
головне, що їх цікавить - це, мабуть, адреса мешкання. є випадки, коли люди при зміні адреси виписувалися з РВК, а за новою адресою на облік не ставали.

головне, що їх цікавить - це, мабуть, адреса мешкання. є випадки, коли люди при зміні адреси виписувалися з РВК, а за новою адресою на облік не ставали.
Ну там штрафы будут ,если не стал по новому адресу.

А какой штраф больше: за не обновление данных или за неявку по повестке?

Ну заходжу у цей Резерв. Там Сталася якась халепа. Треба обновитися. Обновився. Це зайняло декілька хвилин. А шо буде якщо халепа станеться, як раз під час перевірки?
Скріни зробити, та pdf з qr кодом завантажити. Речниця МО відповіла на питання по Резерв+:
🥷🏻
І ось топ 5 страхів, які ми зібрали:
1️⃣
Військово-обліковий документ у Резерв+ ні на що не впливає, а ось папірець із ЦНАП впливає
Це міф, оскільки Резерв+ та ЦНАПи генерують однакові документи. З 18 червня вони прирівнюються до військового квитка та тимчасового посвідчення. Із документом у Резерв+ можна навіть перетинати кордон, що пару тижнів тому підтвердив речник ДПСУ Андрій Демченко.
2️⃣
Я оновлю дані через Резерв+ і одразу отримаю статус «У розшуку»
Статус «У розшуку» з’являється не через оновлення даних у застосунку. ЦНАП тп ТЦК не дадуть іншого результату. Це відбувається, бо, наприклад, людині вручили повістку, а вона по ній не з’явилася. Терміни появи у ТЦК закінчилися, вона порушила закон і тому її оголосили у розшук. А завдяки застосунку ви можете дізнатися про потенційну проблему онлайн, а не під час затримання відповідними органами.
3️⃣
Я боюся, що мої дані можуть вкрасти через Резерв+, а у ЦНАП не вкрадуть
По-перше, застосунок пройшов усі необхідні безпекові перевірки і має сертифікат КСЗІ. По-друге, Резерв+ лише відображає інформацію з реєстру Оберіг і не зберігає її на власних серверах.
Дані з ЦНАП та Резерв+ потрапляють до єдиного місця — реєстру Оберіг, доступ до якого є лише в уповноважених органів.
4️⃣
Я боюся, що прийде електронна повістка у Резерв+
Такого не буде, оскільки закони України про військо й мобілізацію не знають, що таке електронна повістка чи будь-яке подібне електронне сповіщення. Тобто вона не прописана в офіційних документах. Тому її і не може бути у Резерв+.
5️⃣
Резерв+ відстежує геолокацію, щоб потім ТЦК мене знайшли
Цей страх – конспірологічна теорія. Насправді у будь-якому смартфоні можна перевірити, які застосунки мають доступ до геоданих або їх запитують. Ви особисто можете перевірити, що у Резерв+ немає жодної потреби у геолокації.
🚀
Тож не витрачайте нервові клітини на черги та паперову рутину, а оновлюйте дані швидко та зручно в Резерв+
📱

Ну ві ж так нж пугайтє большє, пожалуйста, всєво то і нужно біло обновіть приложєніє, нічєво нє пропало.

Кто?? Кто, бл, оголосив людину у розшук??? Тцкашник, выписавший повестку, или вахтёр на проходной? Было открыто впровадження, есть ухвала суду, постанова про затримання за неявку по повестке? Шо они все несут, это просто ебанариум какой-то
Ніт керівник ТЦК оформлює постанову по адмін порушенню. І на його основі поліціанти проводять адмін затримання, при цьому обов'язково повинен складатися протокол. Але у нас нарід хоробрий тіки коли за пивом біжить. Або просто посилає на хуй, за що в по итогу і вигрібає.
Ну, типа да. Обновлянтусы свято уверовали в магию Резерва, который можно носить с собой в качестве оберега от тцкашников, и в животворящюю силу ЦНАПов, где делают заговор от них же. А потом, как анекдоте: куда вы меня тащите, п.....сы?!!
Все прекрасно работает. Но это не спасает тебя от повестки по почте и в случае неявки последующей поимке веселыми ребятами из ТЦК

