Статус: Офлайн
Повідом.: 50713
Повідом.: 50713
новая специальность...ХПИ, технология переработки ***ни
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
новая специальность...ХПИ, технология переработки ***ни
Мир не справедливТак ти для цього є, ідеальний кандидат![]()
Чому ж? Ти хотів займатись переробкою газу та іншої ***ні, от і будеш цим займатись на вишкахМир не справедлив![]()
Я хочу пить ром на своей яхте где-нибудь на побережье Коста-Рики.Чому ж? Ти хотів займатись переробкою газу та іншої ***ні, от і будеш цим займатись на вишках![]()
Тю, давно відомо, є старий анек, тільки там бджілка..."Доктор, вы боль снимите, а отек оставьте..."Надо патєнтовать. Срочно.
"выхухоль я, выхухоль!"(с)ХПИ, технология переработки нефти, газа и прочей ***ни
А будеш на вишках Бойка працювати. Я не здивуюсь, якщо вас ще й відробляти змусять на державуЯ хочу пить ром на своей яхте где-нибудь на побережье Коста-Рики.
А вот ***, я контрактник.А будеш на вишках Бойка працювати. Я не здивуюсь, якщо вас ще й відробляти змусять на державу![]()
Ооооо так, контрактникам збираються скасувати відстрочку. Так ти тоді ідеальний кандидат для вишок БойкаА вот ***, я контрактник.
Не выдумывай, они просто аспирантов на контракт брать перестали.Ооооо так, контрактникам збираються скасувати відстрочку. Так ти тоді ідеальний кандидат для вишок Бойка![]()
Ну от, закручують гаєчки потрохуНе выдумывай, они просто аспирантов на контракт брать перестали.
Такими темпами лет через 10 полностью лазейку прикроютНу от, закручують гаєчки потроху
Доречі, я чогось не бачив, щоб тут обговорювали як позбавити батьківських прав матір своєї дитини. Це теж вірний спосіб відкосити. Цікаво чи прикриють йогоТакими темпами лет через 10 полностью лазейку прикроют
да филин говорил, что женщинам запрещено тут писать, нужно их всех на войну отправить и вопрос решится с этим, а мужики будут дома с детьми.Доречі, я чогось не бачив, щоб тут обговорювали як позбавити батьківських прав матір своєї дитини. Це теж вірний спосіб відкосити. Цікаво чи прикриють його![]()
У нас с этим тоже проблема, суд со скрипам даже у алкашей детей забирает и родительских прав лишает.Доречі, я чогось не бачив, щоб тут обговорювали як позбавити батьківських прав матір своєї дитини. Це теж вірний спосіб відкосити. Цікаво чи прикриють його![]()
А делать то и не обязательно, хватит и опекунства. У меня знакомый, у которого двое своих детей, оформил опекунство над ребенком своей жены от её первого брака. Теперь у него трое)) Бинго!За два года некоторые уже смогли трое детей сделать
робити все ж таки приємнішеА делать то и не обязательно, хватит и опекунства
Так, але ненароджені не рахуютьсяробити все ж таки приємніше![]()
Заяц, не ****И. Женщинам запрещено тут писать, потому что они не военнообязанные и Резерв+ они в свои смартфоны не устанавливаютда филин говорил, что женщинам запрещено тут писать, нужно их всех на войну отправить и вопрос решится с этим, а мужики будут дома с детьми.
За два года некоторые уже смогли трое детей сделать, поэтому нужно и тут поднимать планку и давать им новые вершины, например 5 детей.
Женщинам запрещено тут писать