Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
я вчера после перерыва подходил в тцк, видел как автобус привез народ в тцк
Вчера утром видел у областной бусик выгружал людей под пристальным вниманием полиции. Не знаю кто эти люди, но почему-то кажется,что они самые...

по чьему определению?
за визначенням Закону України про військову службу :незнаю:
військовозобов'язані — особи, які перебувають у запасі для комплектування Збройних Сил України та інших військових формувань на особливий період, а також для виконання робіт із забезпечення оборони держави;

вот видишь вайкрана, почему то в гугле все есть, а кураторы требуют именно адреса военкоматов.

За вказівкою російської спецслужби вони готували масований ракетно-дроновий удар по військовій інфраструктурі Одеси

Агентки фотографувались на фоні потрібних ворогу об'єктів, зокрема робили селфі з прив’язкою до місцевості.

Найбільше ворога цікавили локації військкоматів .....

Вкладення

• photo_2024-07-05_10-14-43.webp
    photo_2024-07-05_10-14-43.webp
    114.9 КБ · Перегляди: 24
вот видишь вайкрана, почему то в гугле все есть, а кураторы требуют именно адреса военкоматов.

За вказівкою російської спецслужби вони готували масований ракетно-дроновий удар по військовій інфраструктурі Одеси

Агентки фотографувались на фоні потрібних ворогу об'єктів, зокрема робили селфі з прив’язкою до місцевості.

Найбільше ворога цікавили локації військкоматів .....
Это их серии на заборе хуй написано. Им нужны свежие фото, для наведения, а не адреса.

Останнє редагування:

Суд скасував штраф ТЦК, який посилався на дані з Реєстру «Оберіг», бо згадки про «Оберіг» немає ані в законі, ані в підзаконних актах​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В ЦНАПе будет достаточно придти к своему времени (заранее записавшись в электронную очередь) за полчаса / за час или нужно еще и с самого утра занимать вторую живую очередь?
Пришел за 40 мин. до своего времени в электронной очереди. Было 3 воздушных тревоги. Все стояли на улице в живой и "полуживой" (электронной) очереди. Запускали отдельно по 2-4 человека периодически то из тех, кто пришел обновить свои данные военнообязанных, то из тех, кто должен получить готовые документы (паспорта и пр.) Сдвижка получилась примерно на +1 час между временем, указанным в талончике и временем получения готового QR-кода в Резерв+ Вiйськово-облiковий документ (формат листа А4). В нем же есть и номер в реестре Оберiг. При воздушной тревоге все номерочки из электронной очереди на этот день у людей в очереди были действительны.

Лица с инвалидностью не обязаны проходить ВВК, если они уже стоят на воинском учете и если не намерены добровольно мобилизоваться
Все вірно. Ви - військовозобов'язаний, який має підставу для відстрочки - групу інвалідності. Я - теж. В майбутньому, можливо, 3 групу виключать з підстав для відстрочки - будемо звичайними військовозобов'язаними...До речі, коли закон обговорювався - так і планували зробити...

В майбутньому, можливо, 3 групу виключать з підстав для відстрочки
Деяким з 3 групою, отриманою рокiв 10 тому, вже час давати 2 групу, бо болячки не лiкуються а прогресують! Але зараз не той час знову йти на МСЕК та вибивати собi 2 групу....

Деяким з 3 групою, отриманою рокiв 10 тому, вже час давати 2 групу, бо болячки не лiкуються а прогресують! Але зараз не той час знову йти на МСЕК та вибивати собi 2 групу....
Зараз такий час,що можуть відмінити ту інвалідність за потреби.

Чисто подушнить. А где написано про мужской пол? ,,,,Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.,,,,,,
Медработницы-женщины проходят обновление данных точно по такой же процедуре, как и мужчины. :)

я хотів цього року перейти з третьої групи на другу, мені на МСЕКІ сказали що так підлягає моя хвороба по зору, 2 групи ну зараз не хто не переведе, чекати треба або закінчення війни, або платити за це, на листку написала петизначне число $ я був у шоці розвернувся і пішов. ось як у нас зараз МСЕК працюють.
Так ти на них заяву напиши, хай посадять

Медработницы-женщины проходят обновление данных точно по такой же процедуре, как и мужчины. :)
Неправда, жінки завжди все ускладнюють. Записуються на 16-00, приходять на 8-00, стають під воротами на сонці і ниють: "Ну пропустіть нас, будь ласка! Ну пропустіть!". От кого мобілізовувати потрібно

Неправда, жінки завжди все ускладнюють. Записуються на 16-00, приходять на 8-00, стають під воротами на сонці і ниють: "Ну пропустіть нас, будь ласка! Ну пропустіть!". От кого мобілізовувати потрібно
И так не так, и по другому не так? Так? :)

А кто ни будь знает вылезло в резерв+ потребує уточнення,месяц назад все было нормально.это идти нужно в тцк или так сойдёт? Штрафа не будет?

Єслі можно, поподробнєє, сіл нєт тєрпєть єті діавольскіє борошна от нєвєдєнія.
Ну заходжу у цей Резерв. Там Сталася якась халепа. Треба обновитися. Обновився. Це зайняло декілька хвилин. А шо буде якщо халепа станеться, як раз під час перевірки?

Назад
Зверху Знизу