Статус: Офлайн
Повідом.: 50713
Повідом.: 50713
да это я догадался.Куда взяли, туда и пошел.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
да это я догадался.Куда взяли, туда и пошел.
А шо я пропустіл?Куда взяли, туда и пошел.
Ві всє пропустілі.А шо я пропустіл?
Институт )А шо я пропустіл?
Хотєлось бі конкрєтікі.Ві всє пропустілі.
Грєшен. Нема в мене вишкі.Институт )
Вайкартана учится )Грєшен. Нема в мене вишкі.
Та нє, шутіт покашто вродє.Хотєлось бі конкрєтікі.
Вайкартана, як особа, лічно знакома з ричагамі - вже десь осваює должность мєхвода?
А хіба учоба не з 1 вересня?Вайкартана учится )
Так он с 1 вересня и учится )А хіба учоба не з 1 вересня?
когда в стране война и пенсионеры пойдут в первый класс, если конечно это даст отсрочку.А хіба учоба не з 1 вересня?
З 1го березня.Так он с 1 вересня и учится )
Речниця Черкаського обласного ТЦК Аліна Кривошея у коментарі Про все наголошує, що у застосунку "Резерв+" може бути не повна інформація про людину, тому її можуть запросити до ТЦК.я просто не пойму,если ко мне доебется *** с тцк,этого достаточно типо что бы не было штрафа и тд
так как вроде и обновил данные и вроде пишет данные в этом оберег не полные
а шо им еще надо то тогда
До вересня ще 2 мєсяца. Купляй конькі роліковиє. Шоб от ТЦКашніков пєтлять.З 1го березня.
Да ладно. Можна подсадіть сєбє клєща енцефалітного і пріпєрєть з ним на ВЛК. А там сказать, шо родінка нєожиданно вздулась і свєрбить. І показать, канєшна.сейчас институты будут напоминать филиалы домов престарелых.
А на кого и где учишься? Специальность какая?З 1го березня.
От нАшо таке питать? Людині тепер лізти шукать - на кого там вчать в тий вишкє, про яку він тут розказував.А на кого и где учишься? Специальность какая?
У нас такіх нетМожна подсадіть сєбє клєща енцефалітного
Не може буть. Читав, шо є. Годов з 8-10 назад.У нас такіх нет![]()