Падажжыы. По порядку.
Говоришь - всё прекрасно работает. В твоём случае да, ведь у тебя отсрочка, ты в домике. Лично ты. Показал куар-код, свободен.
Дальше. Вариант, когда человек обновился, но у него нет отсрочки. Военнообязанный, подлежит мобилизации, имя ему легион. Показал куар-код и тоже свободен?
Про повестки по почте поговорим позже, сейчас не время
По закону да, повестки на улицах они выдают для обновления данных. Раз данные обновил, то тебя уже вызывают повесткой по почте для прохождения ВЛК и прочей хуйни. Напрямую запрета им выдавать повестки нит, поэтому могут попытаться и втулить, но задерживать они права не имеют.

ХЗ, в мене немає статистики, но с посвідченнями була проблема їх тільки недавно затвердили и почали видавати.
посвідчення не надає права нічого виписувати, тим паче на вулиці..., окрім уповноважених на цї дії осіб.

Кагбэ, крайние два года тоже не имели, а оно поди ж ты.
Это я к тому, что был ли у кого реальный кейс общения с тцкашниками на улице, когда есть этот пресловутый куар-код, но нет отсрочки? Как обстоит дело? Наливают-отпускают?
А потом догоняют і єщє раз отпускают.

посвідчення не надає права нічого виписувати, тим паче на вулиці..., окрім уповноважених на цї дії осіб.
Так не дає, але коли немає посвідчення то проще их действия обжаловать.

Это я к тому, что был ли у кого реальный кейс общения с тцкашниками на улице, когда есть этот пресловутый куар-код, но нет отсрочки? Как обстоит дело? Наливают-отпускают?
У меня не отображается отсрочка, где месяц назад ездил в Михайловку, по дороге 2 раза проверили, вопросов не возникло.
Ну, я ж о чём. Просто я искренне не понимаю, чем обновившийся военнообязанный отличается от необновившегося с точки зрения последствий. Вся эта лапша о проверке куар-кода и дружеских обнимашек с тцкашниками при наличии оного - ну, такое. Как паковали людей, так и пакуют
В законе и постанове 560 кабмину описан порядок мобилизации и надання отсрочки, если ТЦК и полиция его нарушают, то у тебя есть хороший шанс все эту красоту обжаловать и свести к минимуму риск бусификации, но при этом один хуй - если ты военообязаный, то есть достаточно большой шанс пойти по "большому кругу" и в итоге оказаться в ЗСУ. Но уже с ВЛК не за пол дня.

Відпускають

у чому прикол що не одного лікаря з МСЕК не посадили, а якщо напишу заяву, то точно у мене будуть проблеми потім на перекомісії, якщо переходитиму на іншу групу. Мені ось цікаво що означає під час війни не можна міняти групу
Це означає, що всі виздоровляють.

у чому прикол що не одного лікаря з МСЕК не посадили, а якщо напишу заяву, то точно у мене будуть проблеми потім на перекомісії, якщо переходитиму на іншу групу. Мені ось цікаво що означає під час війни не можна міняти групу
це означає, що всі ссуться написати заяву

Вставлю свои пять копеек, рассказ из "вторых уст")
В одном небольшом городе нашей области переутверждали состав ВЛК, по этому случаю главврач по указанию руководителя районного ТЦК собрал врачей.
И уже начальник ТЦК произнес перед ними "прекрасную" мотивирующую речь.
Дословно - "кто на первичной ВЛК будет давать негодность - тот будет вести прием в окопах" :D

• Це лайк!
Реакції: Ah
Назад
Зверху Знизу