Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

🔴 15:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • Автор теми Ah
  • Дата створення
  • 🔴 15:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
і знову пішлі довгі сентенції про єдину тему, у якій їбанутий бульбаш фахівець та поціновувач - лайно.
rhino-shit.gif
Опа, момент твого народження зафільмували:D

Розкажеш потім як твій батько до дете додому ходив
що, спогади про твого батька, який тебе гвалтував не дайють досі спогадів? нам тут одного гомельского божевільного з анальною фіксацією вистачає, ще одне з"явилося. паноптікум якийсь

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

:D:D:DНашо ти намагаєшся робити те, чим ніколи в своєму житті не займався?:D:D
ти просто мені заздриш, пєтушатнік. але я на зубожілих не ображаюся. вас і так слухінароту поімєлі знатно... давай знову про омріяну тобою люсю...

Останнє редагування:
Поскольку с 22-го по 24-й произошло много реформ по этой части и я работаю официально, то пришлось за это время 3 раза ВЛК районный пройти и 1 раз областную ВЛК для подтверждения

Хорошую, полєзную і важную тєму снова прєвратілі в говно.

ти просто мені заздриш, пєтушатнік. але я на зубожілих не не ображаюся. вас і так слухінароту поімєлі знатно... давай знову про омріяну тобою люсю...
Не цітуй мене, коли звертаєшся до свого батька

Не цітуй мене, коли звертаєшся до свого батька
розумію тебе, ображенка: всі тебе все життя їбуть. спочатку твій батько, потім хоботи, тепер слухі нароту їбуть. болючі, мабуть, спогади та враження. тому твої симпатії до лже-офіцерів (люсі та блядоруса) дуже просто пояснити твоєю потягою до захисту та сильної постаті .

для підтвердження чого саме?
Міністерством оборони України 18 серпня 2023 року було прийнято зміни по Положення про військово-лікарську експертизу.
Постанова ВЛК районних, міських ТЦК та СП про ступінь придатності військовозобов’язаного до військової служби за призовом під час мобілізації підлягає затвердженню штатною ВЛК.

Тобто, на практиці це означає, що військово-лікарська комісія в районному ТЦК та СП може поставити попередній висновок про непридатність, який направляється до штатної ВЛК на затвердження та погодження. Штатна ВЛК може такий висновок затвердити або ж не затвердити та постановити свій висновок.

Здрастуйте сьогодні після оновлення резерв+ з'явилося цікаві факти, я інвалід 3 групи. Ну додалася інформація, Категорія обліку: Військовообов'язаний. В армії не був, як таке може бути?
наверное нужно заного пройти медкомисию

якусь медкомісію, якщо інвалід 3 групи пожиткова отримав ще давно до війни. Якщо є довідка мсек та посвідчення не потрібно проходити ВЛК.
надо всё-равно ВЛК проходить и получать на руки "военник" с вин-кодом
p.s. в армию забрать смогут только по собственному желанию

Військовообов'язаний. В армії не був, як таке може бути?
и чё?
мужской пол по определению все военнообязанные с рождения

для підтвердження чого саме?
висновків районної ВЛК.

були ж мутки і скандали типу, що непридатні і обмежено придатні ті висновки купили, а справді хворих, но без грошей - визнали придатними.
тому всі (на моїй роботі) проходили обласну додатково згідно якогось наказу МО, щоб перевірити всі діагнози - і придатних і ні

Останнє редагування:
и чё?
мужской пол по определению все военнообязанные с рождения

Чисто подушнить. А где написано про мужской пол? ,,,,Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.,,,,,,

Назад
Зверху Знизу